Woody: cred ca am fost destul de clar ieri cand am zis ca nu mai vreaus a intri in discutii cu cris.
Am fost destul de clar cand ti-am zis ca si daca te intreaba ceva te faci ca nu vezi... nu mai vorbesc de a te baga tu aiurea in vorba cu el.
Deci, parerea mea sincera, cris, ti-am spus-o si pe server: daca tu consideri ca e ok ca la 30 de ani ai tai sa ai in permanenta conflicte cu un copil de 15 ani, si mai cu seama sa fii singurul de pe server care are ceva de impartit cu el... eu nu am ce sa-ti fac. Deci, in continuare, parerea mea ramane ca in acest conflict principalul vinovat esti tu si chiar daca nu ai fi la varsta ta ar trebui sa-l lasi in pace si sa te faci ca nu-l vezi daca nu reusiti sa comunicati altfel.
Woody... revenind la primul paragraf... data viitoare asculta ce-ti spun daca vrei sa mai faci purici pe aici. Suspend 3 zile deocamdata (nici remove, nici 7 zile). Si de acum incolo cand esti pe server NU IL VEZI PE CRIS! Ca si cum n-ar exista. La urmatoarea faza in care te bagi TU in discutii d-astea cu el -> remove.