Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cerere un ban

In jos 
+10
Vladimir01
glamo
-Maru-
Claus
tino
GoL@N
baNn
hEdoR
Miruna
extrem
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
extrem
Newbie

Numarul mesajelor : 17
Data de inscriere : 04/07/2010
Varsta : 36
Localizare : romania

cerere un ban - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 7:48 am

Vladimir 14 ani cerere un ban - Pagina 3 493466 nu stiam dc esti asa prost, acum stiu ca ai 14 ani sa moara mamele lu prostii astia 3 bann,vladimir si goldin cerere un ban - Pagina 3 639805 .Ba owneri da aveti niste specimene aici sa moara bibi, cerere un ban - Pagina 3 639805 Vladimir 14 ani,Bann 15 ani,Goldin 16 ani hai ca mor de ras ce admini copi cerere un ban - Pagina 3 493466 .Ba scapati de expiratii astia 3 ca si asa au stricat imaginea comunitatii,acum 3 prosti la orizont copii vai de putza voastra de retardati cerere un ban - Pagina 3 639805 Ba ratatii astia 3 sa va babardesc gagicile,surorile si mamicile voastre ca presupun cas tinerele inca nu cerere un ban - Pagina 3 493466,cu scursuri din astia nu faceti nik pe sv astia in loc sa aduca oameni in comunitate,ei ii fac sa plece.Acum eu am vazut multi admini cu varstele astea ca dansi,dar am vazut baieti destepti nu ca cocalarii astia cei aveti voi aici. Care injura pe sv si pe forum de fata cu voi si dau banuri aiurea impreuna cu tarfa si cracanata de Miruna poate e gay cine stie care se da fata cerere un ban - Pagina 3 639805 .Sunt baieti cesi fac idi de fata gasesc poze sau hi5 de pe net si se da fata,ca na in fata ownerilor e altfel cand e o fata ii influenteaza usor Miruna voastra fetita cu banana cerere un ban - Pagina 3 639805 ,ce admini ratatii is aia 3 care iam mentionat ei nu siau dat seama ca eu imi bat jok de ei si rad pe seama lor ce ratati doamne dc mii dai mie pe cap cerere un ban - Pagina 3 493466
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 8:21 am

extrem a scris:
Vladimir 14 ani cerere un ban - Pagina 3 493466 nu stiam dc esti asa prost, acum stiu ca ai 14 ani sa moara mamele lu prostii astia 3 bann,vladimir si goldin cerere un ban - Pagina 3 639805 .Ba owneri da aveti niste specimene aici sa moara bibi, cerere un ban - Pagina 3 639805 Vladimir 14 ani,Bann 15 ani,Goldin 16 ani hai ca mor de ras ce admini copi cerere un ban - Pagina 3 493466 .Ba scapati de expiratii astia 3 ca si asa au stricat imaginea comunitatii,acum 3 prosti la orizont copii vai de putza voastra de retardati cerere un ban - Pagina 3 639805 Ba ratatii astia 3 sa va babardesc gagicile,surorile si mamicile voastre ca presupun cas tinerele inca nu cerere un ban - Pagina 3 493466,cu scursuri din astia nu faceti nik pe sv astia in loc sa aduca oameni in comunitate,ei ii fac sa plece.Acum eu am vazut multi admini cu varstele astea ca dansi,dar am vazut baieti destepti nu ca cocalarii astia cei aveti voi aici. Care injura pe sv si pe forum de fata cu voi si dau banuri aiurea impreuna cu tarfa si cracanata de Miruna poate e gay cine stie care se da fata cerere un ban - Pagina 3 639805 .Sunt baieti cesi fac idi de fata gasesc poze sau hi5 de pe net si se da fata,ca na in fata ownerilor e altfel cand e o fata ii influenteaza usor Miruna voastra fetita cu banana cerere un ban - Pagina 3 639805 ,ce admini ratatii is aia 3 care iam mentionat ei nu siau dat seama ca eu imi bat jok de ei si rad pe seama lor ce ratati doamne dc mii dai mie pe cap cerere un ban - Pagina 3 493466

du-te ba "limba romana" si lasa-ne !!!!!!
cerere un ban - Pagina 3 639805
Sus In jos
jun1or
Newbie
jun1or

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 10/06/2010
Varsta : 30
Localizare : bucuresti :)

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 9:10 am

dreptate in totalitate fara aia cu miruna....e girl :))) miki iti poate comfirma mai exact :)) lol!
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 31
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 9:16 am

extrem a scris:

Esti prost ca noaptea cerere un ban - Pagina 3 44142

Doresc REMOVE ADMIN...Observ ca Sunt degaba.. in fine...Remove admin tino ms cerere un ban - Pagina 3 656595
Sus In jos
extrem
Newbie

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 9:45 am

Criss 29 de ani?nu pari ci mai degraba ai mintea lu astia de 14-15 ani esti prost ca toti cei 3 admini se stiu ei. cerere un ban - Pagina 3 639805 Auzi la bann abia acum a observat el ca e degeaba pus aici cerere un ban - Pagina 3 493466 eu am observat din prima ca esti degeaba daca nai vrut sa ma asculti cerere un ban - Pagina 3 639805 .Daca esti prost si te bagi aiurea sa o aperi pe miruna,acest topic are treaba cu ea si cu martorii ce erau pe server atunci,tu nu vezi ca pe miruna o doare in dudoasca ca stie ca are prosti ca voi sa o apere cerere un ban - Pagina 3 493466 .Te-ai bagat tu ca fraieru sa comentezi aiurea desi habar nai despre ce e vorba,ai starnit cacatu ca sa puta ia dute ial pe goldin si vladimir ala puta mika si vedeti poate are ceva treaba miruna pt voi sa va dea.Macar acolo sa faceti ceva sai spalati bikinii sai maturati etc, si la urma o sa va dea sa gustati din negreasa ei ca aici pe forum si sv sunteti degeaba cum a zis si pustuliuca de Bann cerere un ban - Pagina 3 639805 Si tu criss cu 'lilmba romana sa o iei tu in gura',vezi ca rimeaza cacanarule cerere un ban - Pagina 3 639805 ,nus ta examen sa scriu cu virgule,puncte si tot felu de punctuatii cu ratatii ca voi. Eu va raspund doar la topic atat cum am mai zis am si eu o demnitate,nu vorbesc asa cu oricine nu de alta dar imi stricati imaginea in plm de tobosari cerere un ban - Pagina 3 639805 hai pa
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 32
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 10:10 am

extrem dar dc faci tu atata galagie? nu vezi ca nu rezolvi nimic? cauta-ti linistit alt srv si gata...
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 10:11 am

extrem a scris:
Criss 29 de ani?nu pari ci mai degraba ai mintea lu astia de 14-15 ani esti prost ca toti cei 3 admini se stiu ei. cerere un ban - Pagina 3 639805 Auzi la bann abia acum a observat el ca e degeaba pus aici cerere un ban - Pagina 3 493466 eu am observat din prima ca esti degeaba daca nai vrut sa ma asculti cerere un ban - Pagina 3 639805 .Daca esti prost si te bagi aiurea sa o aperi pe miruna,acest topic are treaba cu ea si cu martorii ce erau pe server atunci,tu nu vezi ca pe miruna o doare in dudoasca ca stie ca are prosti ca voi sa o apere cerere un ban - Pagina 3 493466 .Te-ai bagat tu ca fraieru sa comentezi aiurea desi habar nai despre ce e vorba,ai starnit cacatu ca sa puta ia dute ial pe goldin si vladimir ala puta mika si vedeti poate are ceva treaba miruna pt voi sa va dea.Macar acolo sa faceti ceva sai spalati bikinii sai maturati etc, si la urma o sa va dea sa gustati din negreasa ei ca aici pe forum si sv sunteti degeaba cum a zis si pustuliuca de Bann cerere un ban - Pagina 3 639805 Si tu criss cu 'lilmba romana sa o iei tu in gura',vezi ca rimeaza cacanarule cerere un ban - Pagina 3 639805 ,nus ta examen sa scriu cu virgule,puncte si tot felu de punctuatii cu ratatii ca voi. Eu va raspund doar la topic atat cum am mai zis am si eu o demnitate,nu vorbesc asa cu oricine nu de alta dar imi stricati imaginea in plm de tobosari cerere un ban - Pagina 3 639805 hai pa

la cat esti de prost...date`n rasa matii de prostu dreaq...ai venit tu aici sa faci pe zmeul ... Ramai cu ban oricum numai instista ca idiotu cretinul....Banned again cerere un ban - Pagina 3 471947

Asa si unde ramasesem...AA REMOVE ADMIN pls cerere un ban - Pagina 3 44142
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 10:20 am

eu zic k ati facut acest forum de ras...uitativa si voi ce limbaj puteti folosi...ban de la tine chiar nu ma asteptam man k sa folosesti asemenea limbaj...dak vreti k sa se incheie cu acest topic eu zic k sa il lasati sa vorbeasca singur..nu vegeti k isi bate joc de voi...rog un owner sa inchida acest topic k se ajunge prea departe si extrem sa primeasca ban si pe forum si pe srv:)...si voi admini stapanitiva cu limbajul asta de strada k trageti srv in jos:|...asa cum am mai zis un owner sa dea closed...Ms!! cerere un ban - Pagina 3 471947
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 10:30 am

O_zy a scris:
eu zic k ati facut acest forum de ras...uitativa si voi ce limbaj puteti folosi...ban de la tine chiar nu ma asteptam man k sa folosesti asemenea limbaj...dak vreti k sa se incheie cu acest topic eu zic k sa il lasati sa vorbeasca singur..nu vegeti k isi bate joc de voi...rog un owner sa inchida acest topic k se ajunge prea departe si extrem sa primeasca ban si pe forum si pe srv:)...si voi admini stapanitiva cu limbajul asta de strada k trageti srv in jos:|...asa cum am mai zis un owner sa dea closed...Ms!! cerere un ban - Pagina 3 471947

nimeni nu sa asteptat de la mine sa vorbesc asa...dar la ce limbaj foloseste incultul ala de extreme asupra mea... nu m`am putut stapanii...Daca sunt in plus Vreau sa imi dati remove la admin va rog.. cerere un ban - Pagina 3 44142
Sus In jos
O_zy
Junior Member

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 11:23 am

ma omule da nu ti'a zis nimeni k esti in plus...dar dak asta iti este dorinta ta atunci sa se respecte...dar eu zic k sa te mai gandesti;)
Sus In jos
extrem
Newbie

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 11:30 am

Ba Lucyano eu nu raspund aici neaparat pt unban, si joc pe alt sv nu tre sami spui tu asta eu sunt si admin in prezent ,dar sv care sunt eu admin a fost inchis cateva zile si de asta am intrat aici la voi din greseala.Am si eu admini de la 13 ani in sus dar sa injure pe forum?de unde ba ca aveau warn apoi ban is mai destepti decat copii care ii aveti voi aici. cerere un ban - Pagina 3 639805 Eu vreau doar sai oftic pe prostii aia 3 mai ales bann ca e cel mai prost,ai dat limbi in dudoasca lu miruna? cerere un ban - Pagina 3 493466 Cika vrea remove la admin ba nu vedeti,limbaj de admin daca vrea remove datii la prost cerere un ban - Pagina 3 639805 Bannut daca ai sora sa mio dai sa babardesc la dansa pana ii crap pizd.. si lu gagikata bn daca ai asa ceva cerere un ban - Pagina 3 639805
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 11:36 am

uita`te si tu cerere un ban - Pagina 3 656595 limbaj de om de 22 de ani cerere un ban - Pagina 3 493466 Se vede ca lipseste pMc.. cerere un ban - Pagina 3 819622
Sus In jos
extrem
Newbie

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 11:46 am

Daca vin acolo la tine in oras, si te caut cred ca nu mai iesi din casa 1una de zile wa saracule cerere un ban - Pagina 3 741151 Daca iti dau2 pumni in cap ratatule nu o sa mai stai asa cracanat,tu crezi ca vorbesti cu pustii tai de afara taci odata si nu mai comenta nu vezi ca esti cel mai prost de aici.
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 11:50 am

extrem a scris:
Daca vin acolo la tine in oras, si te caut cred ca nu mai iesi din casa 1una de zile wa saracule cerere un ban - Pagina 3 741151 Daca iti dau2 pumni in cap ratatule nu o sa mai stai asa cracanat,tu crezi ca vorbesti cu pustii tai de afara taci odata si nu mai comenta nu vezi ca esti cel mai prost de aici.

Orasul Alexandria Jud Teleorman cerere un ban - Pagina 3 44142 Te astept cu mare drag... cerere un ban - Pagina 3 656595
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 32
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 2:02 pm

extrem ar cam fi cazu sa te muti la voi pe forum, bann nui mai raspunde la provocari...
plus de asta, nai pe cn si dc sa oftici... fiecare server are propriile reguli... tu nu poti schimba nimic...
daca chiar ai 22 ani cum, cum te prezinti, te rog sa intelegi si sa parasesti comunitatea, fara alte jigniri si alte comentarii aiurea... ms
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 2:42 pm

LuCyAnO a scris:
extrem ar cam fi cazu sa te muti la voi pe forum, bann nui mai raspunde la provocari...
plus de asta, nai pe cn si dc sa oftici... fiecare server are propriile reguli... tu nu poti schimba nimic...
daca chiar ai 22 ani cum, cum te prezinti, te rog sa intelegi si sa parasesti comunitatea, fara alte jigniri si alte comentarii aiurea... ms

idem cerere un ban - Pagina 3 87133
Sus In jos
O_zy
Junior Member

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 3:51 pm

nici voi nu va potoliti ma ii tot raspundeti la provocarile lui si evident k iese un limbaj de strada...:| lasati'l frate sa vorbeasca singur si atunci se plictiseste si el de atata scris;) cerere un ban - Pagina 3 692265
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 EmptyMier Iul 07, 2010 4:11 pm

hai gata sa terminam...sa-l lasam in pace sa isi faca de cap... cerere un ban - Pagina 3 656595 cerere un ban - Pagina 3 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere un ban   cerere un ban - Pagina 3 Empty

Sus In jos

cerere un ban
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» cerere
» cerere
» ----Cerere------
» Cerere :(
» Cerere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente