Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

eXcellenCe - BAN aiurea!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

eXcellenCe - BAN aiurea! Empty
MesajSubiect: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyMier Iul 29, 2009 8:39 pm

Sunteti culmea, ma jur! De vis!
Ban fara poze, fara demo, fara nimic! Dai cateva capete si pow, esti prea bun! -> BAN

si daca ar fi fost de la un cine stie ce admin as fi zis dar chiar de la unul dintre owneri!!!

Pe scurt: 23 - 1 (jucatori FOARTE slabi pe server) si costelino (multumesc mult) se pune o runda spectator (in care de fapt am incasat acel 1 fara sa omor pe cineva) si ban...
Am mai povestit povestea o data si pe how high (dupa un ban similar). Am steam, am 27 de ani, joc de la 19, n-am timp de coduri si/sau alte tampenii d-astea! Joc o ora-doua seara dupa serviciu ca sa ma relaxez. Uneori joc bine, uneori joc prost. De obicei joc prost! Dar daca se intampla sa joc bine o juma de harta... ban.

Rusine!

Dar ca sa revenim la subiectul mai important: se scoate banul sau nu? :)

P.S. Joc cu eXcellenCe sau cu Zauper, ip-ul este: 85.204.56.30
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyMier Iul 29, 2009 8:45 pm

In primul rand trebuie sa respecti modelul !
In al doilea rand o sa asteptam sa vina costelino sa dea explicatii , sa spuna exact ce sa intamplat .
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyMier Iul 29, 2009 8:48 pm

Dupa model:

Numele dvs. : eXcellenCe/Zauper
Numele adminului reclamat : costelino
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : Ban aiurea. Motiv ban: aveam 23-1. poze: nu, demo: nu... nici macar nu trageam prea bine.
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : print cu faptul ca nu pot intra pe sv? :)
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyMier Iul 29, 2009 9:00 pm

P.S. nu ma grabesc, am unde sa ma joc. de asemenea daca nu se scoate banul, in continuare am unde sa ma joc deci nu-i panica. preferam aici pentru ca e mai relaxat, pe celelalte servere pe care joc sunt majoritatea jucatori care inca joaca in divizie si-mi iau bataie cam grav. Iar aici am ajuns intamplator dintr-un dubios redirect din how high.

Partea buna a ps-ului e ca incantat fiind de scorul meu (dua cum am zis, de obicei joc prost) faceam din cand in cand SS-uri... pentru posteritate. deci, daca vrea cineva sa se convinga am si poze :)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyMier Iul 29, 2009 9:13 pm

Daca nu exista nicio dovada ca are cod, si sincer zic ca eu cred ca nu exista nu stiu de ce il mai tinem banat . Il asteptam pe costelino acum eXcellenCe - BAN aiurea! 656595
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyMier Iul 29, 2009 10:57 pm

Citat :
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : print cu faptul ca nu pot intra pe sv? :)
Da !

Citat :
deci, daca vrea cineva sa se convinga am si poze :)

Astept poze de pe serveru` nostru !

Si ai si un Warn pentru dublu post !
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 4:02 am

cred ca vrei primi unban
sa vad ce zice costelino

zeu limita de edit este de 5 minute eXcellenCe - BAN aiurea! 656595
dupa 5 minute nu mai e dublu post
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 7:44 am

zEu a scris:
Citat :
Da !

Citat :
deci, daca vrea cineva sa se convinga am si poze :)

Astept poze de pe serveru` nostru !

Si ai si un Warn pentru dublu post !

Yahoo ID: poufunus - pentru oricine care vrea poze (nu de alta dar are 3 Mb una, nu are rost sa le sui)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 10:25 am

Citat :
zeu limita de edit este de 5 minute
dupa 5 minute nu mai e dublu post

Scoate limita . Te rog
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 11:02 am

nu scot eXcellenCe - BAN aiurea! 656595
vb pe mess
respectam cererea omului
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 2:24 pm

Vreo concluzie? :)
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 3:08 pm

inca asteptam
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

Numarul mesajelor : 247
Data de inscriere : 09/05/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 6:07 pm

posibil sa ma fi inselat dar eu gresesc cam rarut cand e vorba de silent aim cu tot cu steam imi pare rau ca nu ti-am facut demo pt mine personal nu maintereseaza de altcineva.
lasa-mi ip pt unban oricum mai am de vazut la tine.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 6:46 pm

85.204.56.30

tx

p.s. ce-i aia silent aim?
p.s.2 revin la ce scriam mai sus: ai stat o runda spectator in care nici macar nu am omorat pe nimeni. Mi-ai dat ban pentru ca aveam 23-1 nu pentru silent aim (ce-o fi ala)
si oricum, ti-am zis, am diferite ss-uri de aseara, da-mi add pe yahoo si ti le trimit sa te lamuresti.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! EmptyJoi Iul 30, 2009 7:15 pm

unbanned
suntem cu ochii cu tine
eXcellenCe - BAN aiurea! 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: eXcellenCe - BAN aiurea!   eXcellenCe - BAN aiurea! Empty

Sus In jos

eXcellenCe - BAN aiurea!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ban aiurea :|
» BAN AIUREA
» ban aiurea!
» Banip :)) aiurea raw
» Caine Ban aiurea ( Laste de Adminat )

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente