Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc

In jos 
+2
E:>cHo
Assassin
6 participanți
AutorMesaj
Assassin
Newbie
Assassin

Numarul mesajelor : 112
Data de inscriere : 12/06/2010
Varsta : 36
Localizare : Drobeta Turnu Severin

hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc Empty
MesajSubiect: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc   hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc EmptyLun Iul 05, 2010 8:26 pm

Sus In jos
Newbie

Numarul mesajelor : 164
Data de inscriere : 30/01/2010
Varsta : 34
Localizare : I@sI

MesajSubiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc   hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc EmptyLun Iul 05, 2010 9:22 pm

de alta data faceti un demo mai mare...excluzand ultima faza (cand tragea el la incheierea demo`ului) nu ai ce vedea...are no rec din ce am vazut dar, dintr`un demo in care vezi o singura faza mai concreta nu prea poti trage prea multe concluzii...
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc   hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc EmptyMar Iul 06, 2010 6:52 am

doar v-am zis ca a fost codat pe un server de la noi din judet.....PRAHOVA.....
si ancka a folosit aim configurat de hex.....
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc   hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc EmptyMar Iul 06, 2010 7:40 am

nu zic ca n-o fi (eu m-am tot uitat ieri pe el si n-am vazut nimic) insa din demo-ul asta nu se vede NIMIC.
fa si tu un demo mai lung.. in care chiar omoara pe cineva hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc 424692
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Localizare : brasov

MesajSubiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc   hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc EmptyMar Iul 06, 2010 8:40 am

eu i-am facut poze, vre-o 2 demo-uri ... si n-am prins nimic. joaca enervant de bine, joaca mult la sunet.
in demo pe care l-ai facut , iar, nu vad nimc sa aiba ceva hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc 424692
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc   hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc EmptyMar Iul 06, 2010 6:29 pm

Azi m-am uitat pe el... Cateva runde. Controleaza bine tinta, nu am vazut sa fie altceva. Nu este imbatabil, doar se misca bine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc   hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc Empty

Sus In jos

hex--->norecoil...mie asa mi se pare vreau pareri multumesc
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vreau pareri
» Vreau si eu pareri :)
» Vreau pareri....
» Imi pare rau
» va multumesc...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente