Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Vreau pareri....

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

Numarul mesajelor : 395
Data de inscriere : 13/07/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

Vreau pareri.... Empty
MesajSubiect: Vreau pareri....   Vreau pareri.... EmptyVin Iun 04, 2010 9:06 pm

Iata pozele:
http://www.postimage.org/image.php?v=aV3B0B9
http://www.postimage.org/image.php?v=aV3B0B9
http://www.postimage.org/image.php?v=aV3Bs1J

Sa va lamuresc cu ce sa intamplat.
Am intrat pe un srv .. am inceput sa joc mai bn k adminu care era prezent ....mi-am luat blind si apoi mi sa facut poza.
Am intrat frumos pe mess ( imi pare rau ca am inchis fereastra sa vedeti cu ce specimene avem dea face pe alte srv) am cautat pozele ..baiatu era grabit si ma lua si la misto k zicea k sunt codat....i-am dat pozele si vede prima poza si zice pt faptul k se vede un pic am ban ....K E COD Vreau pareri.... 819622
Sa va zic ce e cu prima poza ..... mi-am luat blind chair cand sa terminat runda... am inceput runda urmatoare si chair in momentul am reusit sa vad chiar o fractiune d secunda si poza a prins un pic chiar inainte sa se faca alb .....
Mi sa mai intamplat cand aveam blind cand incepe runda sa vad o fractiune d secunda apoi se albeste ecranu d la blind...(nush d ce la unele srv e culaore alba si la altele e neagra)
As dori si eu parerile voastre ..... Vreau pareri.... 656595
Sus In jos
mow3ed
Newbie
mow3ed

Numarul mesajelor : 66
Data de inscriere : 03/01/2010
Varsta : 36
Localizare : Maramures

Vreau pareri.... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau pareri....   Vreau pareri.... EmptyVin Iun 04, 2010 10:00 pm

Nush faza cu culorile (alb.negru sau ma rog ) , dar faza cu 1 secunda sa iti fie ecranu clear chiar daca ai blind si eu am patit-o..deci asta nu inseamna ca ai cod sau cv chestie nasoala pe acolo Vreau pareri.... 693671
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

Vreau pareri.... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau pareri....   Vreau pareri.... EmptyVin Iun 04, 2010 11:07 pm

da, blind-ul intre gradual... no biggie there...
dar... ce cautai pe alt server? Vreau pareri.... 838518 Vreau pareri.... 157822
Sus In jos
@se
Newbie
@se

Numarul mesajelor : 81
Data de inscriere : 31/01/2010
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

Vreau pareri.... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau pareri....   Vreau pareri.... EmptySam Iun 05, 2010 1:15 pm

faza asta cum ca poti vedea o secunde o poti face si cand esti mort dak dai sa te uiti pe alt player 1 sec vezi dupa care nu ...deci adminu care ti-a dat ban e cam || cu blindu ca sa nu zicem cu cs-ul
Sus In jos
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

Numarul mesajelor : 395
Data de inscriere : 13/07/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

Vreau pareri.... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau pareri....   Vreau pareri.... EmptySam Iun 05, 2010 4:47 pm

Zaup a cautat o harta d d2 pentru k am cam curatat calculatorul d virusi si am vrut sa vad dak imi mai merge in reluare calculatorul ....
Am luat prima prima harta pe care am vazut-o Vreau pareri.... 424692 ..... la cati nervi mi-a facut adminu ala si la cum vb asa cu superioritate cu mine ma facut sa ma gandesc sa joc doar pe putinele srv care le am la fav ... si mixuri .
Sus In jos
Continut sponsorizat

Vreau pareri.... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau pareri....   Vreau pareri.... Empty

Sus In jos

Vreau pareri....
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vreau pareri
» Vreau si eu pareri :)
» hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc
» Alte pareri
» astept pareri:)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente