| pentru skull | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: pentru skull Vin Mai 14, 2010 3:53 pm | |
| @skull - nu te reclam prostule pentru ca n-am mintea unora Dar pentru asa ceva, sa se dea kick inseamna ca esti tare nici macar n-am scris corect bot adica tot cat am vorbit acolo(suferinta,prostie etc etc), nu mi-a dat Zaup, Crazy sau dLS si imi dai tu? incredibil, nu te gandi ca te vanez dar n-ai impresionat pe nimeni cand mi-ai dat kick esti intro lume virtuala nu in viata de zi cu zi sa impresionezi pe unul si pe altul HF ! | |
|
| |
CrazyBlue Newbie
Numarul mesajelor : 96 Data de inscriere : 07/02/2010 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: pentru skull Vin Mai 14, 2010 3:58 pm | |
| na ce sa facem we itr .... asta e ... eu zic: 1 ca intradevar skull se cam grabeste 2 fa preg la engleza tata =))))) | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: pentru skull Sam Mai 15, 2010 7:06 am | |
| Pai, mai crazy, nu a fost mare diferenta la cum am vorbit acum si la cum vorbeam deobicei cu el. Ce, acum profita ca are admin si eu nu? nici o zi nu a trecut si el imi da gag/kick, pai asa se face skul nu? Bine, daca totul pe server se rezuma la gradele de pe "umar" ... vezi sa nu ajungi si tu la grad "z" o sa fac si pregatiri de limba engleza poti sa inchizi | |
|
| |
Ice Cube Newbie
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 14/04/2010 Varsta : 34 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: pentru skull Sam Mai 15, 2010 7:40 am | |
| Desi eram de fata pe sv .. nu acord dreptate nimanui .. nici la unul nici la altul ... dar insa SkL sa mai invete sa admineze ca e mort in cort cu asa ceva ...
SkL da`ti demisia din adminaj | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: pentru skull Sam Mai 15, 2010 7:43 am | |
| Deci sa termin, scuze de double post, Zaup/Vers daca nu il pototliti pe skull eu ies de tot din comunitate. S@L ! | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: pentru skull Sam Mai 15, 2010 8:22 am | |
| nu inteleg... ai postat demo-ul sa ne arati ca ti-a dat gag... avand in vedere ca-l tot provocai de 2-3 runde?... eu iti dadeam kick daca tot l-ai cerut de 2 ori. incetati sa mai intrati pe server, sa va luati de un admin si dupa aia sa va plangeti ca va arde. | |
|
| |
Woody Junior Member
Numarul mesajelor : 202 Data de inscriere : 09/04/2010 Varsta : 29 Localizare : bleah
| Subiect: sall Sam Mai 15, 2010 8:23 am | |
| Daca tu zici ca nimeni nici macar owneru nu ti-a dat gag pt ca l-ai jignit...ex:l-ai facut bot sau mai stiu eu ce...uite ca,cu mine nu iti merge si m-am gasit eu sa iti dau gag/kick ...pt ca tu ne ei la misto pe toti si sa nu se lege nimeni de tine?? | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: pentru skull Sam Mai 15, 2010 8:29 am | |
| - excellence a scris:
- nu inteleg... ai postat demo-ul sa ne arati ca ti-a dat gag... avand in vedere ca-l tot provocai de 2-3 runde?...
eu iti dadeam kick daca tot l-ai cerut de 2 ori.
incetati sa mai intrati pe server, sa va luati de un admin si dupa aia sa va plangeti ca va arde.
Am inteles, S@L! | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: pentru skull Sam Mai 15, 2010 10:31 am | |
| te superi degeaba iTR... din demo asta se vede, si anume ca il provoci... am putea sa incetam cu mascariile astea? In rest... asta se oparaste ca i-ai zis but ... doamne ce mai insulta.... va comprtati ca la gradinita, v-am mai zis. Eu va propun sa nu va mai calcati pe ghete unii pe altii... si gata. Iar tu skull: ramai la regulament, e clar ca baietii ta vaneaza si vor sa scape de tine, nu mai executa comenzi daca nu esti 100% acoperit de regulament. Altfel, la urmatoarea discutie de genul asta, zbori. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru skull | |
| |
|
| |
| pentru skull | |
|