Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cerere un ban

In jos 
+10
Vladimir01
glamo
-Maru-
Claus
tino
GoL@N
baNn
hEdoR
Miruna
extrem
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 31
Localizare : In your dreams!

cerere un ban - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyLun Iul 05, 2010 12:30 pm

extrem a scris:
Ba cracanatule tu nu vezi ce ratat esti ca numa tu comentezi tin toti de aici,eu intru fac cerere unban frumos si tu vi si vb aiurea si ma faci sa te injur.Esti prost rau esti un pustan daca iti dau o palma,incepi sa plangi is dublu cat tine ratatule numa aiurea sti sa vorbesti. O aperi pe proasta aia de miruna care habar nare cei cu ea si va minte pe toti,va abureste pe toti profitand de faptul ca e fata si va joaca cum vrea ea cerere un ban - Pagina 2 639805

Tu nu vezi ca esti in plus? Termina...Banned cerere un ban - Pagina 2 471947
Sus In jos
GoL@N
Junior Member
GoL@N

Numarul mesajelor : 281
Data de inscriere : 02/05/2010
Varsta : 48
Localizare : Pe pamant!

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyLun Iul 05, 2010 12:41 pm

Extream cand te`ai nascut te`a scapat mami tau in cap?!CAUTATI frate alt server,si acolo poti sa te certi cu cine vrei,nu vi tu repede pe addicted sa injuri toti admini ok?Sper ca ai inteles! RAMAI CU BAN!!!!! cerere un ban - Pagina 2 471947 cerere un ban - Pagina 2 471947
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyLun Iul 05, 2010 12:50 pm

GoL@N a scris:
Extream cand te`ai nascut te`a scapat mami tau in cap?!CAUTATI frate alt server,si acolo poti sa te certi cu cine vrei,nu vi tu repede pe addicted sa injuri toti admini ok?Sper ca ai inteles! RAMAI CU BAN!!!!! cerere un ban - Pagina 2 471947 cerere un ban - Pagina 2 471947

Lasal ma saracul nu vezi cat este de incult... cerere un ban - Pagina 2 936272
Sus In jos
Claus
Newbie
Claus

Numarul mesajelor : 68
Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyLun Iul 05, 2010 2:42 pm

am si eu o intrebare. voi va simtiti bine cand va jigniti asa? frumos! dati dovada de.... si mai sunt multi altii asa. cerere un ban - Pagina 2 471947
Sus In jos
-Maru-
Newbie

Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/11/2009
Varsta : 33
Localizare : bucuresti, militari

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyLun Iul 05, 2010 4:59 pm

deaia lai injurat pe ala ca joci de multi timp cs nu? =))
ce extrem esti
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyLun Iul 05, 2010 5:36 pm

Claus a scris:
am si eu o intrebare. voi va simtiti bine cand va jigniti asa? frumos! dati dovada de.... si mai sunt multi altii asa. cerere un ban - Pagina 2 471947

Claus am si eu o intrebare... Tu cum te simteai daca te injura ala in halul asta ?
Sus In jos
extrem
Newbie

Numarul mesajelor : 17
Data de inscriere : 04/07/2010
Varsta : 36
Localizare : romania

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 7:01 am

Care hal ba copile ca lam injurat de mama dobitocule,dute pe orice server sau forum sa vezi ca nu se da cenzura si ban permanent pt asa ceva da esti prost rau tu si goldin ala. cerere un ban - Pagina 2 639805 Daca a luat 4 capuri la rand pe oricine lar enerva si ar injura,si poze nui facea cika a zis miruna ca e jucator fidel deci poze din pul.. sau demo asta e server ba incultilor?Din contra cand un jucator fidel se simte protejat de admin,el joaca cu cod nu toti dar altii joaca,si tu Goldin ce vs 1 vs?Si numele e extrem nu extream idiotule si poti sa fi tu cu ratatul de ban,ca va culege mamacile voastre de pe jos dar asa sunteti voi copii astia taren gura mai ales cand stati in alt oras vai de voi copii ratati.
Sus In jos
GoL@N
Junior Member
GoL@N

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 7:16 am

Esti prost rau!!nici nu zici ca ai 22 de ani ma ratatule!
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 8:13 am

extrem a scris:
Care hal ba copile ca lam injurat de mama dobitocule,dute pe orice server sau forum sa vezi ca nu se da cenzura si ban permanent pt asa ceva da esti prost rau tu si goldin ala. cerere un ban - Pagina 2 639805 Daca a luat 4 capuri la rand pe oricine lar enerva si ar injura,si poze nui facea cika a zis miruna ca e jucator fidel deci poze din pul.. sau demo asta e server ba incultilor?Din contra cand un jucator fidel se simte protejat de admin,el joaca cu cod nu toti dar altii joaca,si tu Goldin ce vs 1 vs?Si numele e extrem nu extream idiotule si poti sa fi tu cu ratatul de ban,ca va culege mamacile voastre de pe jos dar asa sunteti voi copii astia taren gura mai ales cand stati in alt oras vai de voi copii ratati.

Bai asta daca te crezi asa bun ce mai cauti tu sa joci pe public ma ?
Bunule...
Esti un cacat pansat care vine si el sa se bage in seama...nu vezi ca esti in plus..Dute coaee si joaca pe alt server...ca la noi tot cu bann ramai...asa ca pA cerere un ban - Pagina 2 692265 cerere un ban - Pagina 2 78263
Sus In jos
glamo
Member
glamo

Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Baia Mare

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 8:22 am

Sorry ca ma bag, da' asta e limbaj de admin? Cum vreti sa ne extindem cand adminii vbesc in halu asta?
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti;X

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 8:23 am

Aia e poza de jucator de la semnatura.? Cum vrei sa ne exitndem?

p.s. banN are nervi ; in general nu face asa.:)
Sus In jos
glamo
Member
glamo

Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 04/06/2010
Localizare : Baia Mare

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 8:25 am

N-are legatura semnatura. >_> Si daca are nervi ce? Tot nu sunt de parere ca ar trebuii vorbit asa.In fine, ma bag aiurea, bafta cu serveru, reclamatia si ce mai vreti voi
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 9:00 am

glamo a scris:
Sorry ca ma bag, da' asta e limbaj de admin? Cum vreti sa ne extindem cand adminii vbesc in halu asta?

nui nimic ca te-ai bagat..tocmai de asta daca pe tn te injura incultul asta de parintii tai..tu cum ai reactiona?

ps: daca am gresit cu ceva scoteti-mi adminul..Multumesc
Sus In jos
GoL@N
Junior Member
GoL@N

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 9:19 am

voi cum va`ti simti ,daca va`ar injura cineva de mama sau mai stiu eu cum?! cerere un ban - Pagina 2 424692
Sus In jos
extrem
Newbie

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 11:25 am

Bann si Goldin 2 prosti la orizont cerere un ban - Pagina 2 639805 orice ar zice un reclamant pe forum injuraturi, voi trebuie sa injurati si voi ha?Cum vam mai zis pe alte forumuri aveati remove la admin,daca vorbeati cum vorbesc ratatii astia 2 poi admini ca astia va strica tot ba si nu o sa aveti niciodata jucatori pe sv vostru cu ceoflingarii astia doi cerere un ban - Pagina 2 639805 .Nu vedeti ca ei au ziso si pe forum ca nu respecta regulamentul,ce admini is astia care fac ce vor imi inchipui cate banuri au dat si la altii numa ca au injurat ca am vazut eu si la reclamatii admini.Crezi ca daca raman cu ban ce vreti sa plang?pacat de forumul asta ca arata bn dar serverele is goale,mai intrati si voi ownerii 'undercover' pe sv sa vedeti ce admini sparti aveti.Hai gata ca mam intins prea mult cu ratatii de Bann si Goldin,pana la urma am si eu o demnitate,o aroganta,o prestanta cerere un ban - Pagina 2 639805 cerere un ban - Pagina 2 493466 nu vb cu handicapatii aia 2 da na is copii pana la urma si tre sai intelegi cerere un ban - Pagina 2 493466. Mai aveti de invatat multe copilasi hai la culcare de amiaza, daca nam ce face o sa mai bag un comment aici daca nui inchis topicul normal, hai pa ratatilor de bann si goldin bye bye cerere un ban - Pagina 2 639805
Sus In jos
Claus
Newbie
Claus

Numarul mesajelor : 68
Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 12:02 pm

baNn a scris:
Claus a scris:

Claus am si eu o intrebare... Tu cum te simteai daca te injura ala in halul asta ?
bann daca ai urmarit acel topic al meu luci m-a injurat si jignit la fel si nu m-am coborat chiar asa la mintea lui sa fac tam'tam, am asteptat decizia celor mai mari chiar daca nu s-a luat nici o masura! asa ar fi trebuit sa procedezi si tu. in privinta asta le dau dreptate celor de o spune, asta nu e limbaj de admin oriunde ar fi el pe server sau pe forum. asta gandesc asta ti-am spus.. sper sa nu te supere.
Sus In jos
Vladimir01
Newbie
Vladimir01

Numarul mesajelor : 133
Data de inscriere : 10/06/2010
Localizare : Buftea

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 12:38 pm

Cine mai e si prezervativul ala folosit ??(extrem)
Sus In jos
extrem
Newbie

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 1:07 pm

Vladimir ai spus si tu o vorba, aia cu prezervativul copiat de la nikita acum 2-3 ani deci exiprata ca si tine ratatule cerere un ban - Pagina 2 639805 wa da voi chiar numa prosti aveti aici?Da tu vi aici cu vorbele inventate de altii si pe deasupra expirate,crezi ca impresionezi pe cineva atat ai zis o fraza?Vai de mama ta aia sparta ca a facut un prost ca tn pe lumea asta,si era erau destui ai mai venit si tu pe lume necajitule dute pune mana pe carte si intoarcete cu cuvinte noi inventate de tn ratat coclit ce esti cerere un ban - Pagina 2 639805 .Cine sunt eu?cineva mai destept ca tn normal bai corcitura, prin atatia prosti tre sa fie si unul asa inteligent ca mn. Amator de vorbe copiate hai pa, ce sparti doamne numa de astia am parte aici la voi in comunitate cerere un ban - Pagina 2 493466
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 1:13 pm

extrem a scris:
Vladimir ai spus si tu o vorba, aia cu prezervativul copiat de la nikita acum 2-3 ani deci exiprata ca si tine ratatule cerere un ban - Pagina 2 639805 wa da voi chiar numa prosti aveti aici?Da tu vi aici cu vorbele inventate de altii si pe deasupra expirate,crezi ca impresionezi pe cineva atat ai zis o fraza?Vai de mama ta aia sparta ca a facut un prost ca tn pe lumea asta,si era erau destui ai mai venit si tu pe lume necajitule dute pune mana pe carte si intoarcete cu cuvinte noi inventate de tn ratat coclit ce esti cerere un ban - Pagina 2 639805 .Cine sunt eu?cineva mai destept ca tn normal bai corcitura, prin atatia prosti tre sa fie si unul asa inteligent ca mn. Amator de vorbe copiate hai pa, ce sparti doamne numa de astia am parte aici la voi in comunitate cerere un ban - Pagina 2 493466

stii ceva ? poti sa pleci cerere un ban - Pagina 2 23015 nu avem nevoie de pgl`isti ca tine in comunitate... cerere un ban - Pagina 2 451129 inteles?

Hai pa cerere un ban - Pagina 2 471947 Ramai cu bann cerere un ban - Pagina 2 87133
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 1:51 pm

Ma bannule sti cine e vinovat in acest topic.?` TU. pt ca dai socooteala dupa fiecare post reply a lu extrem . Lasa'l drq in pace.` ca o sa intre cineva si aici si o sa-l rezolve.:)
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 1:55 pm

hEdoR a scris:
Ma bannule sti cine e vinovat in acest topic.?` TU. pt ca dai socooteala dupa fiecare post reply a lu extrem . Lasa'l drq in pace.` ca o sa intre cineva si aici si o sa-l rezolve.:)

bine eu sunt vinovat cerere un ban - Pagina 2 87133
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 2:14 pm

Nu am zis-o in nume de rau. Sti.
Sus In jos
Vladimir01
Newbie
Vladimir01

Numarul mesajelor : 133
Data de inscriere : 10/06/2010
Localizare : Buftea

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 2:24 pm

da buna idee hedor...ia sa il lasam sa comenteze el asa sa nu ii mai raspunda nimeni ca o sa se plicitiseasca cerere un ban - Pagina 2 471947 cerere un ban - Pagina 2 471947 (de extrem era vorba) cerere un ban - Pagina 2 471947 cerere un ban - Pagina 2 471947
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 2:46 pm

hEdoR a scris:
Nu am zis-o in nume de rau. Sti.

Mi`am dat seama ca nu ai sp in nume de rau...ai dreptate eu sunt devina..pentru ca ii dau explicatii lu' pgl`istul asta...
Sus In jos
GoL@N
Junior Member
GoL@N

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 EmptyMar Iul 06, 2010 3:42 pm

GATA MA TERMINATI ODATA!!!! lol! cerere un ban - Pagina 2 471947 cerere un ban - Pagina 2 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 2 Empty

Sus In jos

cerere un ban
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cerere DNS
» cerere :>
» Cerere
» cerere
» si mie si mie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente