| cerere un ban | |
|
+10Vladimir01 glamo -Maru- Claus tino GoL@N baNn hEdoR Miruna extrem 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| |
| |
GoL@N Junior Member
Numarul mesajelor : 281 Data de inscriere : 02/05/2010 Varsta : 48 Localizare : Pe pamant!
| |
| |
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 12:50 pm | |
| | |
|
| |
Claus Newbie
Numarul mesajelor : 68 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 2:42 pm | |
| am si eu o intrebare. voi va simtiti bine cand va jigniti asa? frumos! dati dovada de.... si mai sunt multi altii asa. | |
|
| |
-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 4:59 pm | |
| deaia lai injurat pe ala ca joci de multi timp cs nu? =)) ce extrem esti | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Lun Iul 05, 2010 5:36 pm | |
| - Claus a scris:
- am si eu o intrebare. voi va simtiti bine cand va jigniti asa? frumos! dati dovada de.... si mai sunt multi altii asa.
Claus am si eu o intrebare... Tu cum te simteai daca te injura ala in halul asta ? | |
|
| |
extrem Newbie
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 36 Localizare : romania
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 7:01 am | |
| Care hal ba copile ca lam injurat de mama dobitocule,dute pe orice server sau forum sa vezi ca nu se da cenzura si ban permanent pt asa ceva da esti prost rau tu si goldin ala. Daca a luat 4 capuri la rand pe oricine lar enerva si ar injura,si poze nui facea cika a zis miruna ca e jucator fidel deci poze din pul.. sau demo asta e server ba incultilor?Din contra cand un jucator fidel se simte protejat de admin,el joaca cu cod nu toti dar altii joaca,si tu Goldin ce vs 1 vs?Si numele e extrem nu extream idiotule si poti sa fi tu cu ratatul de ban,ca va culege mamacile voastre de pe jos dar asa sunteti voi copii astia taren gura mai ales cand stati in alt oras vai de voi copii ratati. | |
|
| |
GoL@N Junior Member
Numarul mesajelor : 281 Data de inscriere : 02/05/2010 Varsta : 48 Localizare : Pe pamant!
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 7:16 am | |
| Esti prost rau!!nici nu zici ca ai 22 de ani ma ratatule! | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 8:13 am | |
| - extrem a scris:
- Care hal ba copile ca lam injurat de mama dobitocule,dute pe orice server sau forum sa vezi ca nu se da cenzura si ban permanent pt asa ceva da esti prost rau tu si goldin ala. Daca a luat 4 capuri la rand pe oricine lar enerva si ar injura,si poze nui facea cika a zis miruna ca e jucator fidel deci poze din pul.. sau demo asta e server ba incultilor?Din contra cand un jucator fidel se simte protejat de admin,el joaca cu cod nu toti dar altii joaca,si tu Goldin ce vs 1 vs?Si numele e extrem nu extream idiotule si poti sa fi tu cu ratatul de ban,ca va culege mamacile voastre de pe jos dar asa sunteti voi copii astia taren gura mai ales cand stati in alt oras vai de voi copii ratati.
Bai asta daca te crezi asa bun ce mai cauti tu sa joci pe public ma ? Bunule... Esti un cacat pansat care vine si el sa se bage in seama...nu vezi ca esti in plus..Dute coaee si joaca pe alt server...ca la noi tot cu bann ramai...asa ca pA | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 8:22 am | |
| Sorry ca ma bag, da' asta e limbaj de admin? Cum vreti sa ne extindem cand adminii vbesc in halu asta? | |
|
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 8:23 am | |
| Aia e poza de jucator de la semnatura.? Cum vrei sa ne exitndem?
p.s. banN are nervi ; in general nu face asa.:) | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 8:25 am | |
| N-are legatura semnatura. >_> Si daca are nervi ce? Tot nu sunt de parere ca ar trebuii vorbit asa.In fine, ma bag aiurea, bafta cu serveru, reclamatia si ce mai vreti voi | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 9:00 am | |
| - glamo a scris:
- Sorry ca ma bag, da' asta e limbaj de admin? Cum vreti sa ne extindem cand adminii vbesc in halu asta?
nui nimic ca te-ai bagat..tocmai de asta daca pe tn te injura incultul asta de parintii tai..tu cum ai reactiona? ps: daca am gresit cu ceva scoteti-mi adminul..Multumesc | |
|
| |
GoL@N Junior Member
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 9:19 am | |
| voi cum va`ti simti ,daca va`ar injura cineva de mama sau mai stiu eu cum?! | |
|
| |
extrem Newbie
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 36 Localizare : romania
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 11:25 am | |
| Bann si Goldin 2 prosti la orizont orice ar zice un reclamant pe forum injuraturi, voi trebuie sa injurati si voi ha?Cum vam mai zis pe alte forumuri aveati remove la admin,daca vorbeati cum vorbesc ratatii astia 2 poi admini ca astia va strica tot ba si nu o sa aveti niciodata jucatori pe sv vostru cu ceoflingarii astia doi .Nu vedeti ca ei au ziso si pe forum ca nu respecta regulamentul,ce admini is astia care fac ce vor imi inchipui cate banuri au dat si la altii numa ca au injurat ca am vazut eu si la reclamatii admini.Crezi ca daca raman cu ban ce vreti sa plang?pacat de forumul asta ca arata bn dar serverele is goale,mai intrati si voi ownerii 'undercover' pe sv sa vedeti ce admini sparti aveti.Hai gata ca mam intins prea mult cu ratatii de Bann si Goldin,pana la urma am si eu o demnitate,o aroganta,o prestanta nu vb cu handicapatii aia 2 da na is copii pana la urma si tre sai intelegi . Mai aveti de invatat multe copilasi hai la culcare de amiaza, daca nam ce face o sa mai bag un comment aici daca nui inchis topicul normal, hai pa ratatilor de bann si goldin bye bye | |
|
| |
Claus Newbie
Numarul mesajelor : 68 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 12:02 pm | |
| - baNn a scris:
- Claus a scris:
- am si eu o intrebare. voi va simtiti bine cand va jigniti asa? frumos! dati dovada de.... si mai sunt multi altii asa.
Claus am si eu o intrebare... Tu cum te simteai daca te injura ala in halul asta ? bann daca ai urmarit acel topic al meu luci m-a injurat si jignit la fel si nu m-am coborat chiar asa la mintea lui sa fac tam'tam, am asteptat decizia celor mai mari chiar daca nu s-a luat nici o masura! asa ar fi trebuit sa procedezi si tu. in privinta asta le dau dreptate celor de o spune, asta nu e limbaj de admin oriunde ar fi el pe server sau pe forum. asta gandesc asta ti-am spus.. sper sa nu te supere. | |
|
| |
Vladimir01 Newbie
Numarul mesajelor : 133 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Buftea
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 12:38 pm | |
| Cine mai e si prezervativul ala folosit ??(extrem) | |
|
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 1:07 pm | |
| Vladimir ai spus si tu o vorba, aia cu prezervativul copiat de la nikita acum 2-3 ani deci exiprata ca si tine ratatule wa da voi chiar numa prosti aveti aici?Da tu vi aici cu vorbele inventate de altii si pe deasupra expirate,crezi ca impresionezi pe cineva atat ai zis o fraza?Vai de mama ta aia sparta ca a facut un prost ca tn pe lumea asta,si era erau destui ai mai venit si tu pe lume necajitule dute pune mana pe carte si intoarcete cu cuvinte noi inventate de tn ratat coclit ce esti .Cine sunt eu?cineva mai destept ca tn normal bai corcitura, prin atatia prosti tre sa fie si unul asa inteligent ca mn. Amator de vorbe copiate hai pa, ce sparti doamne numa de astia am parte aici la voi in comunitate | |
|
| |
baNn Designer
| |
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 1:51 pm | |
| Ma bannule sti cine e vinovat in acest topic.?` TU. pt ca dai socooteala dupa fiecare post reply a lu extrem . Lasa'l drq in pace.` ca o sa intre cineva si aici si o sa-l rezolve.:) | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 1:55 pm | |
| - hEdoR a scris:
- Ma bannule sti cine e vinovat in acest topic.?` TU. pt ca dai socooteala dupa fiecare post reply a lu extrem . Lasa'l drq in pace.` ca o sa intre cineva si aici si o sa-l rezolve.:)
bine eu sunt vinovat | |
|
| |
hEdoR Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 2:14 pm | |
| Nu am zis-o in nume de rau. Sti. | |
|
| |
Vladimir01 Newbie
Numarul mesajelor : 133 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Buftea
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 2:24 pm | |
| | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 2:46 pm | |
| - hEdoR a scris:
- Nu am zis-o in nume de rau. Sti.
Mi`am dat seama ca nu ai sp in nume de rau...ai dreptate eu sunt devina..pentru ca ii dau explicatii lu' pgl`istul asta... | |
|
| |
GoL@N Junior Member
| Subiect: Re: cerere un ban Mar Iul 06, 2010 3:42 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere un ban | |
| |
|
| |
| cerere un ban | |
|