| Banip :)) aiurea raw | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 9:57 am | |
| Am si eu ceva de spus din curiozitate ;) oamenii buni ca nu prea jok pe serv asta dar am intrat ieri ca era serv gol Pro.cs-addicted.ro si intru si eo pe cs.cs-addicted.ro si eram pe awp_bycastor q numele [anime] Hitsugaya si dau 2 head si vad ban permanent fara poze demo etc asa se da ban la voi nam mai vazut :| dak aja se da nu jtiam Salut nam ce spune despre serv vostru dak a zis unu ca am Wall trebea sa faci poze ;) ceva dar nu a-ti facut nimik ok Sal O zi buna in Cont ;) tot pe Pro raman |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 9:59 am | |
| 1. invata sa scrii 2. este un model dupa care se face reclamatie 3. daca imi zici ziua si ora iti zic si cn ti-a dat ban | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 11:23 am | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: re Dum Sept 27, 2009 1:30 pm | |
| Nu am vazut cine era admin :) in primul rand si nu am chef sa ma cert eu doarm am spus ca am laot ban fara nimic poze etc. era Ora 20:00 aja |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 1:59 pm | |
| M-O-D-E-L C-E-R-E-R-E
acum intelegi ? |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 2:03 pm | |
| FragStar dak tu esti neintelept te rog sa nu ii mai spui de model a facut un fel de reclamatie dar a precizat k era oda 20 si nush cn ia dat ban asa repede si aiurea INTELES !!! LeaVe He ALoNe !!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 2:19 pm | |
| zeule du-te miez pe sv tau .. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 2:21 pm | |
| HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHA moldovene atunci de ce mai avem modelele ? pleaca d`aici ca mirosi a branza .. |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 2:30 pm | |
| ce sa vb eu cu inculti ca voi doi ;)) nush dc stau sa dau explicatii la nijte ....... ca n-ar avea rost sa ma implic bafta all asa ca voi doi sunteti nijte gaste adormite ;) si nijte muste ce bazaie ..... va rog vedetiva de treaba ca nu am chef sa vada toata lumea cuv voastre scoase de unde va bate voua porumbu'n in geam bn !! hai k va las in vb voastre si in mintea voastra pt k sunt oameni mai culti ca voi ;)) pa pa copii | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 2:56 pm | |
| pleaca sa nu te dezintegrez fan np ;pppp |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 6:01 pm | |
| cumetre si nu puteai sa intri la unban si nu aici? daca tot ai facut reclamatie zi si numele adminului.... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 6:35 pm | |
| - FragstAR ;x a scris:
- HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHA
moldovene atunci de ce mai avem modelele ? pleaca d`aici ca mirosi a branza .. frag inca o afirmatie ca asta si pleci din aceasta comunitate | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Dum Sept 27, 2009 7:00 pm | |
| =)) imi pare rau ca ti`am suparat prietena |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Lun Sept 28, 2009 9:16 pm | |
| Copile dak tu esti pe invers inseamna ca suntem toti ? Afirmatii de genu asta sa ii transimiti mamei tale (barbat) si tatalui tau da te rugam frumos nu te mai afirma tu prea bun k nu prea esti esti un copil dus din lumea aceasta asa ca incercam sa nu te luam in seama asa ca ceao copile vezi sa nu te stoarca mama ta !!! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: ptr frag Lun Sept 28, 2009 10:24 pm | |
| frag tata cauta ne - n alta parte ai nevoie de o fetisoara sa ti linisteasca hormonii aia de smecheras coclit din tine |
|
| |
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Mar Sept 29, 2009 5:45 am | |
| Bah ia ciocu mic X(.Cei trei copii de pe pro(Fyfy,awp-butul,mw) carativa pe forumul vostru nepotilor!fyfy tu ramai cu ban pentru ca folosesti coduri;Pe cs.addicted nu sunt admini incompetenti care sa dea ban aiurea. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Mar Sept 29, 2009 10:34 am | |
| hahaha 1 la mana, awp nu te mai baga in seama cu mine pentru ca glumele tale ma dreprima .. lasa ca iti ia vers apararea ca tu incepi sa plangi vad 2 la mana, mw eu am prietena si o ard zilnic fata de tine virgin plin de acnee 3 la mana, daca vreti sa va faceti de ras, face`ti`va cu altcineva ca pe mine ma plictisiti groaznic
dnd, np ^^ |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Mar Sept 29, 2009 12:30 pm | |
| ma...aicii vad ca e o reclamatie...deja ati deviat cu mult de la subiect:) | |
|
| |
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw Mar Sept 29, 2009 12:34 pm | |
| fa o cerere de unban daca vrei si gata | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Banip :)) aiurea raw | |
| |
|
| |
| Banip :)) aiurea raw | |
|