d0g Newbie
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 34 Localizare : Departe
| Subiect: Reclamatie Skull Mier Iun 09, 2010 2:55 pm | |
| | |
|
Woody Junior Member
Numarul mesajelor : 202 Data de inscriere : 09/04/2010 Varsta : 29 Localizare : bleah
| Subiect: sal Mier Iun 09, 2010 4:29 pm | |
| | |
|
d0g Newbie
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 34 Localizare : Departe
| Subiect: Re: Reclamatie Skull Mier Iun 09, 2010 4:41 pm | |
| Nici macar azi dimineata nu jucai.Pun pariu ca invidiosul care si-a pus numele meu nici macar nu avea Steam,as vrea ca ownerii sa verifice.
Daca aveam cod nici macar nu ma mai chinuiam sa fac atata zarva peste tot cand sunt milioane de servere.DAr in fine cum comunitatea asta e la nivelul la care e te astepti la orice.
Si eu pot intra cu numele oricarui "bun" cu cod adminul sa-mi faca poze si apoi asa zisa victima sa primeasca ban aiurea.Mi-a facut placere ca am jucat aici indiferent de decizie.Salut.
Skull frate esti PRO,dar din pacate toata lumea te bate. | |
|
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie Skull Mier Iun 09, 2010 5:01 pm | |
| Sincer,din comportamentu tau,tu esti!Psihologia inversa (am vazut asta pe net ) In concluzie,ca sa fie bine...Tu mai ai o sora care joaca pe servaru nostru,ca nu fie sj ea banata aiurea,cand vei mai fii prins pe servar rog ca adminii online sa-l penalizeze cu amx_timeout,blind,kick. Bineinteles,daca zauper este deacord,respectiv ceilalti owneri | |
|
Rapperul Newbie
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 39 Localizare : Tot aia
| Subiect: Re: Reclamatie Skull Mier Iun 09, 2010 8:29 pm | |
| Buna ziua , Scuzati ca ma bag intr-o reclamatie aiurea , dar as ruga ownerii sa verifice logurile inainte de a luat o decizie.Aveti ora si data in poza postata de adminul de mai sus.Va uitati la ip-ul cu care s-a logat acea persoana pe care "au prins-o adminii codata" si il comparati cu ip-ul adevaratului d0g care este 81.196.76.97. Puteti sa verificati cele 2 ip-uri si pe net adikca la adresa asta http://ip-whois-lookup.com si o sa vedeti probabil ca sunt 2 orase diferite :). Chiar cred ca asta e cea mai corecta metoda de a afla daca era adevaratul d0g sau i s-a fost inscenat banul! Cu stima si respect , Rapperul | |
|
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Skull Mier Iun 09, 2010 8:30 pm | |
| tu cine esti cocosh? "d0g<11345><VALVE_ID_LAN><>" connected, address "92.83.156.90:49772" Astuia i s-au facut poze azi de catre skull, si nu era pe steam, cum e d0g :) Deci, skull, lasa-l in pace, i s-au facut poze in 3 din ultimele 6 zile. Case closed. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Skull | |
| |
|