Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie Skull

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
d0g
Newbie

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 09/06/2010
Varsta : 34
Localizare : Departe

Reclamatie Skull Empty
MesajSubiect: Reclamatie Skull   Reclamatie Skull EmptyMier Iun 09, 2010 2:55 pm

Salut

Numele dvs. :d0g
Numele adminului reclamat :Skull
Motiv reclamatie (o mica explicatie) :Eram pe nuke2010 si acest admin Skull imi a inceput sa-mi dea kick si nu stiu de ce,cand am reintrat dupa vreo 2-3 kick-uri mi-a zis ca sa ies ca nu i-am dat pozele dar el nu mi-a facut nici o poza si puteti verifica asta in logouri.
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : https://2img.net/h/oi48.tinypic.com/10p673q.jpg https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/4uvtde.jpg https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/afd8xx.jpg
Sanctiunea :Sa invete intr-adevar sa dea blind,sa faca poze,sa faca demo si sa nu mai minta.
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

Reclamatie Skull Empty
MesajSubiect: sal   Reclamatie Skull EmptyMier Iun 09, 2010 4:29 pm

Sus In jos
d0g
Newbie

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 34
Localizare : Departe

Reclamatie Skull Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Skull   Reclamatie Skull EmptyMier Iun 09, 2010 4:41 pm

Nici macar azi dimineata nu jucai.Pun pariu ca invidiosul care si-a pus numele meu nici macar nu avea Steam,as vrea ca ownerii sa verifice.

Daca aveam cod nici macar nu ma mai chinuiam sa fac atata zarva peste tot cand sunt milioane de servere.DAr in fine cum comunitatea asta e la nivelul la care e te astepti la orice.

Si eu pot intra cu numele oricarui "bun" cu cod adminul sa-mi faca poze si apoi asa zisa victima sa primeasca ban aiurea.Mi-a facut placere ca am jucat aici indiferent de decizie.Salut.

Skull frate esti PRO,dar din pacate toata lumea te bate.
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

Reclamatie Skull Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Skull   Reclamatie Skull EmptyMier Iun 09, 2010 5:01 pm

Sincer,din comportamentu tau,tu esti!Psihologia inversa (am vazut asta pe net Reclamatie Skull 639805 )

In concluzie,ca sa fie bine...Tu mai ai o sora care joaca pe servaru nostru,ca nu fie sj ea banata aiurea,cand vei mai fii prins pe servar rog ca adminii online sa-l penalizeze cu amx_timeout,blind,kick.

Bineinteles,daca zauper este deacord,respectiv ceilalti owneri
Sus In jos
Rapperul
Newbie
Rapperul

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 39
Localizare : Tot aia

Reclamatie Skull Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Skull   Reclamatie Skull EmptyMier Iun 09, 2010 8:29 pm

Buna ziua ,

Scuzati ca ma bag intr-o reclamatie aiurea , dar as ruga ownerii sa verifice logurile inainte de a luat o decizie.Aveti ora si data in poza postata de adminul de mai sus.Va uitati la ip-ul cu care s-a logat acea persoana pe care "au prins-o adminii codata" si il comparati cu ip-ul adevaratului d0g care este 81.196.76.97.
Puteti sa verificati cele 2 ip-uri si pe net adikca la adresa asta http://ip-whois-lookup.com si o sa vedeti probabil ca sunt 2 orase diferite :).
Chiar cred ca asta e cea mai corecta metoda de a afla daca era adevaratul d0g sau i s-a fost inscenat banul!

Cu stima si respect , Rapperul
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

Reclamatie Skull Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Skull   Reclamatie Skull EmptyMier Iun 09, 2010 8:30 pm

tu cine esti cocosh? Reclamatie Skull 528521

"d0g<11345><VALVE_ID_LAN><>" connected, address "92.83.156.90:49772"
Astuia i s-au facut poze azi de catre skull, si nu era pe steam, cum e d0g :)

Deci, skull, lasa-l in pace, i s-au facut poze in 3 din ultimele 6 zile.

Case closed.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie Skull Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Skull   Reclamatie Skull Empty

Sus In jos

Reclamatie Skull
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie skull
» skull
» pentru skull
» skull steam nou
» probleme cu skull

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente