| cerere un ban | |
|
+10Vladimir01 glamo -Maru- Claus tino GoL@N baNn hEdoR Miruna extrem 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
extrem Newbie
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 36 Localizare : romania
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 7:48 am | |
| Vladimir 14 ani nu stiam dc esti asa prost, acum stiu ca ai 14 ani sa moara mamele lu prostii astia 3 bann,vladimir si goldin .Ba owneri da aveti niste specimene aici sa moara bibi, Vladimir 14 ani,Bann 15 ani,Goldin 16 ani hai ca mor de ras ce admini copi .Ba scapati de expiratii astia 3 ca si asa au stricat imaginea comunitatii,acum 3 prosti la orizont copii vai de putza voastra de retardati Ba ratatii astia 3 sa va babardesc gagicile,surorile si mamicile voastre ca presupun cas tinerele inca nu ,cu scursuri din astia nu faceti nik pe sv astia in loc sa aduca oameni in comunitate,ei ii fac sa plece.Acum eu am vazut multi admini cu varstele astea ca dansi,dar am vazut baieti destepti nu ca cocalarii astia cei aveti voi aici. Care injura pe sv si pe forum de fata cu voi si dau banuri aiurea impreuna cu tarfa si cracanata de Miruna poate e gay cine stie care se da fata .Sunt baieti cesi fac idi de fata gasesc poze sau hi5 de pe net si se da fata,ca na in fata ownerilor e altfel cand e o fata ii influenteaza usor Miruna voastra fetita cu banana ,ce admini ratatii is aia 3 care iam mentionat ei nu siau dat seama ca eu imi bat jok de ei si rad pe seama lor ce ratati doamne dc mii dai mie pe cap | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 8:21 am | |
| - extrem a scris:
- Vladimir 14 ani nu stiam dc esti asa prost, acum stiu ca ai 14 ani sa moara mamele lu prostii astia 3 bann,vladimir si goldin .Ba owneri da aveti niste specimene aici sa moara bibi, Vladimir 14 ani,Bann 15 ani,Goldin 16 ani hai ca mor de ras ce admini copi .Ba scapati de expiratii astia 3 ca si asa au stricat imaginea comunitatii,acum 3 prosti la orizont copii vai de putza voastra de retardati Ba ratatii astia 3 sa va babardesc gagicile,surorile si mamicile voastre ca presupun cas tinerele inca nu ,cu scursuri din astia nu faceti nik pe sv astia in loc sa aduca oameni in comunitate,ei ii fac sa plece.Acum eu am vazut multi admini cu varstele astea ca dansi,dar am vazut baieti destepti nu ca cocalarii astia cei aveti voi aici. Care injura pe sv si pe forum de fata cu voi si dau banuri aiurea impreuna cu tarfa si cracanata de Miruna poate e gay cine stie care se da fata .Sunt baieti cesi fac idi de fata gasesc poze sau hi5 de pe net si se da fata,ca na in fata ownerilor e altfel cand e o fata ii influenteaza usor Miruna voastra fetita cu banana ,ce admini ratatii is aia 3 care iam mentionat ei nu siau dat seama ca eu imi bat jok de ei si rad pe seama lor ce ratati doamne dc mii dai mie pe cap
du-te ba "limba romana" si lasa-ne !!!!!! | |
|
| |
jun1or Newbie
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 30 Localizare : bucuresti :)
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 9:10 am | |
| dreptate in totalitate fara aia cu miruna....e girl :))) miki iti poate comfirma mai exact :)) | |
|
| |
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 9:16 am | |
| - extrem a scris:
- Vladimir 14 ani nu stiam dc esti asa prost, acum stiu ca ai 14 ani sa moara mamele lu prostii astia 3 bann,vladimir si goldin .Ba owneri da aveti niste specimene aici sa moara bibi, Vladimir 14 ani,Bann 15 ani,Goldin 16 ani hai ca mor de ras ce admini copi .Ba scapati de expiratii astia 3 ca si asa au stricat imaginea comunitatii,acum 3 prosti la orizont copii vai de putza voastra de retardati Ba ratatii astia 3 sa va babardesc gagicile,surorile si mamicile voastre ca presupun cas tinerele inca nu ,cu scursuri din astia nu faceti nik pe sv astia in loc sa aduca oameni in comunitate,ei ii fac sa plece.Acum eu am vazut multi admini cu varstele astea ca dansi,dar am vazut baieti destepti nu ca cocalarii astia cei aveti voi aici. Care injura pe sv si pe forum de fata cu voi si dau banuri aiurea impreuna cu tarfa si cracanata de Miruna poate e gay cine stie care se da fata .Sunt baieti cesi fac idi de fata gasesc poze sau hi5 de pe net si se da fata,ca na in fata ownerilor e altfel cand e o fata ii influenteaza usor Miruna voastra fetita cu banana ,ce admini ratatii is aia 3 care iam mentionat ei nu siau dat seama ca eu imi bat jok de ei si rad pe seama lor ce ratati doamne dc mii dai mie pe cap
Esti prost ca noaptea Doresc REMOVE ADMIN...Observ ca Sunt degaba.. in fine...Remove admin tino ms | |
|
| |
extrem Newbie
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 36 Localizare : romania
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 9:45 am | |
| Criss 29 de ani?nu pari ci mai degraba ai mintea lu astia de 14-15 ani esti prost ca toti cei 3 admini se stiu ei. Auzi la bann abia acum a observat el ca e degeaba pus aici eu am observat din prima ca esti degeaba daca nai vrut sa ma asculti .Daca esti prost si te bagi aiurea sa o aperi pe miruna,acest topic are treaba cu ea si cu martorii ce erau pe server atunci,tu nu vezi ca pe miruna o doare in dudoasca ca stie ca are prosti ca voi sa o apere .Te-ai bagat tu ca fraieru sa comentezi aiurea desi habar nai despre ce e vorba,ai starnit cacatu ca sa puta ia dute ial pe goldin si vladimir ala puta mika si vedeti poate are ceva treaba miruna pt voi sa va dea.Macar acolo sa faceti ceva sai spalati bikinii sai maturati etc, si la urma o sa va dea sa gustati din negreasa ei ca aici pe forum si sv sunteti degeaba cum a zis si pustuliuca de Bann Si tu criss cu 'lilmba romana sa o iei tu in gura',vezi ca rimeaza cacanarule ,nus ta examen sa scriu cu virgule,puncte si tot felu de punctuatii cu ratatii ca voi. Eu va raspund doar la topic atat cum am mai zis am si eu o demnitate,nu vorbesc asa cu oricine nu de alta dar imi stricati imaginea in plm de tobosari hai pa | |
|
| |
LuCyAnO Newbie
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 32 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 10:10 am | |
| extrem dar dc faci tu atata galagie? nu vezi ca nu rezolvi nimic? cauta-ti linistit alt srv si gata... | |
|
| |
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 10:11 am | |
| | |
|
| |
O_zy Junior Member
Numarul mesajelor : 236 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 35 Localizare : tg-jiu
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 10:20 am | |
| eu zic k ati facut acest forum de ras...uitativa si voi ce limbaj puteti folosi...ban de la tine chiar nu ma asteptam man k sa folosesti asemenea limbaj...dak vreti k sa se incheie cu acest topic eu zic k sa il lasati sa vorbeasca singur..nu vegeti k isi bate joc de voi...rog un owner sa inchida acest topic k se ajunge prea departe si extrem sa primeasca ban si pe forum si pe srv:)...si voi admini stapanitiva cu limbajul asta de strada k trageti srv in jos:|...asa cum am mai zis un owner sa dea closed...Ms!! | |
|
| |
baNn Designer
| |
| |
O_zy Junior Member
Numarul mesajelor : 236 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 35 Localizare : tg-jiu
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 11:23 am | |
| ma omule da nu ti'a zis nimeni k esti in plus...dar dak asta iti este dorinta ta atunci sa se respecte...dar eu zic k sa te mai gandesti;) | |
|
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 11:30 am | |
| Ba Lucyano eu nu raspund aici neaparat pt unban, si joc pe alt sv nu tre sami spui tu asta eu sunt si admin in prezent ,dar sv care sunt eu admin a fost inchis cateva zile si de asta am intrat aici la voi din greseala.Am si eu admini de la 13 ani in sus dar sa injure pe forum?de unde ba ca aveau warn apoi ban is mai destepti decat copii care ii aveti voi aici. Eu vreau doar sai oftic pe prostii aia 3 mai ales bann ca e cel mai prost,ai dat limbi in dudoasca lu miruna? Cika vrea remove la admin ba nu vedeti,limbaj de admin daca vrea remove datii la prost Bannut daca ai sora sa mio dai sa babardesc la dansa pana ii crap pizd.. si lu gagikata bn daca ai asa ceva | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 11:36 am | |
| uita`te si tu limbaj de om de 22 de ani Se vede ca lipseste pMc.. | |
|
| |
extrem Newbie
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 11:46 am | |
| Daca vin acolo la tine in oras, si te caut cred ca nu mai iesi din casa 1una de zile wa saracule Daca iti dau2 pumni in cap ratatule nu o sa mai stai asa cracanat,tu crezi ca vorbesti cu pustii tai de afara taci odata si nu mai comenta nu vezi ca esti cel mai prost de aici. | |
|
| |
baNn Designer
| |
| |
LuCyAnO Newbie
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 32 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 2:02 pm | |
| extrem ar cam fi cazu sa te muti la voi pe forum, bann nui mai raspunde la provocari... plus de asta, nai pe cn si dc sa oftici... fiecare server are propriile reguli... tu nu poti schimba nimic... daca chiar ai 22 ani cum, cum te prezinti, te rog sa intelegi si sa parasesti comunitatea, fara alte jigniri si alte comentarii aiurea... ms
| |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 2:42 pm | |
| - LuCyAnO a scris:
- extrem ar cam fi cazu sa te muti la voi pe forum, bann nui mai raspunde la provocari...
plus de asta, nai pe cn si dc sa oftici... fiecare server are propriile reguli... tu nu poti schimba nimic... daca chiar ai 22 ani cum, cum te prezinti, te rog sa intelegi si sa parasesti comunitatea, fara alte jigniri si alte comentarii aiurea... ms
idem | |
|
| |
O_zy Junior Member
| Subiect: Re: cerere un ban Mier Iul 07, 2010 3:51 pm | |
| nici voi nu va potoliti ma ii tot raspundeti la provocarile lui si evident k iese un limbaj de strada...:| lasati'l frate sa vorbeasca singur si atunci se plictiseste si el de atata scris;) | |
|
| |
baNn Designer
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere un ban | |
| |
|
| |
| cerere un ban | |
|