Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

probleme cu skull

In jos 
+7
versusu
excellence
LeVi'S
Hasles
Woody
Snak3y
^^SoRyN3L^^
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:29 am

zaup..ai zis de atatea ori k dak mai intra intr`o discutie skull cu cris..sau cu altcineva..ii dai remove......de atuncea sau intamplat mi si mi de discutii si tot nu i sa facut nimik.........ce tot il aperi atata....pt k tine cateva redirecte..pot sa le tin si eu la urma urmei.......dar tu il scoti din orice kkt.
Snakey a injurat k la usa cortului si nu a primit nimic??.......si eu pt k am zis lu skull k e un gunoi am luat suspend? nu mi se pare corect...un admin sa vorbeasca urat..? regulile sunt reguli merita suspend;)
Sus In jos
Snak3y
Newbie
Snak3y

Numarul mesajelor : 69
Data de inscriere : 24/03/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:40 am

e politie mare aici, please suspend me for a month sa se simta si ei bine
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: sal   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:41 am

Tu mai lipseai ma probleme cu skull 627573
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:47 am

http://www.postimage.org/image.php?v=gxS5Xfr
http://www.postimage.org/image.php?v=PqpZWlS
cum vorbeste "prietenul" nostru skull in timpul suspendului.....si dragul nostru admin levi`s sta k mumia si nu da nici un gag.....cer suspend lu levi`s ..si un remove lu skull:)
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:49 am

Aici se certa cu porumb cu soia sau cum o fii numele...

Stie zuper ce sa facă probleme cu skull 522368
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:51 am

nu conteaza cu cine se certa.....conteaza limbajuu..!!
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:52 am

Da,da contează cum vorbea și cel implicat probleme cu skull 584723

Cris,aici de tine e vb,nu?
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

Numarul mesajelor : 251
Data de inscriere : 15/05/2010
Localizare : made in romania

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:53 am

sorinel sa te lamuresc cu aceasta intamplare ca nu iam dat gag lu porumb cu soia : numi mergea comanda amx_gag porumb cu soia
iar lu skl iam dat gag
dar nu pricep dc nu mia mers comanda pe porumb cu soia probleme cu skull 86461 probleme cu skull 902108
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 8:57 am

pai nush.. probabil din acelasi motiv pentru care nu ti-a mers nici admin_unblind? probleme cu skull 656595
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: sal   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:01 am

Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:03 am

poi daca nu pot sa te recunosc cand joci cu alt nume asa stiu cand esti zauper ca nu esti codat si ca joci bn da daca joci cu alt nume de udne sami dau seamaca esti u si nu un codat probleme cu skull 554984
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:05 am

da auzi sorinel de unde stii cand se certara skl cu porumb de soia ca u nu fusasi pe sv sau poate erai u probleme cu skull 71551 probleme cu skull 838518
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:07 am

nu o mai dati rotunda ca va explic yo
levi's e prieten f bun cu skull de aia nu ia dat gag
aici vad ca adminele se dau pe prietenii,uitati-va de 7 zile incoace cati tineau redirecte:pe primul loc detasat cris si zauper
in rest...slabut.......si ala ia remove?
pai sa tina skull 12 13 ore cat tinea cris redirecte....
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: sall   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:10 am

Eu le tin si cate 14 ore probleme cu skull 279196 deci te rog frumos nu ma jigni ,cred ca eu tin redirectele cat e necesar probleme cu skull 719521
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:11 am

bai sorinel vrei dovada ca iam dat gag lu skl?
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:12 am

deviem de la subiect....deci vreau sa se ia o decizie in cazul lu skull si al lui levi`s.....nu se mai poate asa ceva....;)
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:14 am

LeVi'S a scris:
bai sorinel vrei dovada ca iam dat gag lu skl?
http://www.postimage.org/image.php?v=aV9gxnA&code=2
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:26 am

deci in cazul lui snak3y ar trebui un suspend de 3 zile
iar in cazul lui skull un remove;)
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: sall   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:27 am

Nu o mai da la intors sa ti se strambe nasu ca nu ai fost tu porumb?
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:27 am

sper ca te-ai lamurit sorinel ca i-am dat gag ,iar la porumb cum am zis nu imi mergea comanda pe el!
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:51 am

cum sa fiu eu porumb.. ma:)) eram stelutza:))=))
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 9:52 am

deci in cazul lui snak3y ar trebui un suspend de 3 zile
iar in cazul lui skull un remove;)
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 10:15 am

pff
ca snak3y mai faceam si eu...a injurat un codat...
snak3y avem admin chat...acolo te poti manifesta cum vrei...data viitoare va fi suspend
cat despre voi restu: sorin skull si care mai sunteti...voi vedeti din jocul asta un loc de cearta
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 10:23 am

hai ma vers....a cata abatere a lui skull este...ce plm nu ii faceti nimik....!!
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull EmptyJoi Mai 20, 2010 10:45 am

Hai ca va explic eu:

Step 1: cris intra pe server cu nick-ul "porumb cu soia" si-l intreaba pe skl ce ati vazut in SS-ul postat de el.
Step 2: skl il injura pe "porumb cu soia" fara sa stie ca e cris... cum a invatat el mai frumos la scoala
Step 3: pe Levi's il bate amxx-ul si nu reuseste sa-i dea gag lui cris. Reuseste insa sa-i dea lui skl, in ciuda faptului ca ii e prieten.
Step 4: Sorinel prinde de veste si face reclamatie... fara ca macar sa fi fost pe server probleme cu skull 656595

Aditional: pe Sorinel il fute rau de tot grija de snak3y si de ce nu a luat snak3y suspend.

O sa-i explic lui Sorinel, pe limba mea, Vers, daca vrei traduci tu, care-i treaba cu "pedepsele" astea si cu suspendurile:

In primul rand, in orice sistem stabilit o pedeapsa/sanctiune/penalizare/amenda/etc. are trei componente majore:
- componenta punitiva
- componenta coercitiva
- componenta preventiva.

Componenta punitiva este destul de clar, menita sa "rasplateasca/pedepseasca" fapta comisa, oarecum o metoda de mentinere a echitatii. O adaptare, cosmetizata a legii talionului, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Insa, cum nici un sistem administrativ nu se poate erija in criminal... "pedepsele" sunt adaptate in functie de circumstanta. In cazul nostru: suspend/remove.

Mai importante sunt urmatoarele doua componente, componenta coercitiva si cea preventiva:
Componenta coercitiva se bazeaza pe reabilitarea vinovatului ca o consecinta a pedepsei. Popularul "s-a invatat minte", sau "ai comis-o o data, ti-ai luat-o peste bot, a doua oara te gandesti de 10 ori inainte sa faci aceiasi tampenie". Pentru foarte multi aceasta este singura componenta care da rezultate si care reuseste sa le corecteze apucaturile. Multi nu pot intelege de voba buna... insa pot intelege de frica.

Si... vorbind despre frica, a treia componenta este cea preventiva, ce se bazeaza pe faptul ca de teama de a nu fi pedepsit individul se va abtine de la a incalca "legea" ... regulamentul in cazul nostru.

Si iata, dragilor, care sunt mecanismele simple si de bun simt care fa societatea nostra sa functioneze in cadrul setului de reguli stabilit. Altele nu exista... si toate au la baza "pedeapsa".

Nu gresiti, insa, aceste componente sunt destinate exclusiv celor care au o predispozitie de a incalca regulile... si fiecare se adreseaza cate unui segment dintre acestia. Unii inteleg consecintele inainte si nu fac de frica de a nu fi pedepsiti. Altii, inteleg dupa ce sunt pedepsiti prima oara si nu mai fac de frica de a nu fi pedepsiti din nou.

Majoritatea oamenilor, insa, nu ajung in acest punt pentru ca pot intelege fara greutate notiunile de "bine" si "rau". Si acestea fiind spuse, revenind la cazul concret:

De ce ai luat tu suspend sorinel: pentru ca nu am putut sa ma inteleg cu tine de vorba buna. Te-am rugat frumos sa-l lasi pe skl in pace si tu ai facut tot ce ti-a trecut tie prin cap. INSA... in cazul tau, componenta coercitiva a dat rezultate si nu am mai auzit de rau despre tine de atunci.

De ce nu ia Snak3y suspend? pentru ca din punctul meu de vedere are capul pe umeri si poate intelege de vorba buna, asa cum tu nu ai fost in stare!

In afara de asta, diferentiaza te rog intre a injura un codat dupa ce ii dai ban, si a injura un alt admin pe server... mai ales atunci cand esti rugat in mod explicit de doi owneri sa nu o faci.

Cat despre Cris Vs. Skl:
- cris: meriti ban
- skl: meriti cel putin o prelungire a suspendului (daca nu chiar remove) pentru limbajul de pe server. Intelege, cat timp esti admin, INDIFERENET de circumstante, incerci sa te comporti civilizat. Fie ca esti suspendat sau nu.
- Levi's: ai procedat foarte ok... in mare... dar daca tot ai admin invata comenzile alea, sau ramai fara el!

Deciziile finale: mai pe seara.

Ultima editare efectuata de catre excellence in Joi Mai 20, 2010 1:26 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

probleme cu skull Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull Empty

Sus In jos

probleme cu skull
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» skull
» Reclamatie Skull
» k!llzor sau skull
» skull steam nou
» pentru skull

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente