Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

probleme cu mascota!

In jos 
+5
DariuS
Razvanelinho
kiddo
mascota
Woody
9 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

probleme cu mascota! Empty
MesajSubiect: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 4:21 pm

Jucam pe server si ma ia mascota de vreo 2-3 ori ,apoi imi zice skl iar esti fragu meu?...eu i-am zis ca e un mare codat ,el iar a raspuns si a zis ...cand o sa ajungi si tu la varsta mea o sa joci asa bine...si i-am spus ca el stie sa seteze bine silentu iar apoi mi-a dat kick probleme cu mascota! 936272 ...A incalcat regulamentul eram cu numele adminului a folosit comanda asupra mea apoi mi-a zis ca daca il mai acuz imi da ban...oare il supara adevaru?
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 4:28 pm

Este a nu stiu cata oara cand tu vorbesti la adresa mea ,eu cu tine nu am glume ai inteles mai ales sa ma tot bati la cap ca am silent aim si bla bla bla sa le mai zici si la jucatori ca eu stiu cum e cu silentu aim,mai alaltaieri cineva imi zicea sa ii dau silent aim si cred ca sti cine,deci sa ne intelegem eu nu iti inghit tie glumele mai ales facute pe seama mea scurt si la obiect.
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

MesajSubiect: sal   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 4:32 pm

Tu cum faceai cu mn probleme cu mascota! 946346 ai incalcat regulamentu esti pedepsit daca nu iti convenea ceva ii ziceai lu zauper el ma avertiza si nu-ti mai ziceam...deci ai gresit trebuie sa fii pedepsit!
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 4:35 pm

Ce hiena...nu stiu dc am impresia ca asta ai urmarit de la bun inceput.L-ai tocat la cap pana ai obtinut ce ai vrut...
Tam-tam pt un kick...doh! probleme cu mascota! 936272
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 4:42 pm

spre dezamagirea ta eu am vorbit cu zauper mai de mult asa ca el stie situatia si l-am avertizat sa zic asa ca asta vei pati de la mine daca nu te potolesti nu accept sa vorbesti la adresa mea...
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 4:46 pm

Skull , de ce nu gandesti si tu putin?
Ti s`a acordat sansa ca tu sa fii admin aici(si aia trasa de coada). Si acum ce faci? Ii vanezi pe aia care ti`au intins o mana ca sa`i dai afara . Cum a zis Kiddo : "Ce Hiena" !
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

MesajSubiect: SALL   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 4:46 pm

Ba tu nu ai voie sa folosesti comenzile pe alt admin probleme cu mascota! 18959 nu o mai da la intors ca nujj ce ca nujj cum!
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

MesajSubiect: sal   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 4:58 pm

Eu nu vanez pe nimeni...dar eu am admin ...si parca ar fii ca atunci cand nu aveam de ma dadeau toti afara de pe server...asta nu imi convine!. Am mai spus eu ma multumesc cu slot chiar si ca player dar sa fiu lasat in pace si sa fie serverul populat...!
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 5:18 pm

Defapt iti zic eu ce vrei...tu acum vrei sa te razbuni pe toti care au avut vreo "ciocnire" cu tine.Degeaba incerci sa zici ca nu e asa...te-a dat de gol modul in care ai spus-o si mai ales ca ai insistat asupra acestui punct .Ai trecut prea repede la deznodamant,in cazul asta pedeapsa:"mi-a facut cutare lucru....trebuie pedepsit" .Mai evolueaza si tu.

P.S:Pe mine cand ma iei in vizor ca m-am plictisit?........(sarcasm)
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 5:21 pm

auzi mah nu o da in bazme cu mine ca nu tine pai bai atunci te dadea toata lumea afara de pe server ca erai codat si injurai pe toata lumea si de aici ti se trag toate,tu crezi ca eu o sa iau suspend ca ti-am dat kick sau ce(asta vrea neaparat ca sa fiu suspendat) si apropo tu ai luat admin sa vanezi admini,zauper sau vers fara suparare dar faceti ceva cu asta ca asa nu se poate ,deja iar facem tam tam cu inca un post facut de domnul SKL
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 5:27 pm

Iar pustiu asta... Vede ca e liniste pe server si il mananca. Sincer, nu as fi dat admin la asa ceva... Se adevereste ce am spus eu[si altii]: a cerut admin doar ca sa faca abuz. A fost disperare dupa redirecte, i s-a dat admin unui copil cu cap de para... Mare greseala... Nu am nimic cu el, dar din cate vedeti, de la el incep toate discutiile[degeaba a luat remove cris, tot nu s-a potolit asta].

Ca sa iti zic ceva... Eu ti-as fi dat ban, nu kick, pt ca nu meriti sa joci pe serveru asta.
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 6:06 pm

Corect, ar trebui sa te maturizezi skl si sa numai faci glume de prost gust, sa strambi din nas de la orice! Remove-ul lui cris am crezut ca te va face fericit si se vor stinge discutiile intre voi 2, dar tu vad ca ai treaba si cu alti admini, asta daca vrei sa mai ai admin si sa joci pe sv asta, ar trebui sa te linistesti!
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 6:40 pm

Cred ca s-a spus tot ce era de spus. Una e sa faci o gluma, alta e sa acuzi un alt admin ca are cod, pe server. E ... daca nu lipsa de bun simt cel putin lipsa de tact. Ai banuieli? Fa demo si arata-mi.
Asta ca sa nu mai vorbesc de faptul ca acuzi o persoana care se bucura de increderea maxima a ownerilor si a colegilor.

Pe scurt: maturizeaza-te.

Si o intrabre: te integrezi in grup sau nu?
Astept un raspuns simplu, cu da sau nu ... si in functie de asta decidem ce facem mai departe.
Mingea e in terenul tau!
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

MesajSubiect: sall   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 6:57 pm

Da! probleme cu mascota! 71551
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 7:03 pm

Asa zici de cand ai primit admin . Ti s`a zis sa`ti ceri scuze atunci fata de cris , cand v`ati ciondanit voi. Cu ce folos? Ai zis doar "imi pare rau" ca sa nu primesti remove si atata tot.Si acum faci la fel probleme cu mascota! 51481
Sus In jos
DariuS
Member

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 7:48 pm

Nu imi place. In primul rand, respectul lui lasa de dorit. Si in al doilea rand, cred ca si-ar vinde si "para" pentru un admin... Este evident ca pe alte servere au vazut ceva in neregula la el si l-au expediat;din nefericire a nimerit la noi.

P.S: Stiu ca esti ranit de adevar si ca in afara de insulte nu ai cum sa te aperi... Dar nu o amesteca pe mama in treaba asta, ok?
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 8:40 pm

Da un ex din toti adminii care te doreste in grup cu adevarat?! Eu cred ca cam toti admini nu se inteleg bine cu tine!
Sus In jos
DariuS
Member

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 8:47 pm

Swat, nu exagera. Ca da Levi's un reply acum de... O sa inceapa iar: "Nu ii dati remove :((("
Chiar incep sa ma amuz cand ma gandesc la fapt in sine :))
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 8:54 pm

Da nu exagerez, inafara de levi's, mai este cineva?
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

MesajSubiect: sal   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 9:26 pm

Mai e kilaru$ probleme cu mascota! 23015
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

MesajSubiect: sall   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 9:28 pm

Bn ma inteleg cu mai multi...darius nu te lua de capu meu...razvan daca nu se mai intampla te lasi de cs? probleme cu mascota! 71551!?
Sus In jos
DariuS
Member

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 9:31 pm

Vad ca te intelegi cu mai multi, de asta se inghesuie aici pe forum sa zica un cuvant de bine pentru tine :)
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

MesajSubiect: sal   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 9:42 pm

probleme cu mascota! 719521 probleme cu mascota! 471947
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 36
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyMier Mai 26, 2010 9:42 pm

DariuS a scris:
Vad ca te intelegi cu mai multi, de asta se inghesuie aici pe forum sa zica un cuvant de bine pentru tine :)
probleme cu mascota! 493466 probleme cu mascota! 493466
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! EmptyJoi Mai 27, 2010 11:11 am

are adminu doar pt k tine niste redirecte......in rest...nu vezi k nu esti dorit.....k1llarus tine cu tn pt k afara il bati dak nu tine cu tn...asa k ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: probleme cu mascota!   probleme cu mascota! Empty

Sus In jos

probleme cu mascota!
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» probleme mascota
» mascota
» Mascota
» Mascota..cel mai GG
» mascota but da?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente