Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

skull steam nou

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

skull steam nou Empty
MesajSubiect: skull steam nou   skull steam nou EmptyJoi Apr 15, 2010 6:39 am

dar de ce nu va intrebati de ce nu mai are skull vechiul steam?
din surse bine informate steamul vechi a fost banat de vac(a jucat omul iar codat)asa ca tot nu se astampara
si mai vrea admin?sa zica sarumana pt slot
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

skull steam nou Empty
MesajSubiect: Re: skull steam nou   skull steam nou EmptyJoi Apr 15, 2010 6:42 am

Din pacate deja a primit. Si cred ca ai postat gresit.. Asta suna mai mult a discutii libere :)
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin

skull steam nou Empty
MesajSubiect: Re: skull steam nou   skull steam nou EmptyJoi Apr 15, 2010 9:31 am

vedeti ma k joaka codat...voi nu ma credeti...dati admin lu inaptu asta:|
asa si ba de unde sti tu k am zis de tn k esti gunoi?? zi skull....dak tu te simti :)))
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

skull steam nou Empty
MesajSubiect: Re: skull steam nou   skull steam nou EmptyJoi Apr 15, 2010 2:15 pm

@cris : Da frate , a fost banat de vac pentru ca "presupui" ca a jucat cu cheaturi , da? De cand a primit acces la server , eu , nu l`am vazut sa joace cu cod --> dupa parerea mea , imi pare ca s`a linistit.
@ sorin: Despre chestia cu "am intrat sa dau kick la gunoi" , era clar ca te adresai lui, pentru ca , dupa logica mea [si dupa cele vazute de mine] , cand sorynel nu era pe server , si skull intra , hop si sorynel intra si dadea kick . De aici deduc eu ca lui te`ai adresat cu "gunoi" . Daca ma insel , corectati`ma . Da` nu ma corecta tu sorynel, ca tu o tii pe a ta. :-??
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

skull steam nou Empty
MesajSubiect: Re: skull steam nou   skull steam nou EmptyJoi Apr 15, 2010 3:09 pm

vorbim vorbe.
v-am rugat sa-l lasati in pace, daca o comite zboara (ca oricine altcineva), cat timp e linistit mi se pare o decizie ok sa incheiem aceasta vanatoare de vrajitoare!
Sus In jos
Continut sponsorizat

skull steam nou Empty
MesajSubiect: Re: skull steam nou   skull steam nou Empty

Sus In jos

skull steam nou
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» skull
» pentru skull
» reclamatie skull
» probleme cu skull
» k!llzor sau skull

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente