Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie suferinta de kent !

In jos 
+2
proffessionalkiller
GoL@N
6 participanți
AutorMesaj
GoL@N
Junior Member
GoL@N

Numarul mesajelor : 281
Data de inscriere : 02/05/2010
Varsta : 48
Localizare : Pe pamant!

Reclamatie suferinta de kent ! Empty
MesajSubiect: Reclamatie suferinta de kent !   Reclamatie suferinta de kent ! EmptySam Dec 11, 2010 11:09 am

nick ul cu care ati jucat : GoL@N ;x
Numele adminului reclamat: Kent
Data si ora : 13:1 11 12 2010
Motiv Reclamatie: Spank degeaba , Sufera de admin !
Dovada:
http://postimage.org/image/rxojmjc4/
Sus In jos
proffessionalkiller
Newbie
proffessionalkiller

Numarul mesajelor : 100
Data de inscriere : 10/04/2010
Varsta : 112
Localizare : Teleorman

MesajSubiect: Re: Reclamatie suferinta de kent !   Reclamatie suferinta de kent ! EmptySam Dec 11, 2010 11:19 am

Golane u suferi cand intri pe sv asa ca taci. Daca te ia unu mai bun gata incepi sa il injuri k te ia?
App spankul nu este dat degeaba. Cu ce scop imi spui u mie sa tac pe sv?
http://postimage.org/image/sk36vrvo/

http://postimage.org/image/skgf6jtw/
Sus In jos
Pitt Bull
Newbie
Pitt Bull

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 31
Localizare : teleorman

MesajSubiect: Re: Reclamatie suferinta de kent !   Reclamatie suferinta de kent ! EmptySam Dec 11, 2010 11:25 am

Sunt de acord cu Kent am fost pe sv cand i-ai zis sa taca.Si cand injuri pe sv pana nu mai poti asa k nu ti-a dat Spanku degeaba alta tada nu mai injura k dak si altu te injura pe tn nu it convenea.
App si tu cand aveai Adminu nu tot asa reactionai dak te injura si iti zicea sa taci ?
BFT :D
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: Reclamatie suferinta de kent !   Reclamatie suferinta de kent ! EmptySam Dec 11, 2010 3:48 pm

Golane cand o sa te cumintesti man?
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie suferinta de kent !   Reclamatie suferinta de kent ! EmptySam Dec 11, 2010 8:59 pm

Deci el e cel care m`a injurat si pe mine mai demult , facusem si topic...da` voi toti "nu era el" , "nu era el " . Recidivist omu` .
Sus In jos
GoL@N
Junior Member
GoL@N

Numarul mesajelor : 281
Data de inscriere : 02/05/2010
Varsta : 48
Localizare : Pe pamant!

MesajSubiect: Re: Reclamatie suferinta de kent !   Reclamatie suferinta de kent ! EmptyDum Dec 12, 2010 7:38 pm

bai frate de cate ori sa ti explic nu am fost eu , ALA E PRIETEN CU MARU ! NU AM FOST EU ! Intra pe server si intreabal pe geamal cu ce nick juca el inainte !
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: Re: Reclamatie suferinta de kent !   Reclamatie suferinta de kent ! EmptyDum Dec 12, 2010 8:07 pm

Gata terminati ; Nu a fost golan cel care a injurat atunci ; din cate stiu si cum a spus golan, geamal era..
Si on Subiect : Golan mi-a explicat de ce sa comportat asa ! Asa ca hai sa terminam cearta asta si sa ne bucuram ca mai este putin si vine Craciunul si pe noi tot cu Cearta Ne Prinde .. !
pMc cand ai timp dai un Closed aici . Multumesc !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie suferinta de kent !   Reclamatie suferinta de kent ! Empty

Sus In jos

Reclamatie suferinta de kent !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie kent
» o reclamatie pentru o suferinta
» stavos+chiritza+kent
» Cerere admin Dj kEnT
» Suferinta !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente