| cerere un ban | |
|
+10Vladimir01 glamo -Maru- Claus tino GoL@N baNn hEdoR Miruna extrem 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
extrem Newbie
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 36 Localizare : romania
| Subiect: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 2:36 pm | |
| Nick:-extrem IP:-89.41.0.22 Nickul adminului care tea banat:-Miruna Ora si data:-5:15min. data-04/07/2010 Dovada:-Dovada nam sa va explic cum sta treaba,aveam vreo 5 min de joc si era un jucator ce dadea numa cap si lam injurat.Si in loc sa primesc gag ca asa trebuie,miruna imi da cenzure si cand iam cerut forumul na vrut sami zica si mia dat ban.Era miruna si luci de la 3 asa se face ownerii? eu nu cred, in regulament scrie altceva dc cenzure si ban,dc nu mia dat gag oare de asta e asa gol sv luati masuri cu ea ca nu asa se face ca admin. Stiti bine ca daca mia dat cenzure nu mai merge consola,nu aveam cum sa fac print cenzure se da la codati cei cu asta sufera rau luati adminu. | |
|
| |
Miruna Newbie
Numarul mesajelor : 22 Data de inscriere : 08/03/2010 Varsta : 33 Localizare : Los Angeles
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 2:43 pm | |
| Ai luat pentru ca ai injurat! si cu asta basta!nu mai baga si injura de mame jucatorii! invata sa te comporti mai intai! Have a nice day! | |
|
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 2:45 pm | |
| + suplimentul care se da la noi , in comunitate jucatorilor atrasi de cs-addicted.! Asta doar daca vei continua cearta;)
| |
|
| |
extrem Newbie
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 36 Localizare : romania
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 3:05 pm | |
| Vedeti ownerii la miruna toti care injura cika au ban,deci vedeti recunoaste aruncate de la etaj ca habar nai sa adminezi.Nu se da ban la jucatori sau cenzure decat gag,se da ban numa daca injuri un admin ff grav,dar eu am injurat un jucator dc este gag ha?Si dc mi-ai dat ban repede cand ti-am cerut forumul,cand ai auzit de reclamatie ,eu cu ipu gasesc adresa forumului nici atata lucru nu sti.Am fost si eu admin si stiu orice regula mai bn decat tn,daca ownerii zic ca tu ai dreptate si eu nu atunci ma las plec si imi dau seama ce fel de server e asta care nu respecta regulamentul.Deci owneri zicetimi are dreptate miruna cand zice ca se da ban permanent,la un jucator care injura pe altul ia zicetimi ca e varza miruna pute,daca injur toti jucatorii le dai ban la toti? | |
|
| |
Miruna Newbie
Numarul mesajelor : 22 Data de inscriere : 08/03/2010 Varsta : 33 Localizare : Los Angeles
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 3:20 pm | |
| Ma tu esti cu capul?!nu mai cauta cearta,parca ai fi pus de cineva sau ai fi "altcineva"!si mai lasa cunostintele tale de admin!!eu nu cred ca am procedat gresit,la ceea ce ai spus pe server!de fapt,de ce imi bat capul cu tine?!? | |
|
| |
extrem Newbie
| |
| |
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| |
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 3:48 pm | |
| Deci aveti de gand sa rezolvati topicul asta,nu mie de alta doar ca miruna nare nicio treaba cu adminul daca a mai dat asa ban cum mia dat mie e clar.Nu a respecat regulementul abuz de putere,deci pica o scara luatii un grad asa se face pe toate serverele pt ce mia dat cenzure si ban,cand scrie ff clar in print ca nare voie asa ceva hai aplicatii pedeapsa. | |
|
| |
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 4:02 pm | |
| | |
|
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 4:10 pm | |
| Si tu habar nai cika daca e adevarat ce spune raman cu ban ,esti chior sau prost?Tu vezi ce scrie in regulament ca nare voie sa dea ban permanent decat la codati,da de fapt ce vb cu tn ai 15 ani si atata gandesti dute si impuscate.Cu admini din astia umblati voi,altu varza apare pe toate serverele sunt jucatori ce injura dar nam vazut sa primeasca ban si de indata ce iam cerut forumul ea ca admin era obligata sa mil dea.Altfel dc mia dat ban,ca avea ceva de ascuns eu ii cer forumul ii zic cai fac reclamatie apoi ea imi da ban deci e asa cum spune miruna e bn asa nu pustuliuca? | |
|
| |
Miruna Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 4:17 pm | |
| Si cum am mai spus : esti cineva pus sau ''altcineva''...si pentru stiinta ta,nu o sa permit niciodata sa renunt la vechii jucatori sa ii injuri,pentru cineva ca tine !!si pe tine te roade adminul meu...esti actor de 2 bani oricine ai fi!du-te si roade-ti unghiile! Si voi pedepsi la fel de drastic in functie de ''urarile'' transmise pe cei ce injura si jignesc player-ii! imi place sa il stiu curat de oamenii ca tine! Si nu vb asa cu ceilalti admini,atotstiutorule,ai dat dovada acum ca am dreptate:jignesti!deci u lose!!! u nu joci...u esti unul care iti place sa provoci! | |
|
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 4:24 pm | |
| Incerci sa influentezi pe owneri nus pus de nimeni am jucat pe aproape toate serverele,am fost admin de cateva ori si de asta ti-am printat regulamentul pt tine ca eu il stiu pe dea rost.Pe server am intrat din greseala si am ramas ca imi place harta aia,dar cand lam vazut pe jucatorul cruce ca a luat 4 capuri la rand avea aim lam injurat dar tu trebuia sami dai gag nu cenzura apoi ban.Deci tu acum ai zis ca o sa continui sa faci tot asa si cu altii,deci o spui in fata ca nu respecti regulamentul te intreb din nou:gagu pt ce mai este atunci aud? | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 4:49 pm | |
| - extrem a scris:
- Si tu habar nai cika daca e adevarat ce spune raman cu ban ,esti chior sau prost?Tu vezi ce scrie in regulament ca nare voie sa dea ban permanent decat la codati,da de fapt ce vb cu tn ai 15 ani si atata gandesti dute si impuscate.Cu admini din astia umblati voi,altu varza apare pe toate serverele sunt jucatori ce injura dar nam vazut sa primeasca ban si de indata ce iam cerut forumul ea ca admin era obligata sa mil dea.Altfel dc mia dat ban,ca avea ceva de ascuns eu ii cer forumul ii zic cai fac reclamatie apoi ea imi da ban deci e asa cum spune miruna e bn asa nu pustuliuca?
Stii ce ai avut noroc? ca nu am fost eu pe server ca direct spank luai... Vorbeste frumos...Crezi ca daca ai 22 de ani esti mai tare sau ce ? Pe server/forum toti suntem egali..Inteles pana aici ? Deci Tot cu ban ramai...Invata sa fii disciplinat...ca la 22 de ani ai si tu cei 7 ani de acasa...(Ceea ce nu cred)..Nu cumva vrei tu adminul meu ca sa numai fiu eu varza sa fii tu ? Indisciplinatule, mai ai si 22 de ani...Si daca as fi cu tine fata in fata acum sincer si as avea un pistol cu 2 gloante, nu le`as prapadii pe mine, le`as trage direct in tine inteles iar pana aici ? Asa ca numai comenta atat ca tot cu ban ramai...Maxim am spus mai glumim si noi nu ? Hai bafta "Pustiulica" | |
|
| |
GoL@N Junior Member
Numarul mesajelor : 281 Data de inscriere : 02/05/2010 Varsta : 48 Localizare : Pe pamant!
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 7:20 pm | |
| extream tata daca vorbeai frumos,nu se mai lua nimeni de tine,apropo PUTEAI SA RAPORTEZI CODATUL PRIN say_team si adminul isi facea treaba,nu sa il iei la injuraturi!
Ultima editare efectuata de catre GoL@N in Dum Iul 04, 2010 7:24 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
tino Newbie
Numarul mesajelor : 199 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 47 Localizare : buc
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 7:20 pm | |
| pe acest server nu se accepta niciun fel de limbaj trivial la adresa adminilor sau playerilor. in acest caz admminul a procedat corect. daca era pe server un owner iti luai spank. sper ca m-am facut inteles. | |
|
| |
GoL@N Junior Member
Numarul mesajelor : 281 Data de inscriere : 02/05/2010 Varsta : 48 Localizare : Pe pamant!
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 7:25 pm | |
| | |
|
| |
GoL@N Junior Member
| Subiect: Re: cerere un ban Dum Iul 04, 2010 7:26 pm | |
| Eu cred ca gandeste mai bine banut la 15 ani decat tine la 22! | |
|
| |
baNn Designer
| |
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 6:09 am | |
| Abia acum am vazut ce ati scris voi aici 'bann si goldin',voi habar naveti copii na de 15-16 ani doamne Cand jucam eu cs si eram aram admin tu erai la gradinita bann,prostule cand umblam eu prin tara asta tu nai iesit macar din orasul tau abia ai terminat scoala generala si esti mare boboc ha? De asta sunteti asa de prosti si nu stiti ce scrie in regulament,te intreb a nush a cata oara ratatule gagul atunci pt ce mata mai este daca miruna da ban direct?Am injurat pe servere mari auzite si erau si owneri altii imi dadeau gag altii nu,dar aveau serverele pline pt ca stiu cum sa vb cu jucatorii de asta e gol sv,voi cu admini din astia vreti sa populati serveru?Puneti mana si cititi regulamentul idiotilor, nu se da cenzura sau ban niciodata la jucatori ce se injura intre ei se da gag si daca injura si prin say_team ban120min.Exceptie facand daca un jucator face jigniri ff grave la adresa adminului se da ban permanent,si inca o chestie orice admin cand da ban la un jucator il posteaza pe forum la evidenta banuri insotit de dovezi tu miruna cu ce dovada mai banat? | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 9:50 am | |
| - extrem a scris:
- Abia acum am vazut ce ati scris voi aici 'bann si goldin',voi habar naveti copii na de 15-16 ani doamne Cand jucam eu cs si eram aram admin tu erai la gradinita bann,prostule cand umblam eu prin tara asta tu nai iesit macar din orasul tau abia ai terminat scoala generala si esti mare boboc ha? De asta sunteti asa de prosti si nu stiti ce scrie in regulament,te intreb a nush a cata oara ratatule gagul atunci pt ce mata mai este daca miruna da ban direct?Am injurat pe servere mari auzite si erau si owneri altii imi dadeau gag altii nu,dar aveau serverele pline pt ca stiu cum sa vb cu jucatorii de asta e gol sv,voi cu admini din astia vreti sa populati serveru?Puneti mana si cititi regulamentul idiotilor, nu se da cenzura sau ban niciodata la jucatori ce se injura intre ei se da gag si daca injura si prin say_team ban120min.Exceptie facand daca un jucator face jigniri ff grave la adresa adminului se da ban permanent,si inca o chestie orice admin cand da ban la un jucator il posteaza pe forum la evidenta banuri insotit de dovezi tu miruna cu ce dovada mai banat?
tu nu vezI ma ca degenerezi discutia? 1.In primul rand te`am rugat sa vorbesti frumos, pentru ca eu nu te-am injurat pe tine de mamii tau..ok? 2.Rog un owner sa ii dea ban pe forum pentru limbaj neacdevat 3.Crezi ca ma intereseaza pe mine pe ce servere ai INJURAT TU? 4.Tu ce nu poti sa intelegi? Pe PRO.CS-ADDICTED.COM se foloseste un limbaj decent pe server.. 5.Nu acceptam "Ciobani" (ex tu) sa vina pe sv sa faca ei legea si sa inceapa sa injure, pur si simplu ban.. 6.Daca la varsta ta care o ai nu stii sa folosesti un limbaj Decent pe Server, nu stiu ce sa mai spun...Prefer sa Tac... 7.Miruna te-a banat cu dovada ca ai injurat, mai ai ceva de spus acum? 8.Pur si simplu tu esti un idiot nu noi...(Ma scuzati de limbaj, dar cum am mai spus cand vad asemenea specimene, numai suport) 9.Tu esti un idiot 10.Nu te mai lua de alti admini din comunitate pentru ca ei nu ti-au facut nimic..Ai ceva de impartit, imparti cu mine..INTELES? 11.Hai bafta si poate ne mai vedem (in 2012, cand vine sf lumii sa te vad cum morii) PUSTIULICA LAST EDIT 12.Vezi ca nu sunt boboc sunt cls a 10 a Sa inteles Pustiulica? 13.Crezi ca ma intereseaza pe mine de cand jucai tu cs ? Hai pa ca o sa degeneram discutia mai rau... Deaia cer T/C 14.Vezi Numele meu, cu ala ramai adica BaNn | |
|
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 10:35 am | |
| Ba da tu esti prost rau sa mor eu in locul tau as tacea, in primul rand pt ca nu ai fost pe server si nu sti ce sa intamplat.Al doilea rand imi furi cuvantul 'pustuliuca' tu 15 eu 22 care dintre noi e pustiu ha?Si ban pe forum crezi ca se da asa ca zici tu,pt ce am zis eu pana acum se da 'warn' ai auzit de asa ceva?Daca vrei iti arat si limbaj neadecavat cum zici tu,limbaj de mahala da pt asa ceva pot sa iau ban pe forum dar ca te-am facut prost si idiot pe tn nu se da,ce vina am eu ca te-ai nascut tu cu handicapul asta? Vrei sati arat unde am facut eu cereri unban sau reclamatii,sa vezi ca adminii au fost pedepsiti si remove daca vrei iti arat, nu aici ca fac reclama porcule copil prost ce sa mai | |
|
| |
baNn Designer
| |
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 11:35 am | |
| Imagina serverului o strici tu si cu miruna ca sunteti vai de voi ,dute la mario mai invata apoi revino copil nascut de mata cracanata la colt de strada ce fraier esti esti prea prost dobitocule | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 11:52 am | |
| | |
|
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 12:22 pm | |
| Ba cracanatule tu nu vezi ce ratat esti ca numa tu comentezi tin toti de aici,eu intru fac cerere unban frumos si tu vi si vb aiurea si ma faci sa te injur.Esti prost rau esti un pustan daca iti dau o palma,incepi sa plangi is dublu cat tine ratatule numa aiurea sti sa vorbesti. O aperi pe proasta aia de miruna care habar nare cei cu ea si va minte pe toti,va abureste pe toti profitand de faptul ca e fata si va joaca cum vrea ea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere un ban | |
| |
|
| |
| cerere un ban | |
|