Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie skull

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

reclamatie skull Empty
MesajSubiect: reclamatie skull   reclamatie skull EmptyMier Mai 19, 2010 4:02 pm

de dimineata(11.00) icegirl imi zice ca am cod,ii spun ca nu am sa faca demo,ia tot zicea si ii spun ca pt asta merita gag,si aici intervine "adminu vietii SKULL" reclamatie skull 78m5r
mai dupa amiaza le spun celor de pe server ca icegirl e frustrata si a inceput sa ne banuie de coduri(am inteles ca si pe rby),se ia de mama ii dau gag si "adminu vietii" il scoate reclamatie skull Jjyz0

cer suspendare 7 zile...nu e la prima abatere
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

reclamatie skull Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie skull   reclamatie skull EmptyMier Mai 19, 2010 5:24 pm

nu cred ca icegirl ar injura pe sv, arata-ne dovada te rog ca te-a injurat de mama reclamatie skull 424692 ...
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

reclamatie skull Empty
MesajSubiect: sall   reclamatie skull EmptyMier Mai 19, 2010 5:46 pm

1).Nu ma intereseaza
2).Nu ma intereseaza
3).Zauper astept remove daca tu iei decizia ca's vinovat reclamatie skull 946346
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

reclamatie skull Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie skull   reclamatie skull EmptyMier Mai 19, 2010 6:14 pm

Woody: cred ca am fost destul de clar ieri cand am zis ca nu mai vreaus a intri in discutii cu cris.
Am fost destul de clar cand ti-am zis ca si daca te intreaba ceva te faci ca nu vezi... nu mai vorbesc de a te baga tu aiurea in vorba cu el.

Deci, parerea mea sincera, cris, ti-am spus-o si pe server: daca tu consideri ca e ok ca la 30 de ani ai tai sa ai in permanenta conflicte cu un copil de 15 ani, si mai cu seama sa fii singurul de pe server care are ceva de impartit cu el... eu nu am ce sa-ti fac. Deci, in continuare, parerea mea ramane ca in acest conflict principalul vinovat esti tu si chiar daca nu ai fi la varsta ta ar trebui sa-l lasi in pace si sa te faci ca nu-l vezi daca nu reusiti sa comunicati altfel.

Woody... revenind la primul paragraf... data viitoare asculta ce-ti spun daca vrei sa mai faci purici pe aici. Suspend 3 zile deocamdata (nici remove, nici 7 zile). Si de acum incolo cand esti pe server NU IL VEZI PE CRIS! Ca si cum n-ar exista. La urmatoarea faza in care te bagi TU in discutii d-astea cu el -> remove.
Sus In jos
Continut sponsorizat

reclamatie skull Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie skull   reclamatie skull Empty

Sus In jos

reclamatie skull
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie Skull
» skull
» pentru skull
» skull steam nou
» probleme cu skull

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente