Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

zauper

In jos 
+6
kiddo
versusu
glamo
iTR__
Hasles
IceGirl
10 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 34
Localizare : brasov

zauper Empty
MesajSubiect: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 5:27 am

in cerea de slot a lui cris ai spus ca nu crezi ca glamo a intrat cu nick-ul lui cris . eu eram pe server cand glamo si-a schimbat nick-ul in cris, dupa un timp a intrat si cris si au inceput o cearta intre ei. le-am dat gag la amandoi. apoi dupa o vreme a reintrat iar glamo si iar si-a schimbat nick-ul in cris, dar cris nu mai intrase
se pare ca este un razboi intre cei 2
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 7:02 am

Da cu cine nu s-a certat cris...

Eu v-am mai zis...vedeti certuri,gag,continua??BAN!.Si totul o sa fie absolut perfect!
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 7:17 am

Ok, cand il vad pe hasles ca se cearta cu un player, gag la amandoi, daca il scoate, ban. Nu? Daca dai gag, fac reclamatie(gasesc ei un motiv cu care sa te intoarca) umple iar forumul de certuri, si ii da batai de cap lui Senor Andrei si lui Nicusor(dar mai putin, ca citeste printre randuri) noi asta vrem? ducem lipsa de posturi si nu stiam eu? zauper 902108 . Cel mai bine e sa vorbiti un owner cu cris si un owner cu glamo zauper 656595 Ii impacati, le explicati cum sta treaba si ca NOI nu avem nevoie de scandalagii si gata, ori sa dea mana si sa se impace ori sa nu-si mai schimbe nicio vorba. Eventual, Zauper tu mi-ai zis ca prin a da admin la un player mai "obraznic" inseamna al linisti(skull), hai sa incercam sa le dam admin la amandoi, sa vedem cat de capabili sunt si cat timp o sa-l tina fara suspenduri/remove-uri zauper 656595 .Sa va vad cris si glamo, cat de buni sunteti ca admini, ca ai/ati reclamat prea multi admini pe motive de incompetenta si prea prost sa fie admin zauper 325851

Sus In jos
glamo
Member
glamo

Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Baia Mare

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 7:23 am

1.Eu nu mai am admin
2.Orgoliul meu e mai presus de asta, nu am ce vorbii, dapoi sa ma impac cu un asemenea papagal
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 7:49 am

Tu ca deobicei intelegi ce vrei sj cum vrei.Reciteste postul,trage concluziile si revni-o cu un mesaj mai inteligent
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 8:08 am

Daca tu inca, crezi in Mos Craciun hasles, uite ca eu nu. Am inteles perfect ce ai vrut sa zici, sunteti 90% care suferiti cu gag-ul(si de muuuul v-am observat), nu puteti sa o lasati mai moale fratilor? dai gag la: plm,fmm,mm etc, dar nu ii dai gag ca il face prost, il face praf, but, bot, ce dracu esti in biserica? Dai tu gag lu cris sau lui glamo ca te face prost sau but, sa vezi atunci reclamatii pe forum, sau poate sa-ti faca tie ca tu esti "morgolios" zauper 5427 .Nu cred ca icegirl a facut postul ca sa-i explicam noi cum se da gag/ban,

Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 8:22 am

nu ar fi mai usor sa ii excludem? zauper 656595
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 8:53 am

Esti complet de dinafara!!!

Postul era facut pentru glamo si cris,ca au cateva divergente.Eu cred ca se stie foarte bine despre fiecare,cat de bunii admini sau nu, sunt.
Vrei sa te afirmi,nu-mi plac lingusitorii!

Eu te inteleg ca nu ma suferi,ma nu ma inghiti si asa mai departe,ca ai zis k nu mai joci in comunitate pana nu plec,ha!Dar incarca sa gandesti cu capu` cel de sus,ce cel de jos.

In legatura cu topicu` facut de Ice,jucatorii vechii dupa parerea mea,ar merita un slot,lu` cris chiar i-ar trebui un slot...Dar din cauza incapacitatii mintale,nici el nu stie ce vrea,cum a zis sj zauper in cererea lui de slot.
Normal nu ar fi nicio regula care sa interzica folosirea unui nume.Deaia s-au inventat sloturile.Dar totusi ar trebuie creeata una.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 9:08 am

dacum...hai de aq sa facem politie
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 10:30 am

IceGirl a scris:
in cerea de slot a lui cris ai spus ca nu crezi ca glamo a intrat cu nick-ul lui cris . eu eram pe server cand glamo si-a schimbat nick-ul in cris, dupa un timp a intrat si cris si au inceput o cearta intre ei. le-am dat gag la amandoi. apoi dupa o vreme a reintrat iar glamo si iar si-a schimbat nick-ul in cris, dar cris nu mai intrase
se pare ca este un razboi intre cei 2
Asta am inteles,dar ce propui ?Pt ca eu nu vad nici o solutie decat cea a lui vers.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 10:56 am

numele prostilor pe toate gardurile. evident numele meu e titlul topicului despre cearta dintre cris si glamo.

parerea mea? mi s-a acrit de cris. Si de luptele lui cu cine si cum il fute pe el. cand se plictiseste se mai ia de cineva si-l terorizeaza p-ala pana se lasa. de ce pierdem jucatori? D-AIA!
In rest... toti butii, prietenii lu' cris. Au ramas pe server numai petardele cu care se intelege asta bine. N-au nici o treaba cu CS-ul ... da' sunt toti la fel de cretini.

Deci... din punctul meu de vedere ... poate glamo sa intre pe server si cu nick-ul "mama lu' cris" ca mi se rupe in 14 bucati mici si tari.

Solutia mea: excludeti-l pe cris. Cand il vad cum vorbeste si cum se comporta pe server cand nu sunt admini imi vine sa vreau sa mor.

Bineinteles... nu e usor, pentru ca 3/4 din adminii nostri sunt pe masura jucatorilor nostri: adica n-au nici o treaba cu jocul sau cu adminatul, fac poze la orice misca, oricine ii omoara e codat. Si ... bineinteles ca sun prieteni buni u cris zauper 656595

Si in cele din urma ... MI SE RUPE (din nou) de redirectele lu' cris. Poate sa tina si 14.000 ... asta nu compenseaza pentru cretinism.

Oricum, eu unul nu ma mai bag in cacaturile si mizeriile astea, faceti ce vreti (aparent pana acum ce ati vrut a fost sa renuntati la unul din putinii admini care chiar mai au cate o treaba cu jocul asta - glamo - ) va descurcati cum stiti.

dar nu-mi mai puneti nick-ul in titlul posturilor de acest gen. Mi-e scarba.
Sus In jos
glamo
Member
glamo

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 11:01 am

Mersi Zauper, apreciez zauper 656595
Sus In jos
vecinuz0r
Junior Member
vecinuz0r

Numarul mesajelor : 263
Data de inscriere : 04/01/2010
Localizare : Piatra Neamţ

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 11:09 am

Zauper, daca tot zici ca excluderea e solutia, de ce nu actionezi ? Doar ai toate drepturile... dupa cum zicea si versusu, ai aceleasi drepturi ca ale lui asupra serverului.
PS: Eu v-am zis din urma cu vreo luna ca cris merita ban pe forum. Pe server, nu e asa mare paguba, ca doar suntem admini, nu ?
Sus In jos
glamo
Member
glamo

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 11:18 am

Pai i-am dat eu ban, a intrat iar, i-am dat timeout, am pierdut adminul.GG VERSUSULE, o sa ajungi departe cu mentalitatea asta.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 11:20 am

ms
Sus In jos
glamo
Member
glamo

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 11:22 am

np
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 11:37 am

vecinuz0r a scris:
Zauper, daca tot zici ca excluderea e solutia, de ce nu actionezi ? Doar ai toate drepturile... dupa cum zicea si versusu, ai aceleasi drepturi ca ale lui asupra serverului.
PS: Eu v-am zis din urma cu vreo luna ca cris merita ban pe forum. Pe server, nu e asa mare paguba, ca doar suntem admini, nu ?

Pentru ca nu ma mai bag in discutii cu cris. Asa cum vad eu lucrurile eu l-am "starnit" cand i-am luat adminul si nu am chef sa continui chestia asta. Din punctul meu de vedere nu are nici o treaba cu adminatul, motiv pentru care i-am dat remove si motiv pe care ma asteptam sa-l inteleaga. Din nefericire... nu a inteles si am si starnit cuibul de viespi. Si avand in vedere ca sunt multi care ii tin partea ca "e un admin bun" si asta numai pentru ca dadea multe banuri (desi poate 1% din aia banati de el erau codati) ... nu-mi mai bat capul. In rest... de cand nu mai are admin e mai toxic pentru serverul asta decat inainte. So... ce e de facut? Admin la loc nu-s de acord sa primeasca, pe server e dezastru... da' m-am saturat sa ma tiganesc eu cu el de zici ca avem ceva de imaprtit...
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 11:48 am

Ar fii solutii dar nu vrea ownerul(versusu) ca pe el nu il deranjeaza zauper 656595 .
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 12:08 pm

vrei vreun ban?
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 2:49 pm

i don't give a shit zauper 656595
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 3:00 pm

ok
Sus In jos
glamo
Member
glamo

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 3:04 pm

Sincer iti zic, esti un idiot.Daca nu te linge cineva in cur, ca si cris, ii dai ban.Prostule, acum da-mi si mie.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 3:04 pm

ok
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 4:27 pm

Hasles a scris:
Esti complet de dinafara!!!

Postul era facut pentru glamo si cris,ca au cateva divergente.Eu cred ca se stie foarte bine despre fiecare,cat de bunii admini sau nu, sunt.
Vrei sa te afirmi,nu-mi plac lingusitorii!

1) Daca a da un sfat, o sugestie, a incerca sa calmez spiritele inseamna ca sunt lingusitor, tu ori ai ceva impotriva oricarui cuvant spus de mine ori esti dus cu capul, glamo la facut prost pe vers, eu te fac DOBITOC.
Hasles a scris:
Eu te inteleg ca nu ma suferi,ma nu ma inghiti si asa mai departe,ca ai zis k nu mai joci in comunitate pana nu plec,ha!Dar incarca sa gandesti cu capu` cel de sus,ce cel de jos.
2) Tu m-ai facut sa nu te sufer, ca AI CU CE BA! ai fix o mu|E, cat crezi ca m-a afectat? ca am plecat? you sux! doar m-am dat la o parte, stiam ca orice prost se opreste cand rade singur zauper 656595 . Ca m-am intors? de trefla am facuto, sa te oftic pe tine, sa nu crezi ca stau de o comunitate sau de un joc, :-t: calm. Buy a life.

excellence a scris:
numele prostilor pe toate gardurile......................... In rest... toti butii, prietenii lu' cris. Au ramas pe server numai petardele cu care se intelege asta bine. N-au nici o treaba cu CS-ul ... da' sunt toti la fel de cretini.

Bineinteles... nu e usor, pentru ca 3/4 din adminii nostri sunt pe masura jucatorilor nostri: adica n-au nici o treaba cu jocul sau cu adminatul, fac poze la orice misca, oricine ii omoara e codat. Si ... bineinteles ca sunt prieteni buni u cris zauper 656595
Am ales doar ce ma interesa. Sunt singura persoana cu care se intelege cris. Nu te contrazic la ce ai scris,ai absolut tot dreptul sa ai o parere, dar ca om pe pamantul asta am tot dreptul sa sustin o persoana cand consider ca are dreptate, nu o fac ca imi trimite pm-uri cu "sustine-ma si da-mi dreptate" probabil as avea aceeasi minte bolnava ca el, dar asta sunt eu, ce sa-mi faci, bine ca inca traiesc.

Acum ca am fost atacat din doua parti imi vine somn. Vers da-mi si mie ban ca imi bag pu|a in ea de comunitate e de kkt, mi s-a urat de ea addictedu vietii. Salut!

Poate faceti in asa fel incat sa-mi stergeti si contul
Ne auzim pe mess, cei care vor sa pastram legatura, restu dati-mi ignore.
Va tzuk zauper 584723

Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMar Iul 27, 2010 4:45 pm

incepe sa imi placa zauper 522368
Sus In jos
Continut sponsorizat

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper Empty

Sus In jos

zauper
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» zauper
» remove iTR(cu motiv)
» zauper
» Cadeaux de la Zauper:P
» Poze Zauper

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente