Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie kent

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
N3agu
Newbie

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 02/12/2010
Varsta : 31
Localizare : turnu magurele

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Reclamatie kent    Reclamatie kent  EmptyLun Dec 13, 2010 10:04 am

Nickul cu care ati jucat:N3agu
Numele adminului reclamat:kent
Data si ora:13/12/2010 in jurul orei 10
Motiv reclamatie:'Ban 9999min pt ca iam zis ca am avt cod acm 2 luni :))
Dovada (Se accepta doar Print la consola):nam dovada da am ban :))
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Localizare : In your dreams!

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie kent    Reclamatie kent  EmptyLun Dec 13, 2010 11:33 am

Vreau sa stiu si eu de ce ai spus ca ai jucat cu cod acum 2 luni ? Pun pariu ca la orice admin i-ai fi spus ca ai avut cod ti-ar fi dat ban ... Lasa ip ul aici sa iti scot banul ; dar sa nu se mai repete !!
Sus In jos
N3agu
Newbie

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 02/12/2010
Localizare : turnu magurele

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie kent    Reclamatie kent  EmptyLun Dec 13, 2010 11:36 am

msmsms msmsm nu se mai repeta 86.122.23.12 Reclamatie kent  220531 Reclamatie kent  87133 pro
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie kent    Reclamatie kent  EmptyLun Dec 13, 2010 12:56 pm

N3agu a scris:
msmsms msmsm nu se mai repeta 86.122.23.12 Reclamatie kent  220531 Reclamatie kent  87133 pro

ti la scos luci !
Sus In jos
proffessionalkiller
Newbie
proffessionalkiller

Numarul mesajelor : 100
Data de inscriere : 10/04/2010
Varsta : 112
Localizare : Teleorman

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie kent    Reclamatie kent  EmptyLun Dec 13, 2010 3:37 pm

neagule u daca spui pe sv k ai jucat codat 2 luni si eu te-am intrebat daca ai jucat codat ai spus ca DA
Dovada ??
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 32
Localizare : bucuresti

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie kent    Reclamatie kent  EmptyLun Dec 13, 2010 3:41 pm

hai baaa.. .ati sarit toti p el. dak spun eu k am jucat codat, imi dati ban? sau altcnv...
candva la inceput, knd neam apucat de jocul asta, toti am jucat cu coade. asta inseamna k tre sa fim banati toti?
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie kent    Reclamatie kent  EmptyLun Dec 13, 2010 3:46 pm

LuCyAnO a scris:
hai baaa.. .ati sarit toti p el. dak spun eu k am jucat codat, imi dati ban? sau altcnv...
candva la inceput, knd neam apucat de jocul asta, toti am jucat cu coade. asta inseamna k tre sa fim banati toti?

La toate intrebarile puse de tine iti raspund cu DA Reclamatie kent  639805 Reclamatie kent  639805
Sus In jos
mrs
Newbie
mrs

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 20/07/2010
Varsta : 37
Localizare : Constanta

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie kent    Reclamatie kent  EmptyJoi Dec 16, 2010 6:54 pm

eu n am jucat in viatza mea cu cod ... nici de curiozitate .. tin minte si acum primul joc ,,, jucam assault eram tero si a venit unu ;la mine cu cutitu' si a inceput sa mi dea si eu ma invarteam si trageam in sus :))))
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie kent  Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie kent    Reclamatie kent  Empty

Sus In jos

Reclamatie kent
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie suferinta de kent !
» Cerere admin Dj kEnT
» stavos+chiritza+kent
» reclamatie nac
» Reclamatie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente