Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean

In jos 
+3
pMc
baNn
dEad;x<3 alivE;x
7 participanți
AutorMesaj
dEad;x<3 alivE;x
Newbie
dEad;x<3 alivE;x

Numarul mesajelor : 52
Data de inscriere : 14/01/2010
Varsta : 33
Localizare : BucHaReSt

Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean Empty
MesajSubiect: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 1:10 pm

OraNge va rog frumos un Unban daca se poate am fost de vina dar am fost provocat si m-am enervat lasa parerea voastra sa decida daca imi dati unBan GG Hf :X ! si in pLus nu am avut probeleme cu Playe-ri reclamatii etc!
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 31
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 1:42 pm

pai si daca ai fost provocat trebuia sa joci cu coduri? las ownerii sa decida Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 44142
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 2:18 pm

Daca ai jucat codat , ramai cu ban pana revine un owner cu un rasp clar .
Sus In jos
tino
Newbie
tino

Numarul mesajelor : 199
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 47
Localizare : buc

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 2:29 pm

eu zic sa-i dam inca o sansa(ultima).
asteptam sa vedem ce zic miki si cL.
Sus In jos
pMc
Member
pMc

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 2:34 pm

Ok, am sa vb cu cL in seara asta dak dau de el ...
Sus In jos
dEad;x<3 alivE;x
Newbie
dEad;x<3 alivE;x

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 2:40 pm

Va Multumesc Pt Sansa AcORdaTa :X Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 220531 Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 220531 Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 220531
Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

Numarul mesajelor : 271
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 32
Localizare : Harsova

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 3:09 pm

Prietene =))) , vrei sa ti pun pe masa demo ul cand aveai CN ul si te dadeai mare pgl ist pe server ?
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 4:10 pm

mda, am ramas fara cuvinte, observ ca tot mai multi dintre voi va "enervati" si jucati cu coduri.....
ownerii sa decida daca ar fi dupa mine nici 1 na`ti mai primi vreo sansa
Sus In jos
pMc
Member
pMc

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 4:11 pm

Cum le-am acordat si altora inca o sansa , o sa o ai si tu pe a ta !! Lasa ip ca sa ti se scoata ban-ul !
Sus In jos
tino
Newbie
tino

Numarul mesajelor : 199
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 47
Localizare : buc

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 4:30 pm

pot sa joc si eu codat ???????? Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 451129 Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 451129 Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 451129 Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 522368 Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 522368 Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 522368
ca sa mi mai dati inca o sansa Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 493466
Sus In jos
dEad;x<3 alivE;x
Newbie
dEad;x<3 alivE;x

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 4:32 pm

ms tino Dzy cu tine nu am ce vb :) 195.74.71.89 este ip
Sus In jos
pMc
Member
pMc

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 4:47 pm

Tino tu dati spank Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean 326305
Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

Numarul mesajelor : 271
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 32
Localizare : Harsova

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 4:56 pm

ce cu mn nu ai ce vb deontologule , are dreptate crzz si daca ar fi si dupa mine ai primi destroy de fiecare data cand te as prinde pe server , asa va apuca pe voi nervii si jucati codati. Nici nu ai avea cum sa vb cu mn prietene ca jucam doua stiluri de cs diferite ( cu si fara coduri ) GG si tie
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti;X

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean EmptyLun Apr 19, 2010 5:02 pm

puteti lasa nervii deoparte.? multumesc..ban daca e codat si gata..fara nervi..injuraturile raman vorbe..nu ajung sa se adevereasca`.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean   Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean Empty

Sus In jos

Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» daca doriti ...
» DIn nou ban ! motiv nush nici poze nimic !
» Pentru skull si nu numai!
» melodii preferate si nu numai
» Bou mai sunt

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente