Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!

In jos 
+7
iTR__
excellence
cris
Woody
kiddo
DariuS
Hasles
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 34
Localizare : brasov

Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 10:01 am

excellence a scris:
mai aveti?...

pai eu as avea nevoie de niste pantofi si o rochie ca trebe sa merg la o nunta. apoi de niste adidasi ca s-au dus naibii aia vechi ... daca imi mai aduc aminte de ceva ... te anunt Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 639805
ahhhhh, si o inghetata Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 522368
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 10:04 am

:)))). In sfarsit, o raza de lumina in intunericul asta...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 10:28 am

Hasles a scris:
Mie nu prea îmi place eracția lu Just...
Ce de ne faci frate idioți?!Crezi că dacă ne insulți rezolvi ceva?
Dacă ai fii citit toate posturile,ai fii înteles că nu este o ceartă sau o reclamație,pur și simplu mi-am exprimat nemulțumirea fața de cele spuse într-o caertă anterioară
Când tu te-ai șimțit discriminat ai părăsit comunitatea...Uite eu nu fug de responsabilitățiile mele.

Deci...să nu facem o mare ceartă din topicul meu...vă rog!Haideți să încercăm macar să vb în limita bunului simț.

P.S. Respectă că să fii respectat!Critică și vei fii criticat!

Scuze pt faza cu idioti Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595 am avut o intamplare prin fam si am caderi nervoase....ma controlez ceva mai greu
Cris eu ma ocup in general de discutii libere...si da pe serv mai intru si tin si redirecte cat pot Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595

Si nam fugit de responsabilitati,motivul plecari a fost plictiseala de cs....
Si inca odata scuze pentru iesirea de retard pe care am avuto Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 10:38 am

kiddo a scris:
Treaba cu tine e ca suferi,si inca mult.Duci o viata plictisitoare acasa si cauti adrenalina pe aici,strigi in stanga si in dreapta ca ai jucat in ESL,ca ai experienta(nu te contrazit),ca noi suntem praf,ca te-am scarbit...poi mai itr,te rog frumos dute in ESL/PGL si ramai tata acolo...noi nu avem nevoie de zei ca tine in comunitate.Daca te-ai simtit jignit cand am zis ca suferi,scuza-ma dar asta e adevarul si TOATA lumea poate sa afirme!
Tu acum ce faci?Ii iei pe toti la rand care ti-au zis in fata chestia asta?Nu iti convine adevarul si vrei sa te razbuni?Tie prieteni iti sunt cei care iti aproba spusele,iar dusmani cei care nu iti dau dreptate...te rog iarta-ma ca nu iti sunt fan.Noi(cel putin eu) iti spunem chestiile astea pe privat, tu dai ca raspuns un New Topic...te face sa te simti mai bine cumva sa vada toata lumea?Iti place sa fii in centrul atentiei este?
Cum am mai zis .tu ii iei pe toti la rand si ii critici...dar cine mama ***** ti-a dat acest drept?cine esti tu zeule de ai dreptul sa critici?Esti perfect si nu stiam noi?Iti zic eu ca ai mai multe defecte decat noi toti la un loc!Nu vreau sa le enumar ca fac roman si mie ca vii cu alea 2 BMW-uri dupa mn.
Deci ori fa un efort si poartate ca toata lumea,lasa criticile deoparte,numai sta sa vezi ce defecte au fiecare ca sa le dai la new topic,fii mai sociabil(in traducere fara basini) ca la inceput ca parca era mult mai frumos si ne intelegeam foarte bine...sau cautati alt loc.
Cu asta am incheiat,daca sunt greseli de gramatica si te face sa te simti mai bine sa ma critici,nu ai decat.De acum nu iti voi mai raspunde la nici o provocare.
P.S:Retine ca tu ai vrut sa iti faci "prieteni" ca mine,hasles,mascota,razv...noi te-am primit cu bratele deschise,dar vad ca ti-sa urcat la cap.

Deci sa termin odata pentru totdeauna cu tine kiddo Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595
1) nu este treaba ta unde mama mea joc eu in esl/pgl/acl. Te rog sa-mi dovedesti cand m-ai mai auzit pe mine laudandu-ma ca joc eu in aceste competitii? Vrei sa ne amintim de trecut?
Bine. uite iti spun si eu ceva, ca veni' vorba de "trecuturi" nu cred ca ai observat dar tu tocmai sari la gatul "aluia" care te-a invatat pe tine cs, sau nu e adevarat nu? inafara de sa tragi cu arma mai stiai ceva? Eu te-am invatat pe tine si pe altii din bZr tactici pe dust2/inferno/nuke habar nu aveai ce-i aia cabana la nuke si acum vi sa ma gonesti pe mine din comunitate in ESL si PGL? Stai linistit ca plec Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595 daca nu poti juca de mine
2) Nu pot nega faptul ca am suferit la viata mea Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595 , dar daca ai sta sa te gandesti mai bine, multi dintre noi au fost invatati CS de niste suferinte, inclusiv eu.
3) Nu ma iau de voi sa va critic razbunandu-ma pe cineva anume, nu spun ca va public prostia ca sa fiu eu in centrul atentie, asta prin mintea unora ca tine, o sa va fac o observatie speciala putin mai jos. Nu m-am considerat niciodata zeu fata de voi ca m-ai vazut cum joc pe public, stai calm ca nu vin cu "alea" 2 BMW-uri dupa tine, deci poti dormi linistit
4) nu te mai obosi dandu-mi sfaturi de comportament, ca scrii degeaba Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595 , daca nu-ti plac "criticile mele" ignora-le, la inceput era cu totul si cu totul altceva, si da era mai bine inainte, ca nu va cunosteam asa bine Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595

@cei care ati inteles gresit faza de la "redirecte si admine"
E valabil si pentru tine kiddo in special,
La inceput daca mai tineti minte am luat admin la oferta 10 redirecte + steam , in care redirectele nu prea mergeau din cauza PC-ului. Si stimatul nostru owner Vers, spunandu-i ca nu prea imi merg cele 10 redirecte, mi le-a redus la 6. Si dupa mintea voastra, atat de nesimtit sa fiu, dupa ce ca omul asta mi le-a redus la 6 si in plus am pierdut si steamul sa fac gura pe forum pentru un amarat de helper? Gura facuta a fost mai mult pentru a primi cris, helper nu eu, pentru ca avea vechime mai mare si era foarte activ si chiar este Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595 . Mersi ca stiti sa intelegeti pe dos

@razvan - zi prietenului tau care nu are timp sa joace cs cu mine, ca eu inca il astept Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595

@kiddo - O sa te las pe tine in comunitate, ca nu e loc de doi

bafta !
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 11:44 am

Daca numai are nimeni de adaugat nimic ,zaup Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 471947 pana nu derivam Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 1:43 pm

ITR a scris :Gura facuta a fost mai mult pentru a primi cris, helper nu eu, pentru ca avea vechime mai mare si era foarte activ si chiar este

Nu vreau ma marire ce ai?
Sa dea la altii care merita
Eu imi vad de treaba mea(am cati-va musterii pe server care ma jignesc)
Da asta e alta mancare de peste.
Oricum mersi pt apreciere
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 2:13 pm

A inceput cu "pledoaria " . A facut el "gat " ca sa primeasca , cris helper !
VOi sunteti constienti de ce zice el aici?=)):

Auzi kidoare =)): te`a invatat itr cs...tactici alea alea =)) . NU CREEED !
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 2:20 pm

ba da pin la urma ce mama dracu v-a facut? v-a dat gag,slay,ban ce a facut?
cu hasles am inteles
icegirl vb cam urat,
da kiddo si mascota?aici nu inteleg ce v-a facut frate?
se mai baga si razvan tampon,el si dudu care intra din an in paste pe server
o dati in diverse si probleme personale
dati-va frate id-urile de mess si injurati-va acolo,bateti-va in cuvinte deocheate da terminati aici !!!!
zauper inchide postul ca a devenit penibil pe alocuri
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 3:02 pm

cris ce legatura am eu?
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 3:05 pm

Razvanelinho a scris:
A inceput cu "pledoaria " . A facut el "gat " ca sa primeasca , cris helper !
VOi sunteti constienti de ce zice el aici?=)):

Auzi kidoare =)): te`a invatat itr cs...tactici alea alea =)) . NU CREEED !

Daca prin mentalitatea ta care vad ca este cam redusa, nu este posibil lucuru asta nu-ti ramane decat sa-ti arunci PC-ul pe geam, si pe tine dupa el Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 3:10 pm

si totusi nu vreti sa terminati Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 471947
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 3:58 pm

Nu stiu daca te`am jignit Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 902108 , asa ca vezi`ti lungu` nasului.
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 4:26 pm

Zauper wake up man,it's time to close!!! Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 639805
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 4:39 pm

Razvanelinho a scris:
Nu stiu daca te`am jignit Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 902108 , asa ca vezi`ti lungu` nasului.
nu m-ai jignit, mi-ai facut numai complimente in acest topic Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 51481
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 EmptyMar Mai 04, 2010 5:10 pm

am evitat sa inchid... eram chiar curios ce aveti la gura....

ma rog, eu m-am lamurit, concluziile le tin pentru mine Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595
o sa inchid acum topicul... si daca mai aveti ceva de spus si vreti sa-l redeschid... imi dati PM Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 656595
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!   Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm! - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Dacă avem discuții libere,păi hai frate să discutăm!
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Discutii cu kiddo
» Avem nevoie de admini
» am mai auzit una..dar asta e tare frate
» Anunt pentru tot cei ce obisnuiesc sa poarte discutii pe forum.
» DA Frate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente