Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pentru skull si nu numai!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

Pentru skull si nu numai! Empty
MesajSubiect: Pentru skull si nu numai!   Pentru skull si nu numai! EmptyMier Mai 19, 2010 7:49 pm

Butule care esti but (ca sa zic asa, parafrazandu-l pe prietenul meu Gigi) ca tot te-ai gasit sa-mi reprosezi pe mess ca-s nesimtit ca ti-am inchis topicul pe foum:

de ce crezi tu istetzule ca am facut sectiunea asta? Ia vezi, ce scrie la "despre acesta sectiune"???
Cum te-ai gandit tu ca daca tot am facut asta sa ostezi ins ectiunea publica demo-ul cu Hedor?...

Si ca sa iti fie clar:
- vreau sa postati eventuale demo-uri (daca nu s-a dat ban) AICI pentru a le putea discuta fara sa stie/vada playerul ca vorbim despre el.
- cu atat mai mult cand e vorba de un admind epe un alt server nu dai cu mucii in fasole!!! Daca ai ceva de zis zici aici si discutam, nu raspandim dampulea zanzanie intre serverele comunitatii.

Si am incheiat, valabil pentru toata lumea!
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Pentru skull si nu numai!   Pentru skull si nu numai! EmptyMier Mai 19, 2010 8:45 pm

sunt sigur ca erai nervos cand ai scris asta pt ca imparti litere in alte cuvinte Pentru skull si nu numai! 522368
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

MesajSubiect: sal   Pentru skull si nu numai! EmptyMier Mai 19, 2010 10:32 pm

aiurea Pentru skull si nu numai! 946346 !
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Pentru skull si nu numai!   Pentru skull si nu numai! EmptyJoi Mai 20, 2010 5:40 am

nu eram nervos, patesc asta cand scriu f repede si dau in "space" inainte de vreme Pentru skull si nu numai! 522368
dar ... nu eram nervos, eram adormit si putin "afumat". Gandirea, insa... clara!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pentru skull si nu numai!   Pentru skull si nu numai! Empty

Sus In jos

Pentru skull si nu numai!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pentru skull
» Pentru uni o lectie de viata,pentru altii un cacat de video.
» melodii preferate si nu numai
» Numai ce m-am logat si srry pt atatea cereri dar ...
» Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente