| cerere by iTR | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 2:16 pm | |
| Nick pe server: iTR.pRaFF^ Varsta: 17+ SteamID: imprumutat ID Yahoo messenger: lusy_tk@yahoo.stelutaExperienta amxmodx?: - De cat Timp jucati pe server: 115 Sunteti dispus sa tineti redirecte?(cate): six Motivul pentru care doresti admin: sa am dreptul la aceste reguli : - tataie a scris:
- 1) adminii au intotdeauna dreptate
2) daca adminii nu au dreptate se aplica regula #1 PS - helper vreau - becali a scris:
- totul sau nimic
- iTR^ a scris:
| |
|
| |
LeVi'S Junior Member
Numarul mesajelor : 251 Data de inscriere : 15/05/2010 Varsta : 29 Localizare : made in romania
| |
| |
vodafone Member
Numarul mesajelor : 450 Data de inscriere : 21/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Craiova Romania
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 2:57 pm | |
| | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:11 pm | |
| cred ca o sa fiu singurul,dar contra pt argument pm/mess | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:13 pm | |
| fa-l public | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:22 pm | |
| Ok.Stii bine purtarea ta din ultimul timp ca admin..............................Asta a fost motivul ,care daca il descrii devin motive. EDIT:Mi-am mai amintit o chestie...ai admin pe PRO | |
|
| |
CrazyBlue Newbie
Numarul mesajelor : 96 Data de inscriere : 07/02/2010 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:25 pm | |
| eu ma intzeleg foarte bine cu fanul meu itr ,... dar ii dau PRO ,,, pt ca stie cum sa fie admin .. P.S.: imbunatatzesteti limbajul :)) si nu te mai pune in gura cu altii :D | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:30 pm | |
| contra, are un limbaj foarte urat, sufera intr-o continua decadere psihica (de urmarit cand nu sunt adminii pe server , e chiar foarte interesant comportamentul lui) domnule, iti recomand un psiholog, suferi rau de tot (vorbesc foarte serios, nu mi-o lua in nume de rau .... consulta un psiholog) | |
|
| |
CrazyBlue Newbie
Numarul mesajelor : 96 Data de inscriere : 07/02/2010 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:32 pm | |
| icegirl: 1) nu mai esti admin deci nu stiu de ce zici tu contra/pro 2) mai ushor cu limbajul ca stie mai multe ca tn | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:32 pm | |
| esti cumva admin icegirl de iti dai tu cu parerea? nici acu n-ai invatat regulile? numai adminii au voie sa dea | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:35 pm | |
| @kiddoi nu am pe pro @crazibici - nu-mi amintesc sa ma fi luat de cineva. Aaa ca alti s-au luat de mine si m-am injurat cu ei, asta e cu totul altceva @iar kiddoi - stiu purtarea, dar daca stai sa te gandesti, ajungem tot la ce i-am explicat lui crazy un rand mai sus. Nu am vorbit urat de nebun ci pentru ca am fost injurat S@L! | |
|
| |
CrazyBlue Newbie
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:36 pm | |
| da ma .. dar poti sa te abtii ,,, Stiu ca e greu dar fa asta | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 3:37 pm | |
| - IceGirl a scris:
- contra, are un limbaj foarte urat, sufera intr-o continua decadere psihica (de urmarit cand nu sunt adminii pe server , e chiar foarte interesant comportamentul lui)
domnule, iti recomand un psiholog, suferi rau de tot (vorbesc foarte serios, nu mi-o lua in nume de rau .... consulta un psiholog) Pentru Zauper in legatura cu ce am vorbit astazi: cum vrei sa ma abtin cand vad un asemenea specimen care incearca sa-mi dea mie lectii de comportament in timp ce ea isi baga si isi scoate, in toti mortii mei? | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
| |
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 4:15 pm | |
| nu sunt admin, dar am dreptu sa spun adevaru atata timp cat acest om se ia de toata lumea pe server total aiurea, plus un limbaj (de taran) . nu trebuie sa ai admin ca sa spui adevaru sa vada si altii o zi frumoasa | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 5:13 pm | |
| @kiddo - nu-mi amintesc sa ma fi luat vreodata de ea si apoi sa sari tu si sa ma iau de tine, sigur eram eu ala? Scuze dar chiar nu tin minte, daca mai aduci ceva "scene" din acea zi/seara poate imi amintesc @icegirl - tot timpul am vorbit ca "un taran" (cum ii zici tu), cu anumite persoane, desi ma intreb cum de ti-ai dat seama tocmai acum, si in legatura cu limbajul/comportamentul/aspectul meu, poate reusesti cand il mai aduci intr-o fraza sa nu-l mai critici, justificand ca spui adevarul e jignitor poate pentru altii nu, dar eu ma simt, vrei sa facem concurs de cine are gura mai spurcata? Nu incerca sa explici sau sa arati acestor oameni care citesc topicul asta, despre cum sunt eu, deoarece ei stiu mai bine ca tine deasemena poti sa nu mai incerci sa te opui acestei cereri, poti aduce n argumente in care sa demontrezi si sa ajungem cu totii la premisa ca nu merit admin ca eu o sa le justific pe toate la rand cate una cate una unde o sa le dau la fiecare de gandit, dar aprecierea ramane a ownerilor care dupa mine, unul e de partea ta si unul de a mea . Astept cu foarte mare drag acceptarea sau respingerea cererii. @kiddo si icegirl - astept alte greseli facute de mine in timpul in care am fost sau nu admin , si kiddo ca tu esti mai vechi, altii au gresit mai mult decat mine si acum inca se tin sus O seara placuta! | |
|
| |
vodafone Member
Numarul mesajelor : 450 Data de inscriere : 21/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Craiova Romania
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 5:21 pm | |
| gataaa mai lasai si pe altii sa isi dea cu parerea | |
|
| |
costelino Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: cerere by iTR Mar Mai 25, 2010 5:31 pm | |
| nu stiu ce probleme aveti de impartit voi pe server dar aici nu umblam cu steam imprumutat nu se joaca 2-3 plaiery de pe acelasi steam nu facem galagie aiurea doar ne vedem de treaba noastra intr-un cuvat cumpara steam-ul tau.... redirecte si mai stam de vorba am sa vorbesc personal cu vers si zauper si vom face curateniea de primavara eu sincer prefer putini admini ... activi si buni decat o gasca de oameni care isi vad totdeauna interesul propriu si cu asta am incheiat. Cand indeplinesti cerintele Pm cu nick si pass la Zauper sa te puna in drepturi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere by iTR | |
| |
|
| |
| cerere by iTR | |
|