Assassin Newbie
Numarul mesajelor : 112 Data de inscriere : 12/06/2010 Varsta : 36 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc Lun Iul 05, 2010 8:26 pm | |
| | |
|
E:>cHo Newbie
Numarul mesajelor : 164 Data de inscriere : 30/01/2010 Varsta : 34 Localizare : I@sI
| Subiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc Lun Iul 05, 2010 9:22 pm | |
| de alta data faceti un demo mai mare...excluzand ultima faza (cand tragea el la incheierea demo`ului) nu ai ce vedea...are no rec din ce am vazut dar, dintr`un demo in care vezi o singura faza mai concreta nu prea poti trage prea multe concluzii... | |
|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc Mar Iul 06, 2010 6:52 am | |
| doar v-am zis ca a fost codat pe un server de la noi din judet.....PRAHOVA..... si ancka a folosit aim configurat de hex..... | |
|
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc Mar Iul 06, 2010 7:40 am | |
| nu zic ca n-o fi (eu m-am tot uitat ieri pe el si n-am vazut nimic) insa din demo-ul asta nu se vede NIMIC. fa si tu un demo mai lung.. in care chiar omoara pe cineva | |
|
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc Mar Iul 06, 2010 8:40 am | |
| eu i-am facut poze, vre-o 2 demo-uri ... si n-am prins nimic. joaca enervant de bine, joaca mult la sunet. in demo pe care l-ai facut , iar, nu vad nimc sa aiba ceva | |
|
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc Mar Iul 06, 2010 6:29 pm | |
| Azi m-am uitat pe el... Cateva runde. Controleaza bine tinta, nu am vazut sa fie altceva. Nu este imbatabil, doar se misca bine. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc | |
| |
|