| Redirecte si Admine | |
|
+14Woody rbY. DariuS @se mascota Hasles nebunieeeEEEeee iTR__ kiddo zEu|S.W.A.T versusu dLS^ cris excellence 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 7:32 am | |
| Dupa cum va dati seama sunt legate unele de altele. Deci...: Nu au tinut deloc in ultima saptamana: E:cho, mrK#, IceGirl, Manole, Killarus, -razvan, Darius Tin prea putin: SWAT killarush vecinultau (sub 10 ore intr-o saptamana) Remove admin: bestkill Mai ales cei care ati primit adminul in special pentru redirecte sau "in promotie" v-as ruga sa le dati drumul din nou. Stiu, si eu am probleme cu ele, si mie imi crapa uneori... dar cand nu crapa sa le lasam sa mearga. Altfel: bestkill va fi doar un deschizator de drumuri. Intrebari: a) cine mama ma-si tine redirectele cu numele de "versus" in clipa asta? sunt sigur ca nu versus... deci cineva nu stie sa le configureze. care se simte cu musca pe caciula sa ma caute. b) cine e Pisicutz? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 7:36 am | |
| si app:cine e adminul care nu si-a schimbat numele la redirecte? a dat drumul la redirecte pe la ora 8.35-8.45 mai tarziu o sa posteze ca redirectele lui nu apar na ca am postat aceeasi tema ca a lui zauper(ai editat subiectul de 2 ori?) pff iar pica redirectele....si e inceput de saptamana.... | |
|
| |
dLS^ Junior Member
Numarul mesajelor : 343 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 31 Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 10:06 am | |
| dar yo am tinut 654 de minute si nu imi arata ca le tin... | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 10:14 am | |
| salut...ma bucur sa va revad pisicutz e prietena mea | |
|
| |
zEu|S.W.A.T Junior Member
Numarul mesajelor : 379 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 10:47 am | |
| Eu mai mult de un redirectat nu pot din cauza netului si cand le tin deschise din 40 in 40 min imi cade netul! Si le tin deschise in fiecare zi, daca imi redirecteaza 2-3 in total pe saptamana, cateodata chiar si 1! | |
|
| |
dLS^ Junior Member
Numarul mesajelor : 343 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 31 Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 10:49 am | |
| mda..dar la mn mere f netu..nu am prob cu el..dar chestia e ca nu imi arata ca le tin..le am nonstop | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 11:00 am | |
| dls... te vezi tu undeva in lista de mai sus? la tine apar ok - versusu a scris:
- pisicutz e prietena mea
Pai da-i admin! (sau n-are steam? ) | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 11:49 am | |
| - dLS^ a scris:
- mda..dar la mn mere f netu..nu am prob cu el..dar chestia e ca nu imi arata ca le tin..le am nonstop
poate u ai numele la redirecte versusu ;) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 11:57 am | |
| | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 1:14 pm | |
| - excellence a scris:
Nu au tinut deloc in ultima saptamana: E:cho, mrK#, IceGirl, Manole, Killarus, -razvan, Darius
Tin prea putin: SWAT killarush vecinultau (sub 10 ore intr-o saptamana)
echo nu prea l-am mai vazut, killarus , razvan , darius. Astia sunt helperi, hai darius a avut o problema nici nu a putut juca, razvan nu prea ii merge PC-ul decat messul, dar killarus asta nici nu merita SWAT a inceput sa intre mai des, killarush daca e tot killarus are helper degeaba, veci odata l-am vazut saptamana trecuta Dar altii ca: Cris redirecte oN tot timpul si pe server lafel, si are admin, eu lafel(nu ca as vrea mai mult de atat, ma refer la mine m-am trecut pentru ca joc destul de des) Savros , rbY ,@se , mascota icegirl si acum si asta nou dLS. Altii nu tin redirecte, nu prea intra pe server dar au helper ex DUDU^^ intra si sta afk ii dau kick si intra la loc ce e asta lipsa de ore? ca are destule. Nu ca as avea ceva cu domnu, dar sa intre mai des si sa si joace. Nebunie mai traieste? ca la cerere admin vin cu "turma" si voi exact astia care stiti ca nu prea mai jucati le dati PRO^^ dc? sa-ti i-a locu la admin? sa faci tu mai putina munca? putoareo treci la slot daca iti e lene sa dai un "amx_" Din asta rezulta ca atunci cand nu este mascota sau stavros pe server(care au helper) eu trebuie sa ma duc cu miloaga pe forum si sa fac cerere ban sa le fac demo pentru wall pentru aim si care mai sunt, cand pot face un ss pentru dovada si sa-i dau IP lu cris sa-i dea ban Si inca ceva: Eu le fac demo lu unu ca are avea wall/aim (inainte sa-l postez pe forum intreb pe unul care se pricepe la asa ceva, ca poate sunt eu chior) il postez pe forum si vine de ex kiddo si zice "du-te ma de aici ca nu are nimic" sau alt ex: "razvan, asta are aim? il stiu de cand s-a nascut ca este zeu" si apoi vine Zauper cu -ul si zice nu are nimic, de dat cu parerea e simplu dar sa vi tu pe server si sa-i prins cum e? stai bine sus la helper. Care s-a simtit la apropo-ul dat de mine, sa ma injure pe mess. HF ! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 1:25 pm | |
| itr frate DUDU SI NEBUNIEEEE au admine platite si or mai fi si altii lasa ca stie zauper ce e de facut.... imi dai me ip sa dau ban? cu ce? scot o moneda din buzunar poate.... | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 1:30 pm | |
| Scuze nu merge edit, dar sa stiti ca eu sunt mai comunist de felul meu si cum i-am zis si lui kiddo daca ar fi dupa mine mai mult de 5-6 admini nu ati fi pe serverul asta . Nu aleg eu adminii pe server, ca nu sunt Vers, treaba lui pe cine alege admin, dar macar dati-va interesul daca sunteti acceptati. Ca un joc sa fie frumos/interesant trebuie sa fie "manevrat" de cineva si aceeia suntem noi adminii, credeti-ma ca daca ar veni unul cu experienta mea si sa fie exact lafel ca mine, nu s-ar mai baga in comunitate la ce "dezastru este acum serverul" Cand am intrat eu parca era mai multa activitate si mai mult interes din partea adminilor, acum ce ati patit? v-ati indragostit toti? Dependenti de mix si suferinta ati ajuns. Si imi spui mie kiddo de cei mai buni admini de pe server, eu nu-i vad nici macar doua ore pe server zilnic pe acestia HF ! @cris - credeam ca ai inteles | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
Numarul mesajelor : 463 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 1:33 pm | |
| 1) nu am admin platit 2) Traiesc, si inca foarte bine...daca tu nu esti pe server cand sunt eu..nu e problema mea! 3) Daca ai observat eu tin redirectele destul de mult timp , deci nu pot sa joc daca le tin deschise si ma lipsesc SaL | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 1:47 pm | |
| Și ia zi ma ITR,pe mine unde m-ai nominaliza?! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 2:08 pm | |
| hasles-nominalizat pentru premiul NOBEL PT PACE | |
|
| |
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 2:30 pm | |
| @iTR: fara suparare... dar esti putin pe langa: a) DUDU are vip... ceea ce inseamna 2 chestii - nu trebuie sa tina redirecte - are imunitate, nu-i poti da kick (cum exact ai reusit?) b) Stravros are admin, nu helper c) mascota are moderator, nu helper d) arata-mi O (una, 1) cerere de admin la care nu ai dat pro (cu exceptia lui IceCube si k1dor care nu ar fi primit admin nici in infern)... la ultimele 3-4 ai fost primul la raspuns cu pro. e) cris nu poate da ban f) echo joaca seara si daca te uiti la redirecte are de aproximativ 2 ori juma' mai multi jucatori redirectionati decat tine. :) g) nebunie: poate se intampla sa nu mai fi jucat in ultima perioada sau asa cum a spus si el joaca la alte ore... din nou, aprox 2&1/2 jucatori redirectionati. h) nu prea inteleg unde bati... vrei mai mult de admin pentru redirecte? Mi se pare o pozitie ok si o iau in considerare. Motivul pentru care nu sunt foarte convins e tocmai ca vezi codati acolo unde nu sunt si esti pus pe "'afirmat" cand nu mi se pare ca e cazul. Inteleg, vrei sa iesi in fata ... dar gandeste-le putin inainte... ca daca faci un post de 4 paragrafe (ca cel de mai sus) care contine un set de 6-7 informatii gresite... In cele din urma scopul postului a fost nu sa arat cu degetul, ci sa vad ce probleme au cei care le au (si pana acum am primit destul de multe raspunsuri si destul de consistente) si sa le reamintesc celor care au uitat dintr-un motiv sau altul de redirecte. cat despre exeprienta ta... nu zic ca n-o ai .. dar revin la ideea de mai sus: prea multi codati necodati. Dar vorbim. Ma consult cu versus si vedem ce facem.
Ultima editare efectuata de catre excellence in Lun Apr 19, 2010 2:32 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 2:32 pm | |
| dudu are admin platit itr poate o fi cum spui u "serverul e un dezastru"...problema e ca eu nu pot sa ma mai ocup...cat despre zauper...nu pot sa ii dau in cap sa aiba grija de tot...omul are viata lui...serviciul lui... oricum o sa incerc sa imi instalez aici tot ce am nevoie si intru eu in voi...cand am rezolvat toata lumea care nu ajuta serverul zboara (stu cazzo) | |
|
| |
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 2:33 pm | |
| Ia ca acu' ma oparesc. ia zi si tu si iTR de ce exact e serverul un dezastru? | |
|
| |
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 2:34 pm | |
| eu sa spun? | |
|
| |
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 2:48 pm | |
| | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 2:49 pm | |
| Alooooooooo,ITR exagerezi prea mult de obicei eu cand sunt on pe server se joaca foarte linistit si calm,de la o vreme cum ma vede lumea nu mai sunt probleme,dc zici tu ca este un dezastru?Asta inseamna ca ZAUPER si admini nu isi fac treaba sau cum? | |
|
| |
@se Newbie
Numarul mesajelor : 81 Data de inscriere : 31/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 2:51 pm | |
| @itr eu nu am inteles in primu topic te plangeai de mine sau c?? | |
|
| |
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 3:00 pm | |
| - excellence a scris:
- pai... cineva sa zica
eu nu am de unde sa stiu ce e cu serveru ai inteles gresit eu am zis ce a zis itr | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 3:25 pm | |
| @Zauper - nu e vorba ca as vrea eu sau nu grad mai mare, eu consider ca merit atunci cand primesc. Cunosc persoane care se pricep foarte bine la depistarea codatilor si nu postez pe forum fara ca unul din ei sa-mi confirme ca ar avea. Eu unul suspecti am multi dar nu ma apuc acum sa-i insir pe toti chiar daca unii sunt vechi sau nu pe server. Asa este uneori mai exagerez si eu cu codatii dar poate ar trebui sa-mi demonstreze unul ca ma insel nu sa-mi sara in cap sa-mi zica ca "bat campii" . Nu te acuz ca nu-ti faci treaba ca Owner, pentru ca te respect ca owner si iti respect deciziile luate ca owner si Vers cand ti-a dat gradul respectiv nu ti l-a dat degeaba. Am dat PRO la multi, dar am dat ca ati dat toti, doar nu dadeam eu singur CONTRA pe motiv ca "nu te vreau ca admin ca nu-mi place fata ta si felul de a admina". Dar sunt unii admini care nu au ce cauta cum este killarus, inafara de negri a mai prins pe cineva? da pe cei care intra pe fy_snow care intra cu fel de fel de codurim si cand am zis de cris cu "sa-i dau lui IP si sa nu mai trec pe forum" m-am gandit ca la cat de activ este ar merita +1 grad. De acord cu tine la afrimatiile gresite, dar cand dau la subiectul "echipa cs-addicted" ma incurc, de acolo iau informatii gresite, dar ii pot trece intr-un document si sa-i tin minte pe fiecare cu drepturile lor @Vers - nu este vorba ca tu n-ai mai avut timp de server, nu ne putem baza doar pe o singura persoana, daca ownerii fac toata treaba, noi ceilalti suntem degeaba, ii inteleg pe cei cu admine platite, dar ceilalti ar trebui sa se ocupe si ei mai mult de server, ca nu poate avea grija de el doar un sigur admin, ca daca el pleaca noi ne ducem dracu scuza-ti expresia. Poate asa este nebunie/echo si de care ati mai zis intra seara sau cand nu sunt eu, dar ziua? ce facem stam cu serverul gol, este 24/24 trebuie sa gasim macar doi admini care sa stea ziua si 2 dimineata. Nu au experienta dar isi dau interesul ii invatam noi @ ase - nu m-am plans de tine daca citeai cu atentie te-am mentionat la adminii activi, @Hasles - cine sunt eu sa te judec, daca nu te-am mentionat inseamna ca nu am nimic cu tine @"serverul este un dezastru" - poate nu sunt eu cel care trebuie sa va faca obervatie privind cresterea sau scaderea popularitatii serverului, dar va zic ca ar fi mai indicat sa cautam admini cu experienta sau sa-i ajutam pe adminii de acum sa capete aceasta experienta si acest interes care trebuie alocat unui server mare dintr-o comunitate Pe scurt: Sa mai fie/intre si ziua admini cu grad helper Multumesc ! | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Redirecte si Admine Lun Apr 19, 2010 3:40 pm | |
| - excellence a scris:
a) DUDU are vip... ceea ce inseamna 2 chestii - nu trebuie sa tina redirecte - are imunitate, nu-i poti da kick (cum exact ai reusit?)
Nu merge edit Imi scapase intrebarea raspuns: simplu cu amx_kick Inca o intrebare si cu asta inchei. Care persoana a fost(este) ce-a mai activa (server/forum) de cand a intrat in comunitate? (nu va uitati la data inscrierii mele) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Redirecte si Admine | |
| |
|
| |
| Redirecte si Admine | |
|