Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Redirecte si Admine

In jos 
+14
Woody
rbY.
DariuS
@se
mascota
Hasles
nebunieeeEEEeee
iTR__
kiddo
zEu|S.W.A.T
versusu
dLS^
cris
excellence
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Redirecte si Admine - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 3:56 pm

mascota a scris:
Alooooooooo,ITR exagerezi prea mult de obicei eu cand sunt on pe server se joaca foarte linistit si calm,de la o vreme cum ma vede lumea nu mai sunt probleme,dc zici tu ca este un dezastru?Asta inseamna ca ZAUPER si admini nu isi fac treaba sau cum?

Nu zauper nu-si face treaba ci unii admini care se considera "experimentati", Eu pe tine nu stiu daca te-am vazut de doua ori pe spectator uitandu-te dupa un suspect. Si eu pot juca toata ziua pe server cu codati cu tot, si sa mi se para jocul calm. Dar i-a incearca sa stai o ora pe spec, si sa te uiti pe ei asa de curiozitate, eu unul inebunesc la cate tine vad sa sara, la cati playeri ies cu tinta direct pe capul inamicului si mai ales la cati vad ca merg cu tinta in pamant/stanga/dreapta si inainte cu cateva secunde sa iasa inamicul dupa perete/usa/colt ce o fi, pun arma ii omoara nici nu ies bine si ii omoara, cred ca daca iti fac un "fake wall" pe un aim_map trag cu sutele in perete Redirecte si Admine - Pagina 2 656595 si dupa ce o sa vezi aceste "dezastru" o sa-ti vina sa scrii "disconnect" in consola pe motiv de "eu n-am fost acolo, am stat 5 min si am iesit am avut treaba" si atunci o sa vezi tu ce joc calm este Redirecte si Admine - Pagina 2 326305
HF !

Scuze de triple post (imi poti da warm Vers/Zauper Redirecte si Admine - Pagina 2 522368)
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 4:13 pm

Auzi bati departe ,joc decat seara o ora maxim ci nu toata ziua,nu vanez codati ci imi dau seama din mers eu nu stau spect sa ma uit cine e codat sau nu dar intr-o saptamana dau banuri mai mult decat dai tu kick-uri,asta inseamna sa fi experimentat sa iti dai seama din mers nu sa stai o ora sa il urmaresti,cum ar fi sa stea 3 admini spect si la sfarsit sa rezulte ca nu are nimik acel player,aduc aminte unui post de al lui zauper CRED CA NU DEOSEBESTI UN CODAT FATA DE UN PLAYER BUN.....

@itr gandesti prea mult....
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 4:21 pm

Deja decaleaza prea mult de la discutia propriu zisa cu redirectele. Nu am tinut ca nu am mai jucat, dar acu ca am revenit, am sa le tin. Trecand peste, iTR nu abereaza complet :).
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 4:26 pm

Alo?! mascota, esti pe public, a ta recunoastere din mers nu ti-a adus oare destule reclamatii? Si eu iti recunosc din mers dar ma conving din spec Redirecte si Admine - Pagina 2 656595

Si cred ca tu nu deosebesti un codat fata de un player bun, si sti foarte bine la ce ma gandesc Redirecte si Admine - Pagina 2 656595
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 4:28 pm

sa stiti ca itr nu bate campii...
sunt unii non-steam tare suspecti.corect. nu au fost prinsi.kiddo i-a propus ceva lui zauper,el trebuie sa aiba acceptul lui vers cum e normal
in legatura cu redirectele parerea mea :cine nu tine cel putin 4 ore pe zi-remove
decizia este la owneri....
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 4:54 pm

cris daca ai lucra si tu 8 ore pe zi nu cred ca ai putea tine 4 ore redirect
itr am avut reclamtii pe care le-am putut justifica,daca ti-am zis ca jucai cu wall la mixul acela(tu sti care e treaba cu anti ss-ul)
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 5:02 pm

nu era vb de tine mascota.....se stiu ei cei care nu prea tin redirecte
si zauper ii stie.........
da iti place semnatura mea mascoto? Redirecte si Admine - Pagina 2 522368

Ultima editare efectuata de catre cris in Lun Apr 19, 2010 5:04 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 5:03 pm

Stiu din auzite nu din convingeri, ss wall-ul il stiu din convingere Redirecte si Admine - Pagina 2 656595 Cu anti ss-uri ar trebui sa stiti voi PGL-isti Redirecte si Admine - Pagina 2 584723
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 5:41 pm

iTR__ a scris:
@Zauper - nu e vorba ca as vrea eu sau nu grad mai mare, eu consider ca merit atunci cand primesc.

@Hasles - cine sunt eu sa te judec, daca nu te-am mentionat inseamna ca nu am nimic cu tine

@"serverul este un dezastru" - poate nu sunt eu cel care trebuie sa va faca obervatie privind cresterea sau scaderea popularitatii serverului, dar va zic ca ar fi mai indicat sa cautam admini cu experienta Redirecte si Admine - Pagina 2 656595 sau sa-i ajutam pe adminii de acum sa capete aceasta experienta si acest interes care trebuie alocat unui server mare dintr-o comunitate
Scz ca iti zic dar te incurci in propiile propozitii.
Prima parte...consideri ca meriti cand primesti...de asta ne faci noua circ ca vrei admin si moderator pe forum...cred ca era un secret ,dar deja s-au cam prins toti.
Nr. 2.Ai dreptate nu judeci pe nimeni...decat jumate din adminii serverului.Nu e panica.
Nr. 3.Da ar fii mai indicat sa cautam admini cu experienta...Fapte nu vorbe!Asa pot vorbi si eu sa ma aflu in treaba.Sa ii ajutam pe adminii noi sa capete experienta...de acord cu tine!Numai ca...tu nu esti de acorc cu tn.Nu tu erai cel care zicea sa scapam de kilarush si etc. ca nu stiu nimic?Acum zici sa ii ajutam sa capete experienta...eu unul numai inteleg.Si eu sunt PRO adminii noi.Vreau sa ii ajut sa capete experienta (nu ca altii).Daca i-am gonii pe toti adminii noi pt ca nu stiu,am ramane doar "veteranii".Toti incepem de undeva,si ei incep de undeva.

Inchideti topicul ca deja a derivat mult de la subiect.
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 6:28 pm

1) M-ai vazut cerand helper? Pe forum eu am cerut grup "mod divertisment", vers mi-a zis ca imi da moderator nu i-am cerut eu, eu ii cerusem membru. Si asta inseamna ca vreu admin si moderator pe forum? ma indoiesc

2) Poate pe hasles nu am vrut sa-l judec, acum vrei sa va iau pe fiecare in parte sa va fac observatii?

3) Sa cautam admini cu experienta, sau ce vrei sa vii aduc tot eu? Nu ai citit bine, sa-i ajutam pe cei interesati de comunitate sa capete experienta nu pe killarus care nu-l intereseaza decat adminul.

asa ca acum Redirecte si Admine - Pagina 2 471947 citeste mai cu atentie inainte sa postezi, daca tu nu-ti respecti propria semnatura apei altii

iTR__ a scris:
Nu au experienta dar isi dau interesul ii invatam noi

Nu ai observat ceva: e razboi intre mine si voi toti , eu cu schimbarile voi cu lasa asa

HF !
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 8:18 pm

Razboi... Nici nu se pune problema de asa ceva :). Parerea mea e ca ne certam aiurea. Adevarat, sunt unii admini care fac parte din "mediul ambiant" si sunt unii care fac treaba. Nu sunt de acord cu playerii care intra 10 minute pe server si cer admin. Nu sunt de acord ca va acuzati intre voi. Sunt sigur ca fiecare veteran al acestui server face tot ce poate ca sa fie bine. Sunt sigur ca si cei noi incearca sa faca ceva spre binele serverului. Dar totusi, daca s-au ajuns la asemenea discutii, parerea mea e ca sunteti plictisiti de cs :).

Concluzie: Serverul nu este praf, ci doar mentalitatile unora care eclipseaza[nu imi vine in minte acuma sa dau exemplu}
Sfat: Nu va mai "certati" si discutati pe cai amiabile. Gasirea problemei, eliminarea acesteia si prevenirea alteia[suna destul de ciudat, dar intelegeti voi]
P.S: sunt liber pe mess pt absolut orice gen de discutii
Sus In jos
rbY.
Newbie
rbY.

Numarul mesajelor : 64
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 9:18 pm

De cateva minute bune citesc pe acest forum disputele voastre si vreau sa spun urmatoarele lucruri :

@ itr : in viata nu e totul asa cum iti doresti.(ai dreptatea ta dar totusi cred k ar fi trebuit sa abordezi problema ca un gentleman)
@ kiddo : baietas de cartier ... ii sare mustaru mult prea repede si nu stiu daca a inteles exact ce vrea itr sa zica.
@ zauper : un tip destept... poate uneori se pripeste in unele chestii dar revine cu decizia potrivita.
@ versusu : UN owner care ar trebui sa se ocupe MAI MULT DE SERVARUL LUI !
@ cris : un admin cu ochiul format dar greseste cand se coboara la mintea celor care il supara.
@ mascota : om mare cu servici
@ Darius : se pare ca de aceasta data suntem am2 de aceeas parere (aviz de postul lui)

( lista e lunga... am inceput sa va cunosc si am scris pe scurt ce cred eu despre voi) <--> sper doar sa nu ma insel

Eu zic sa facem in urmatorul fel--> Noi ne aflam aici dintr-un singur motiv DRAGOSTEA fata de acest joc numit Counter Strike! Ar trebui sa fim prieteni chiar daca unii sunt mai buni iar altii mai slabi in game , chiar daca unii se prind mai repede care joaca cu cod sau care nu . Toti am primit admin din diferite motive (bani,cunostinte in cs,redirecte,prietenie cu ownerii si multe altele) si in opinia mea toti avem drepul la o libera exprimare .

Sper sa invatam cu totii din acest "razboi" si pe viitor sa nu ne mai certam aiurea.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMar Apr 20, 2010 7:53 am

O sa incerc sa va raspund tuturor:

1. Despre admini, redirecte, coduri si alte implicatii:

Demult, cand jucam pe alte servere nu existau nici redirecte, nici admine platite. Nici macar cereri de admin pe forum. Si nu va ganditi ca vorbesc de servere obscure, am jucat pe unele din cele mai longevive, faimoase si de traditie servere... dar multi dintre voi pe vremea aia aveati intre 6 si 9 ani. Lucrurile erau mult mai simple: ownerul dadea admin jocatorilor care meritau (in viziunea lui, bineinteles). Nu existau certuri intre admini, nu existau dispute, nu se facea prea mult tam-tam despre codati si despre cine/ce face pe server. Primul admin l-am luat pentru ca vroiam si eu... si pentru ca eram prieten cu restul oamenilor si adminilor de pe server... nici un alt merit special. Cand am dat admin_help ma uitam ca curca-n lemne... mi-a luat doua zile sa inteleg cum dreaq se da vor de harta ca nu mergea admin_votemap. (era admin_vote_map dar admin_help arata doar primele 10 inregistrari si pana sa ma prind eu ca pot folosi admin_help 11 a mai durat).

Ma rog, o introducere prea lunga. La subiect:
Vremurile s-au schimbat si acum exista mai multe metode prin care un jucator poate ajuta serverul si implicit poate deveni admin (nu imi place ca "a fi admin" reprezinta o recompensa pentru multi... dar asta e. Din punctul meu de vedere reprezinta un vot de incredere din partea ownerului si atat.

Totusi, in situatia data exista 3 tipuri de contributie:
a) cei care ajuta financiar serverul: admine platite
b) cei care ajuta ... "operational" serverul: redirect
c) cei care ajuta ... "functional" serverul: admini cu experienta, buna cunoastere a jocului, etc.

Daca primele doua categorii sunt clar delimitate... a treia este mai neclara si mai stabilita e owneri. Este ins clar ca in cazul primelor doua categorii functionam pe criteriul "no money... no sky". Deci se opresc redirectele/plata... se opreste adminul. Prin urmare, evident, scopul oricui vrea sa fie putin mai mult decat un "contribuabil" pentru server este sa intre in categoria 3.

Ce ati inteles insa gresit este metoda de a ajunge acolo. Nu activitatea furibunda pe forum, nu 1000 de posturi, nu 200 de ore state spectator sa gasesti codati te vor ajuta. Dimpotriva... aceste aspecte ma vor face sa cred ca te straduiesti prea tare ... mai atre decat ar fi cazul... deci poate incerci sa compensezi pentru ceva. Calitate nu cantitate. Il prefer pe mascota care se joaca o ora pe zi si o data la 3 zile da un ban pe buna dreptate in locul unui admin care sta 5 ore pe server din care 4 spectator si face poze la aproximativ 20 de jucatori din care 19 se dovedesc "curati". Din punctul meu de vedere asta e o hartuire a jucatorilor si indeparteaza jucatorii cu adevarat buni.

Sa luam un exemplu:
- Faci poze la 20 de jucatori
- 19 sunt "curati" in poze... unul iese cu wall -> ban
- din aia 19 probabil ca inca 10 au "ceva" care nu se vede pe poze
- restul de 9 -> jucatori buni

Bilantul la sfarsitul zilei: 1 codat prins, 10 codati neprinsi, 9 jucatori buni care nu mai vin pe server pentru ca li se pare un server slab din moment ce si adminii fac poze asa in prostie. Tu te lauzi cu codatul prins... mie imi pare rau ca ne-ai pierdut 9 jucatori.

Deci nu... prefer sa stai cuminte in jocul tau si sa faci poze/demo atunci cand e clar codul si sa-i prinzi pe cei ce strica jocul decat sa stai sa vanezi. E ultima oara cand o zic, si de data asta IN SPECIAL pentru tine iTR: NU VREAU SA VANATI JUCATORII. Vreau sa va jucati ... si cand cineva sare calul crede-ma ca iti dai seama. Iar daca nu iti poti da seama asa si ai nevoie sa stai spectator... (intelegi tu unde bat). A fi admin bun si cu experienta nu inseamna a sti sa stai spectator.

Deci... unitatea de masura "pe cine a prins killarush" e cea mai mare tampenie. Nu va masor si nu va masurati in functie de banuri date. Killarush tine multe redirecte, asta e contributia lui la server... si din punctul meu de vedere pana in clipa asta nu a facut greseli, nu a facut poze aiurea, ceea ce e mult mai mult decat post spune despre multi altii mai "activi" si mai bine intentionati decat el.

Nu uita, drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

In plus... sincer sa fiu am avut ocazia sa-l observ de doua ori in ultimele cateva zile (nu stia ca joc cu n-ai'gH-BA) si a procedat de fiecare data impecabil. I-am dat 6 headuri la rand din cele mai ciudate pozitii, unul prin perete ... si in loc sa faca poze cum pun pariu ca ar fi facut 90% din admini s-a pus spectator, s-a uitat 5-6 runde la mine s-a lamurit si a revenit la joc.

Iar scriu romane... punctul 2: coduri si codati

O sa fiu succint: daca-i chem pe cativa "zei" de pe server la mine acasa si le zic: "ia de joaca", bag mana in foc ca 1/2 din ei nici nu stiu cu ce mana sa apuce mouse-ul. Deci nu-ti imagina ca sunt mai credul decat tine. Nu ii cred pe multi, majoritatea playeri vechi si "cu state" pe server. Dar cat timp stiu ca nu-i pot prinde cu "metode traditionale" ... traiesc cu speranta ca mai devreme sau mai tarziu ii prindem noi altfel. Si decat sa le fac poze aiurea in care sa nu vad nimic... si printre ei sa fac poze aiurea si unor jucatori buni si curati... prefer sa-i las asa pana cand am ocazia sa-i "ard" de tot. Vezi cazul andutzu ... apropo, multumim Woody/Skull Redirecte si Admine - Pagina 2 656595

Punctul 3: Redirecte, la obiect:

am facut acest post ca sa vedem cine si de ce nu mai tine, sa aflu ce probleme are fiecare, etc. In mare am aflat... si asta nu inseamna ca o sa sterg adminul unor oameni in care am incredere doar pentru ca nu mai tin redirecte, nu-mi tai singur craca de sub picioare. Sunt insa altii care doar pentru asta au admin... si aia sunt in clipa asta "pe sarma".

Restul... as aprecia daca tin, ii inteleg cand nu pot tine.

Punctul 4: despre owneri:

Ar fi o idee sa nu mai confundati intre owneri si drepturi de owner. Versus este owner. El poate in principiu sa decida orice fara sa fie nevoie sa dea vreodata socoteala cuiva. Si asta pe principiul ca serverul este AL LUI. Daca vrea ca de maine sa jucati cu gravitatie 100 asta e. Poti sa afirmi ca nu-ti place si sa sustii de ce nu-ti place... dar in cele din urma decizia ii apartine.

Eu am drepturi de owner. CU alte cuvinte sunt un fel de consultant (lol... si in viata si pe server) care il ajuta pe versus avand acces la marea majoritate a functiilor.

Deci... din moment ce versus a bagat/scos anumite pluginuri si functii de pe server ... nu imi mai solicitati mie sa schimb schimbarea lui. Redirecte si Admine - Pagina 2 656595
Daca vreti... sunt anumite chestii pentru care vorbiti cu el. Bineinteles, puteti sa-mi spuneti ce vreti, si va rog sa-mi spuneti intotdeauna ce vreti... si in cazul in care sunt de acord cu voi si mi se pare o idee buna o sa o sustin in discutia cu vers. Insa... sunt anumite aspecte in care decizia finala ii apartine in exclusivitate.

Hai va pup, la munca, terminati discutiile aiurea.... sa curga redirectele si playerii pe server si aveti grija de ei.

iTR: te-am trecut la Helper, sper sa nu te mai vad spectator si cu vanatoarea pe jucatori si sper sa nu dai banuri aiurea. In rest... daca o tii p-a ta cu "remove" imi dai un pm si se rezolva. Eu zic ca-ti e mai bine cu helper decat cu remove.

P.S. Da, ai dreptate, o sa actualizez 'echipa"
Sus In jos
rbY.
Newbie
rbY.

Numarul mesajelor : 64
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMar Apr 20, 2010 8:19 am

GG zapuer exact cum am spus mereu revine q edcizii corecte si cu un mic argument Redirecte si Admine - Pagina 2 584723
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMar Apr 20, 2010 8:27 am

Asta numești tu un mic argument?! Redirecte si Admine - Pagina 2 639805

ON. Vârsta și experianța îți spune cuvântu.Sper că ce ai spus tu este pe înțelesul tututor și nu v-or mai apărea discuți inutile.
Și să trec și eu puțin la subiect...Și cu redirectele astea...mare bataie de cap.Nu că ar omorâ P.C-ul ,doar că uneori uit să le deschid.Cu ce ai spus tu cris,cu o normă de redirecte pe zi,sincer,mi se pare o prostie!În fine...acum fiecare ține câte poate și cât poate,dar asta nu include și deloc.
Sus In jos
dLS^
Junior Member

Numarul mesajelor : 343
Data de inscriere : 08/04/2010
Varsta : 31
Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMar Apr 20, 2010 10:06 am

yo redirectionez NON STOP>
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

MesajSubiect: salut   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyJoi Apr 22, 2010 9:50 pm

Cu numele versusu tinea si puricele redirecte.... Redirecte si Admine - Pagina 2 113820 pt ca nu si-a schimbat nuemele cand a instalat redirectele Redirecte si Admine - Pagina 2 946346
Sus In jos
0utl3t
Newbie
0utl3t

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 19/01/2010
Localizare : piatra neamt

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMier Apr 28, 2010 7:34 am

deci de asta nu mai am eu admin ?:|...de asta am luat remove ?:|

1- redirectele le tin cate 4-5 ore dim si seara cand mai intru la cs..poti verifica asta...ca a fost vro cateva zile cand mi`am dat format la pc si nu ma lasa sa le downloadez de pe forum e partea a doua (vers stie_...ca ia`m spus de chestia asta
2-pe sv joc destul de des (de acum nu am sa lipsesc de la sc....sa ma vada "itr"ca joc cs)...da eu cand intru dim si nu`l vad pe itr ca joaca ce ar trebui sa fac : sa ma plang pe forum ca nu joaca...fiecare cand poate ..poate unii mai mult...poate altii mai putin ...ma refer in cazul meu
3- itr nu`mi purta pica ca ma`m luat de tine...dar mi`am luat remove degeaba....chiar degeaba :| :| :|

Mai Bine Sa Fii Baiat Sa Sugi Pana La 1 An
Decat Fata Si Sa Incepi De La 15 ! :)
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMier Apr 28, 2010 11:32 am

Scuze, dar dimineata nu pot intra deoarece sunt la scoala Redirecte si Admine - Pagina 2 656595 In ultima saptamana am avut de lucru si nu am mai putu intra asa des, vine vara trebuie banii Redirecte si Admine - Pagina 2 823861
Sus In jos
dLS^
Junior Member

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMier Apr 28, 2010 12:56 pm

da waa itr vine vara..aha Redirecte si Admine - Pagina 2 692265 ..iti e greu sa tii pc-ul deschis de dim pana la 14 cand vii dl scoala???ce naiba te vaiti aci ca nu ai timp...nici yo nu am timp sa mai stau la el..dar na uite tin redirecte..
Sus In jos
Stavros Jr.
Senior Member
Stavros Jr.

Numarul mesajelor : 620
Data de inscriere : 25/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Acasa _!_

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMier Apr 28, 2010 1:03 pm

Lasl dLs Ca consuma mult curent ....de e criza si la el Redirecte si Admine - Pagina 2 639805
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMier Apr 28, 2010 1:14 pm

poi da Redirecte si Admine - Pagina 2 639805
ca nu plateste mumata curentu Redirecte si Admine - Pagina 2 639805
Sus In jos
dLS^
Junior Member

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMier Apr 28, 2010 1:16 pm

da da da..consuma mt curent..cat naiba sa consume in 8 ore.cat??
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMier Apr 28, 2010 3:08 pm

Calculeaza si tu 1kw pe ora, kw-ul fiind vreo 0.5 bani Redirecte si Admine - Pagina 2 656595 ar iesi cam 4 lei la 8 ore. 4 lei azi , 4 maine , 4 poimaine, la luna vreo 120 ron Redirecte si Admine - Pagina 2 325851 . Tata nu e in Spania, sa trimita lunar sute de euro cum face tactu Redirecte si Admine - Pagina 2 424692
Sus In jos
dLS^
Junior Member

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 EmptyMier Apr 28, 2010 5:08 pm

dar macar mai incearca si tu de pornestele mai des..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Redirecte si Admine   Redirecte si Admine - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Redirecte si Admine
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Admine
» Admine on
» Admine
» Admine !!!
» www.diavolar.ro se dau admine

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente