Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

probleme cu skull

In jos 
+7
versusu
excellence
LeVi'S
Hasles
Woody
Snak3y
^^SoRyN3L^^
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin

probleme cu skull - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 11:20 am

cand am luat eu suspend....skull nu avea admin sa fie clar.......dak si akm il mai scoti din cacatu asta...nuj ce sa mai zik...;) eu zik k merita remove.....
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 11:21 am

eu zic sa-ti vezi de ograda ta probleme cu skull - Pagina 2 656595
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 11:35 am

hai frate injrua de rupe si mai multe chesti ..si nu`i faci nik...XX((X(X
Sus In jos
dLS^
Junior Member

Numarul mesajelor : 343
Data de inscriere : 08/04/2010
Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 11:54 am

iTR la microfon (tastatura)

Nu m-am putut abtine, sa nu-mi bag nasu unde nu-mi fierbe oala probleme cu skull - Pagina 2 522368
deci sa va tampesc cu alte "prostii" ale mintii mele:

skull are pile pe la voi? sau il tineti ca da drumul la redirecte?
Avand in vedere ca am inteles treaba cu icegirl si anume ca are pile pe la vers, de aia nu tinea redirecte si bla bla bla nu ma intereseaza, si nici nu vreau sa-mi aratati ca nu este adevarat. Fac pariu pe steamu lu just, ca daca nu eram eu ala care ma certam cu ea(care am gura mare) si era unul mai prost(decat mine) vers ii dadea "aluia" remove si "asteia" suspend, acum ca e fata ce?
uitati ce spune un admin de-al vostru despre treaba asta:

LusytHekiD ™️: ce sari pt icegirl?
M@DaL!N Madalin: probleme cu skull - Pagina 2 656595
LusytHekiD ™️: crezi k iti da o bucata de *****?
M@DaL!N Madalin: ca e fata
LusytHekiD ™️: si dak e fata ce?
LusytHekiD ™️: e mai superioara k noi baietii?
LusytHekiD ™️: treb linsa in *****?
M@DaL!N Madalin: e la ...km departare we probleme cu skull - Pagina 2 51481

tind sa inteleg de la adminul asta al vostru ca admina are prioritatesi trebuie si probleme cu skull - Pagina 2 584723 -ta la fiecare greseala pe care o face, vreti sa va aduc eu fete pe server? caut in toate comunitatile si va aduc, sa vedem unde ajungem, facem bordele pe server...

Mai nou isi face dLS pc-ul, si o sa tina redirecte in plm de o sa se sature addictedul probleme cu skull - Pagina 2 522368 si din chestia asta va fac eu o oferta
OFErTA PT OwNERI !
-voi datii remove lu skull si va tin eu redirecte probleme cu skull - Pagina 2 656595

PS - serverul s-a cam golit, si stiti de ce? pentru ca playerii vad ca i-a orice prost admin, si vor si ei, dar cand fac si ei cererea, NU primesc, si se lasa de comunitate "isi baga pl-a" aveti nevoie de playeri care sa fie interesati de comunitate. Sa va uitati la Interesele mele de pe HT probleme cu skull - Pagina 2 584723
PSS - Nu garantez ca aduc playeri multi care sa joace pe server, dar o sa aduc unii interesati de COMUNITATE

HF! poti da +1warn la profilul meu, ca m-am bagat unde nu trebuie, dar sper ca de data asta sa ma fi inteles probleme cu skull - Pagina 2 656595
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 36
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 1:40 pm

Si povestea continua...........skull nemuritoru' probleme cu skull - Pagina 2 164286 probleme cu skull - Pagina 2 164286
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

MesajSubiect: sall   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 2:28 pm

Imi cer scuze ca ma bag iar...Dar daca cris ma injura incontinuare si levis nu putea sa ii dea gag,eu ce era sa fac sa stau ca prostu sa ma injure ala probleme cu skull - Pagina 2 627573 ,din nou spun nu ma leg de nimeni daca nu se leaga nimeni de mine ...inteles?! probleme cu skull - Pagina 2 902108
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

Numarul mesajelor : 251
Data de inscriere : 15/05/2010
Localizare : made in romania

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 2:55 pm

daca aveti o secunda sa sp cum a inceput totul
1. porumb la antrebat pe skl daca mama lui este curva
2. eu incercam sai dau gag dar nu mergea
3. skl a indurat cam 4 injuraturi din partea lu porumb
4.si apoi a inzbucnit scandalul
5. eu am incercat din nou sai dau gag lu porumb dar nu mergea
6. iam dat gag lu skl
7. iar am incercat la porumb
8.porumb tot continua cu injuraturile
9.fiindca lui porumb nu puteam sai dau gag am incercat sa il calmez de la injuraturile asupra lui skl
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 5:05 pm

Pedeapsa asupra lui skulll plzzz
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 6:13 pm

Aici nu văd decât copilări,reclamație aiurea,cris nu-și face apariția pentru a explica.
Dacă vreți să auziți părerea mea,fără supărare,cris remove,sorinel prelungirea suspendului pentru aberații și implicarea unei reclamați în care el nu avea nici în clin nici în mânecă,skull educat\învățat să nu mai bage toate muștele în seamă și să data viitoare să nu mai reacționeze așa...drept urmare și skull suspend 1 zi,mai mult nu.
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 6:16 pm

La momentul respectiv skull era/este un simplu jucator.A luat gag->deci si-a primit pedeapsa.Ce altceva mai vrei?
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 7:08 pm

has...cris nu intra sa justifice pt k nu mai are admin si nu vede acest topic:P.......;)
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyJoi Mai 20, 2010 7:45 pm

Daca ar fi dupa mine, nu ar ramane nici jumatate din admini pe server si nu as da admin la orice but care imi tine 5 redirecte 3 ore pe zi[in continuare imi sustin cu tarie ideea ca din redirecte vin o gramada de ratati]. Trecand peste, sunt multe lucruri care nu mi se par in regula aici:
1. nu se da amx_gag porumb cu fasole... se da amx_gag porumb sau amx_gag fasole[nu exista scuze ca nu merge comanda]
2. nu inteleg ce va freaca pe voi grija ca ala vorbeste nu stiu cum, ala face nu stiu ce.. daca era sa fac poze la toti care greseati[in special la astia care acuzati]<-Oameni buni, cand o sa fiti usa de biserica, atunci sa judecati pe altii!!
3. nu inteleg de ce icegirl a fost adusa in discutie
4. am sa va spun o chestie: indiferent cat de drept sau nedrept vi se pare o chestie, cei mai inalti in functie decid, indiferent ca va convine sau nu.

Prin urmare, avand in vedere ca vad de cel putin 2 ori pe saptamana astfel de evenimente, as raspunde in felul urmator:
Maturizati-va! Aveti conflicte? Le rezolvati pe mess!
Va ustura ca cineva are pile/ace/bormasina/etc si voi nu aveti? Pai aici apar semne de intrebare... Inseamna ca nu aveti nimic de oferit[nici macar respect fata de cei cu care lucrati] :) Si asta ar trebui sa va ingrijoreze.[inspirat din viata de zi cu zi]

Deci ce pot sa spun.. Trist. Nicaieri nu am vazut asa ceva. Va sapati pana scapati unul de altul. Ce intelegem de aici? Ca reclamantul nu este cu nimic mai bun decat reclamatul. Si parerea mea este ca nu avem nevoie de astfel de oameni aici.

O seara buna.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyVin Mai 21, 2010 6:41 am

Deci.. ne-am lamurit, putem inchide, sau mai aveti de debitat? probleme cu skull - Pagina 2 656595
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Localizare : bleah

MesajSubiect: sal   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyVin Mai 21, 2010 7:11 am

Darius nu e porumb cu fasole probleme cu skull - Pagina 2 493466 ,e porumb cu soia probleme cu skull - Pagina 2 451129
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyVin Mai 21, 2010 7:22 am

Rectific:

Putem inchide, sau mai aveti ceva inteligent de zis?
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyVin Mai 21, 2010 8:08 am

Inchide. Sa nu degenereze mai mult.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 EmptyVin Mai 21, 2010 10:22 am

Multumesc!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: probleme cu skull   probleme cu skull - Pagina 2 Empty

Sus In jos

probleme cu skull
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» skull
» Reclamatie Skull
» k!llzor sau skull
» skull steam nou
» pentru skull

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente