Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Evolutia serverului pe gametracker

In jos 
+20
danutz
nebunieeeEEEeee
zEu|S.W.A.T
BlacKyS
scruffy
cris
LeVi'S
@se
costelino
iTR__
rIcO
dLS^
CrazyBlue
vecinuz0r
andrei
excellence
kiddo
mow3ed
Hasles
versusu
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
nimereala
Elite Member
nimereala

Numarul mesajelor : 962
Data de inscriere : 24/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Ilfov

Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyJoi Noi 11, 2010 5:42 pm

Game Server Rank: 5481st (85th Percentile)

Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyJoi Noi 11, 2010 7:32 pm

Cum naiba? parca eram pe 2000 si ceva Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 424692
Sus In jos
zmeuRA
Moderator Divertisment
zmeuRA

Numarul mesajelor : 524
Data de inscriere : 04/10/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucharest

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyJoi Noi 11, 2010 7:43 pm

zEu|S.W.A.T a scris:
Cum naiba? parca eram pe 2000 si ceva Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 424692

Pai normal...Redirectele numai se tin ca inainte
Toata ziua se cearta careva...
Sus In jos
danutz
Junior Member
danutz

Numarul mesajelor : 213
Data de inscriere : 24/01/2010
Varsta : 29
Localizare : pe strada

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyJoi Noi 11, 2010 8:14 pm

poi are dreptate just ce zike
Sus In jos
DiLi
Newbie
DiLi

Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 34
Localizare : Campina

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyVin Noi 12, 2010 4:40 am

nuu mi-a venit sa cred ca am vazut acest loc ... Urata cadere si nu prea inteleg de ce ca sera este lume ... ziua mai scartzaie ca-s mai toti cu scoala munca . Speram intr-o revenire
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyVin Noi 12, 2010 7:46 am

a fost si din cauza ca nu a mers serverul
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyVin Noi 12, 2010 10:40 am

Nu e nici o cadere. In august aveam o medie de 7,4 jucatori si eram pe 4800. Acum avem media 11.
Deci... nu are legatura cu perfoamnta serverului, probabil s-a intamplat altceva in segmentul superior.
Vom afla.

Nu mai aruncati porumb in foc dampulea daca nu sunteti atenti la statistici si/sau nu le intelegeti.
(da, intr-adevar, avem o misca scadere fata de media lunii trecute ... insa nimic atat de drastic cum arata procentele alea)
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyVin Noi 12, 2010 10:43 am

tot e bine
un pic trebuie sa mai creasca
Sus In jos
DiLi
Newbie
DiLi

Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 34
Localizare : Campina

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptyVin Noi 12, 2010 3:17 pm

excellence a scris:
Nu e nici o cadere. In august aveam o medie de 7,4 jucatori si eram pe 4800. Acum avem media 11.
Deci... nu are legatura cu perfoamnta serverului, probabil s-a intamplat altceva in segmentul superior.
Vom afla.

Nu mai aruncati porumb in foc dampulea daca nu sunteti atenti la statistici si/sau nu le intelegeti.
(da, intr-adevar, avem o misca scadere fata de media lunii trecute ... insa nimic atat de drastic cum arata procentele alea)

ultimu loc postat pe care era serverul e 2064 , eu unul care sunt mai nou nu am urmarit evolutia pe gametraker si din asta cauza mi s-a parut mare caderea
Sus In jos
nimereala
Elite Member
nimereala

Numarul mesajelor : 962
Data de inscriere : 24/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Ilfov

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 EmptySam Ian 15, 2011 5:29 pm

3430th (92nd Percentile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Evolutia serverului pe gametracker   Evolutia serverului pe gametracker - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Evolutia serverului pe gametracker
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» Hartile serverului
» codatii serverului
» Adminii serverului Pro.Cs-Addicted.Com
» adminii serverului EFECT
» Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente