| O mica nelamurire! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: O mica nelamurire! Vin Iul 24, 2009 3:07 pm | |
| Acuma ai fara caterinca am impresia ca lumea nu prea tine redirectele deschise sper exemplu pe 22-07-2009 la ora 17:25 cand am deschis eu alea 10 redirecte era in jur de 19, 20 de playeri uneori chear full serveru si acuma de cate ori intru pe server nu stiu daca sunt mai mult de 10 rar 14 player... |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Vin Iul 24, 2009 3:20 pm | |
| o propunere? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 12:25 pm | |
| Nu prea e frumos ce face Deca da` in fine Toti care tin redirecte le posteaza acolo, vezi si tu cine, cand le`a tinut deschise . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 1:08 pm | |
| Cum sa nu fie frumos mie nu imi convine sa tin cate 6, 7 redirectele deschise si alti sa deschida sa faca un print si dupaia sa il inchida la loc am avut si eu server si asemenea oameni care facea chestia asta... |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 1:16 pm | |
| deca u teai laudat ca tii cate 10 redirecte... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire Sam Iul 25, 2009 1:30 pm | |
| Nu prietene, la altceva ma refeream . Atunci vroiai admin si ca sa te dai bine pe langa versusu ai crtiticat ceilalti admini . Acum ai admin, ti`a reusit faza, insa se vedem cum te primesc ceilalti admini Ai apelat la o chestie urata sa pupi in fund pe romaneste . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 1:36 pm | |
| Gata bn atunci am sa ii prpun lu versusu sa iti dea tie admin OK. |
|
| |
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 1:42 pm | |
| - FragstAR ;x a scris:
- Nu prietene, la altceva ma refeream . Atunci vroiai admin si ca sa te dai bine pe langa versusu ai crtiticat ceilalti admini . Acum ai admin, ti`a reusit faza, insa se vedem cum te primesc ceilalti admini Ai apelat la o chestie urata sa pupi in fund pe romaneste .
nu pot sa te contrazic dar dak tine redirecte si respecta regulamentul e bn... dar deca...u mai intrebat cn mai tine redirect...nu conteaza cn mai tine deodata ce miai scos ochii cu cele 10 redirecte ale tale | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 1:50 pm | |
| Sincer nu scot ochi la nimeni, da am observat ca eu dupa ce am oprit redirectele populatia serverului a scazut. |
|
| |
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 1:53 pm | |
| asta este..dar dak tii mai multe redirecte si ajuti serverul nu cred ca esti peste ceilalti admini... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 1:58 pm | |
| Ba frate, nu sunt aici sa deranjez pe nimeni da omeni care contrazic adevaru ma streseaza asa ca poti scote adminu nu imi place sa imi spuna lumea ca sunt pupincurist sau ca scot ochi la cineva |
|
| |
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 2:02 pm | |
| ok | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 3:29 pm | |
| Multumit domnu FragstAR ;x ? acuma nu mai am admin, crezi ca pe mine ma face un admin lasate tata Mie nu imi place sa depind de nimeni... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 3:33 pm | |
| AHAHA Prietene stai ma calm, nu i`am zis eu lu` versusu sa iti scoata adminu` TU singur ai zis daca ai uitat .. Si sincer, stii foarte bine ca ai facut o magarie sa acuzi tu asa aiurea tocmai d-aia mi se rupe mie acum ca nu mai ai tu admin . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O mica nelamurire! Sam Iul 25, 2009 4:54 pm | |
| Interesanta parere de rau |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O mica nelamurire! | |
| |
|
| |