| Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! | |
|
+7iTR__ excellence cris Woody kiddo DariuS Hasles 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Dum Mai 02, 2010 8:39 pm | |
| Ia zi bă itr,nu prea sunt activ pe servăr a?Nu am mai intrat de ceva luni a? Ce ai făcut frate,mi-ai pus contuar?!Mai controlat la ore să vezi daă s-au mai inmulțit??Cam ieri mă acuzai de wall,acum nu mă acuzi și de neglijare a adminului? Problema este că am aproximativ 1 an de admin,nu te jucat pe servăr și în tot acest timp nu s-a luat nimeni de mine sau de felul în care îmi fac treaba.Și acum că nu știu de ce,îmi aduci acuzații că nu îmi fac treaba...ehhh.Am mai spus-o,facerea de bine....restu știți voi
Deci,eu nu îmi pun visele sau viața pe acest admin,dacă intru când intru și țin redirectele pe care le țin o fac din respect pt owneri și servăr nu din obligație. Altceva...dacă e cum zici tu,că nu sunt activ pe forum nu trebuia să scormoni tu sau vrei să te afirmi că tu ești activ și că ești corect?Nu nene,nu se face așa.Eu zic că am fost cât de cât apropiați și vorbele astea nu erau de zis.Dacă nu-mi faceam treaba,avea cine să mă i-a de urechii.
Da nare nimic,de acum înainte știe frațioru vostru cum s-o ardă cu voi! | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Dum Mai 02, 2010 8:45 pm | |
| Va rog eu, hai sa nu incepem alta cearta. | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Dum Mai 02, 2010 8:50 pm | |
| Eu am 11 luni si cv,tu ai avea cam 9:D...si nu cred ca are rost sa iti bati capul cu el...in ultima vreme lasa de dorit | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Dum Mai 02, 2010 8:50 pm | |
| Nu Darius!nu vrea altă ceartă! Dar haide să privim lucrurile și din perspectiva scrisă de mine și am să ne dăm seama că am cam dreaptate.
Dacă greșesc vă rog eu,corectați-mă!Sau am uitat ceva,vă rog eu completați-mă.Îmi cer scuze că reacționez așa,dar parcă a picat urât cele spuse de el. | |
|
| |
Woody Junior Member
Numarul mesajelor : 202 Data de inscriere : 09/04/2010 Varsta : 29 Localizare : bleah
| Subiect: sal Dum Mai 02, 2010 9:30 pm | |
| Eu nu am vazut ca zicea itr ceva ca dc nu a intrat sau ca ai wall...dar daca a zis ai dreptate | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 7:04 am | |
| stai asa hasles ca acu zic si eu ceva: parca era vorba de PM la unu din owneri pentru astfel de cazuri sau nu se mai tine cont? | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 7:39 am | |
| nu e neaparat o reclamatie .... deci pot sa vorbeasca oamenii daca simt nevoia... desi preferam sa va rezolvati problemele astea pe yahoo. In afara de asta, partea cu capra vecinului cred ca am facut-o destul de clara, cat despre tine hasles... nu te opari degeaba, nu cred ca ti-a zis vreunul din owneri sau din adminii vechi ceva Stai relax, vorba aia, cainii latra, ursul trece... | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 9:44 am | |
| Păi aia e omule,că nu s-a găsit nimeni să mă critice decât el.Sincer,ma deranjat foarte tare.
În fine,cam asta am avut de zis.Sper ca fiecare a înțeles ce era de înțeles | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 12:21 pm | |
| - Hasles a scris:
- Ia zi bă itr,nu prea sunt activ pe servăr a?Nu am mai intrat de ceva luni a?
Ce ai făcut frate,mi-ai pus contuar?!Mai controlat la ore să vezi daă s-au mai inmulțit??Cam ieri mă acuzai de wall,acum nu mă acuzi și de neglijare a adminului? Problema este că am aproximativ 1 an de admin,nu te jucat pe servăr și în tot acest timp nu s-a luat nimeni de mine sau de felul în care îmi fac treaba.Și acum că nu știu de ce,îmi aduci acuzații că nu îmi fac treaba...ehhh.Am mai spus-o,facerea de bine....restu știți voi
Deci,eu nu îmi pun visele sau viața pe acest admin,dacă intru când intru și țin redirectele pe care le țin o fac din respect pt owneri și servăr nu din obligație. Altceva...dacă e cum zici tu,că nu sunt activ pe forum nu trebuia să scormoni tu sau vrei să te afirmi că tu ești activ și că ești corect?Nu nene,nu se face așa.Eu zic că am fost cât de cât apropiați și vorbele astea nu erau de zis.Dacă nu-mi faceam treaba,avea cine să mă i-a de urechii.
Da nare nimic,de acum înainte știe frațioru vostru cum s-o ardă cu voi! Ma bucur stimate domn "ba Hasles" ca ti-ai facut timp pe forum sa ma infrunti, apreciez. Sa incep. 1)Deci prin cunostinta ta asupra limbajului adminei "IceGirl", te-a dat de gol prin faptul ca nu prea mai ai habar ce se mai intampla pe "servăr" cum ii zici tu,inteleg ca nu esti obligat dar daca ar fi sa ne acordam fiecare timp pentru server cand ni se scoala scuzati limbajul ne-am duce la DRACU, iar in proportie de 20% pariu pe capul care-l port de 17 ani pe umar, nu poti dovedi limbajul indecent acestei admine din ultimul timp. Sper ca ai inteles daca nu, mai citeste odata 2)Prin vorba spusa de mine la topicul "reclamatie k1ng" si anume ca, "de cand n-ai mai trecut pe server s-au schimbat multe", referindu-ma deasemenea la cazul "limbajului adminei icegirl", in care tu probabil m-ai inteles gresit, ca si alti admini cu care m-am certat cred ca din cauza ca am invatat Limba Romana dupa alta carte fata de voi... altfel nu-mi pot da seama dar nu am nimic impotriva, este problema voastra daca aveti sau nu simtul intelegerii bine dezvoltat 3)Faza cu wall-ul este cu totul alta treaba, pentru ca nu ai cum sa-mi dovedesti ca m-am inselat si nici eu eu ca ai avut, desi dupa mine faza era clara "eu walk tu ma asteptai scara" nu mai conteaza a trecut 4)Nu-mi amintesc sa te fi acuzat de inactiviate pe forum, la faza cu "nu trebuia să scormoni tu sau vrei să te afirmi că tu ești activ și că ești corect?" , ma face sa-mi dau doua palme pentru cand m-am decis sa intru in comunitate, Pentru ca vad ca tu cam intri in oala in care se afla kiddo si mascota , adica cei care MI-AU SCARBIT interesul asupra comunitatii cs-addicted(cum probabil ati si vazut) eu nu ma vorbesc cu zauper/vers/razvan/cris sau mai stiu eu cine pe la spate cum fac altii , eu spun totul PUBLIC ca nu am nimic de ascuns fata de voi . Am vorbit cu multi dintre voi in particular, asa v-am aflat mentalitatea pentru ca asta mi-a fost si interesul HF ! | |
|
| |
dLS^ Junior Member
Numarul mesajelor : 343 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 31 Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 12:30 pm | |
| iTR gata..mai termina si tu..exact cum ti-am mai zis..lasa-i in pashe,nu o trecut bn de la ultima cearta si gata o inceput alta.. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 1:29 pm | |
| da nu e nici o cearta ,isi spune punctul de vedere public daca are sau nu dreptate ramane de vazut... | |
|
| |
Razvanelinho Junior Member
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 1:35 pm | |
| [iTR da` "eu public prostia voastra" ai facut`o uitata . De ce? | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 2:19 pm | |
| Imi cer scuze domnul rAZVAN- si ma atacati pe mine care va public PROSTIA si nu o fac in particular ca altiiexemple de prostie publicata de mine(se afla la evidenta redirect --> redirecte si admine) special pentru tine razv, la cs->discutii libere-> adio iTR.pRaFF^ partea cu "@rAZVAN-" cred ca iti amintesti si asta: ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:06:19 AM): itr ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:06:23 AM): e aim asta? ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:06:26 AM): da`o`n ***** masii ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:06:28 AM): daca asta e aim ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:06:28 AM): ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:10:08 AM): ) ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:10:17 AM): `ai de curu` vostru care va dati admini buni ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:10:18 AM): 6_^ ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:10:19 AM): ^_^ ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:10:42 AM): si imediat ai zis ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:10:44 AM): eu eram ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:10:44 AM): ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:02 AM): aveam silent activat ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:03 AM): sa stii ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:04 AM): aveam ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:04 AM): speed ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:07 AM): ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:12 AM): esti aiurea ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:22 AM): ai zis ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:24 AM): ca se vede rau ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:37 AM): si ce ai zis ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:38 AM): ca e silent ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:51 AM): nu eram eu ...:::RaZvAn^eL ````;x````:::... 1 (4/8/2010 12:11:51 AM): Este vorba despre prietenul tau "eutz" cel de care tu esti asa sigur de el ca este curat incat daca ii dau aequitas anti-cheat se lasa de cs Sti si tu te-am sustinut la unul cu wall , la snakey ca are recoil te-am sustinut, [asa este DariuS, l-am suspectat pe varu-tu de recoil, alaturi de razvan si kiddo] dar la prietenul asta a tau, nu? oare de ce? stai ca vine mascota sau kiddo si zice: "sa se dea mare iTR asta ca are el experienta si noi nu. Crede ca ne invata pe noi cs". Iti spun eu de ce? dupa ce l-am vazut in frame l-am vazut si normal si in SMo si i-am dat si la alti doi counteristi experimentati la AIM si mi-au aprobat acuzatia L-am suspectat si pe amoras, daca mai tii minte s-a demonstrat a fi CURAT, a jucat cu aequitas daca joaca si eutz cu anti-cheatul asta si joaca lafel de bine eu ma las de counter-strike pentru totdeauna Tot tu mi-ai zis daca subiectul "discutii libere -> redirecte si admine" m-a facut sa ma las de admin? iti spun eu ca NU, daca tot este vorba de PUBLICAREA PROSTIEI ! trebuie sa spun nu? tu ma impingi la treaba asta. Desi din primul post facut la topicul asta am dat de inteles. Am batut foarte mult apropo in tot acest forum la cei care nu-si fac treaba, care sunt degeaba, care nu au activiate, mai are rost sa tii mentionez acum special pentru tine razv? I-am spus odata, poate s-au schimbat de atunci, trebuie sa le amintesc eu la fiecare in parte? Aici este vorba despre Hasles care s-a simtit jignit cand i-am dat de inteles ca ar trebui sa mai intre si el pe server . Inteleg ca ii tii partea si nu am nimic impotriva cu asta bravo voua desi Razvan sper ca ai inteles ca suntem amandoi PACATOSI ! | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 2:56 pm | |
| alooo ce se intampla aici,deja o dati in alte chestii | |
|
| |
Razvanelinho Junior Member
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 3:26 pm | |
| iTR . Add am.eugen , sa ii dai aequitas si te invit sa te lasi de cs. Faci topic special , pe forum aici , "ADIO ADDICTED" . Si te lasi de adminat , steam nu`ti mai trebuie ca nu o sa mai joci cs. Te bagi? Daca e viceversa , las eu tot ! Repet : TE BAGI? | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 3:39 pm | |
| added sa-i zici urmatoarele, poate eu nu am timp: 1) sa se inregristreze pe ESL 2) sa-si descarce singur aequitas + parola 3) cod = no steam 4) nu am specificat daca ma bate ma las de cs, ci daca joaca lafel de bine 5) demo oN 6) dupa meci sa-mi de-a arhiva facuta de aequitas Il asept | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 3:48 pm | |
| Ce am avut de spus,am spus.Am să-mi ascult un bun prieten,care m-a sfătuit să nu-mi mai bat capu.
Nu vă convine ceva,contactati-ma pe privat și lămurim cu amănuntul. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 4:25 pm | |
| multi sunt codati pe server.....nu dau exemple ca nu are rost dar o sa pice precum mustele....unu cate unu yo chiar nu stiu ce aveti cu itr...da ma rog...ar fi multe de spus dar momentan ma abtin | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 5:16 pm | |
| Deci 1.Sunteti niste IDIOTI va certati din orice mai rau ca niste copii mici. 2.Daca steam-ul dupa care joaca itr acum pateste cv nu va vad bine... 3.Uite daia pleaca multa lume sau incepe sai displaca acest server.....certativa frate pe mess nu aici nu e nimeni interesat de cearta voastra....dar na va place sa fiti in centrul atentiei... 4.Sa nu aud chesti de genu tu ce te bagi ca numai esti pe server. |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 5:24 pm | |
| ce sa pateasca steamul? inafara de sa se strice si sa se faca praf, bucati, rupt in doua, crapat pe la spate nimic Si tu de ce te bagi? treci si joaca ZUMA | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 5:25 pm | |
| |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Lun Mai 03, 2010 8:16 pm | |
| - Citat :
- Ma bucur stimate domn "ba Hasles" ca ti-ai facut timp pe forum sa ma infrunti, apreciez.
Sa incep. 1)Deci prin cunostinta ta asupra limbajului adminei "IceGirl", te-a dat de gol prin faptul ca nu prea mai ai habar ce se mai intampla pe "servăr" cum ii zici tu,inteleg ca nu esti obligat dar daca ar fi sa ne acordam fiecare timp pentru server cand ni se scoala scuzati limbajul ne-am duce la DRACU, iar in proportie de 20% pariu pe capul care-l port de 17 ani pe umar, nu poti dovedi limbajul indecent acestei admine din ultimul timp. Sper ca ai inteles daca nu, mai citeste odata 2)Prin vorba spusa de mine la topicul "reclamatie k1ng" si anume ca, "de cand n-ai mai trecut pe server s-au schimbat multe", referindu-ma deasemenea la cazul "limbajului adminei icegirl", in care tu probabil m-ai inteles gresit, ca si alti admini cu care m-am certat cred ca din cauza ca am invatat Limba Romana dupa alta carte fata de voi... altfel nu-mi pot da seama dar nu am nimic impotriva, este problema voastra daca aveti sau nu simtul intelegerii bine dezvoltat 3)Faza cu wall-ul este cu totul alta treaba, pentru ca nu ai cum sa-mi dovedesti ca m-am inselat si nici eu eu ca ai avut, desi dupa mine faza era clara "eu walk tu ma asteptai scara" nu mai conteaza a trecut 4)Nu-mi amintesc sa te fi acuzat de inactiviate pe forum, la faza cu "nu trebuia să scormoni tu sau vrei să te afirmi că tu ești activ și că ești corect?" , ma face sa-mi dau doua palme pentru cand m-am decis sa intru in comunitate, Pentru ca vad ca tu cam intri in oala in care se afla kiddo si mascota , adica cei care MI-AU SCARBIT interesul asupra comunitatii cs-addicted(cum probabil ati si vazut) eu nu ma vorbesc cu zauper/vers/razvan/cris sau mai stiu eu cine pe la spate cum fac altii , eu spun totul PUBLIC ca nu am nimic de ascuns fata de voi . Am vorbit cu multi dintre voi in particular, asa v-am aflat mentalitatea pentru ca asta mi-a fost si interesul
HF ! Treaba cu tine e ca suferi,si inca mult.Duci o viata plictisitoare acasa si cauti adrenalina pe aici,strigi in stanga si in dreapta ca ai jucat in ESL,ca ai experienta(nu te contrazit),ca noi suntem praf,ca te-am scarbit...poi mai itr,te rog frumos dute in ESL/PGL si ramai tata acolo...noi nu avem nevoie de zei ca tine in comunitate.Daca te-ai simtit jignit cand am zis ca suferi,scuza-ma dar asta e adevarul si TOATA lumea poate sa afirme! Tu acum ce faci?Ii iei pe toti la rand care ti-au zis in fata chestia asta?Nu iti convine adevarul si vrei sa te razbuni?Tie prieteni iti sunt cei care iti aproba spusele,iar dusmani cei care nu iti dau dreptate...te rog iarta-ma ca nu iti sunt fan.Noi(cel putin eu) iti spunem chestiile astea pe privat, tu dai ca raspuns un New Topic...te face sa te simti mai bine cumva sa vada toata lumea?Iti place sa fii in centrul atentiei este? Cum am mai zis .tu ii iei pe toti la rand si ii critici...dar cine mama ***** ti-a dat acest drept?cine esti tu zeule de ai dreptul sa critici?Esti perfect si nu stiam noi?Iti zic eu ca ai mai multe defecte decat noi toti la un loc!Nu vreau sa le enumar ca fac roman si mie ca vii cu alea 2 BMW-uri dupa mn. Deci ori fa un efort si poartate ca toata lumea,lasa criticile deoparte,numai sta sa vezi ce defecte au fiecare ca sa le dai la new topic,fii mai sociabil(in traducere fara basini) ca la inceput ca parca era mult mai frumos si ne intelegeam foarte bine...sau cautati alt loc. Cu asta am incheiat,daca sunt greseli de gramatica si te face sa te simti mai bine sa ma critici,nu ai decat.De acum nu iti voi mai raspunde la nici o provocare. P.S:Retine ca tu ai vrut sa iti faci "prieteni" ca mine,hasles,mascota,razv...noi te-am primit cu bratele deschise,dar vad ca ti-sa urcat la cap. | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Mar Mai 04, 2010 6:34 am | |
| Mie nu prea îmi place eracția lu Just... Ce de ne faci frate idioți?!Crezi că dacă ne insulți rezolvi ceva? Dacă ai fii citit toate posturile,ai fii înteles că nu este o ceartă sau o reclamație,pur și simplu mi-am exprimat nemulțumirea fața de cele spuse într-o caertă anterioară Când tu te-ai șimțit discriminat ai părăsit comunitatea...Uite eu nu fug de responsabilitățiile mele.
Deci...să nu facem o mare ceartă din topicul meu...vă rog!Haideți să încercăm macar să vb în limita bunului simț.
P.S. Respectă că să fii respectat!Critică și vei fii criticat! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Mar Mai 04, 2010 7:02 am | |
| app just us... tu inafara de a te amuza si a aduce critici la posturile forumului mai participi cu ceva la comunitatea addicted? pe server prezenta 0,redirecte 0, asa ca lasa-ne pe noi asa cum suntem IDIOTI si vezi-ti lungu nasului intai sa critici pe cineva | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! Mar Mai 04, 2010 9:57 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! | |
| |
|
| |
| Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! | |
|