Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

zauper

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 34
Localizare : brasov

zauper Empty
MesajSubiect: zauper   zauper EmptyMier Aug 04, 2010 1:59 pm

corect .... trece-ma la slot
sa vina tot fraieru sa-si bata joc de admini
excelent
discutia era facuta pe forum .... deci era legata de cs , nu era facuta pe yahoo, sau pe altundeva. era strict legata de joc si de cs. deci jignirile sunt aceleasi
nui nimik zauper ....... o sa-ti trimit un PM cu toate injuraturile care le cunosc in limba romana, sa vedem daca mai raman pe server sau pe forum
asta vrei .... asta ai
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMier Aug 04, 2010 2:01 pm

zauper 424692
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMier Aug 04, 2010 2:05 pm

inchide topicul
nu are sens sa posteze si altii, n-am nevoie de parerea altora
ti-am zis ce am avut de zis .... si cu asta basta
dar .... gandeste la ceea ce e corect si cinstit
o zi frumoasa
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMier Aug 04, 2010 2:58 pm

mutat la admins only.

Nota de subsol: daca as avea un banut pentru fiecare pwla pe care eu sau mama am mancat-o cu pofta doar de pe urma cs-ului as duce o viata foarte buna.

Nota de subsol 2: In afara de asta, ai fost retrogradata la slot acum ceva vreme de catre versus (nu stiu exact ce s-a "procesat" gesit de ai ramas atunci admin) ... insa la momentul ala am ales sa o lasam asa si sa nu luam masuri cu exceptia cazului in care se impune. Si nu s-au luat masuri nici la ulterioarele reclamatii pentru ca nu era ceva de dat in cap. La fel cum nimeni nu a zis nimic ca i-ai dat ban lu' dzy ... desi l-ai dat aiurea. Nu te-a tras nimeni la raspundere, am scos banul si am lasat-o moarta. Insa... in semn de apreciere alegerea ta a fost sa-mi dai pisu lung si de bine ce eu i-am scos banul te-ai gandit ca e ok sa-l tii in kick-uri. Si nu e prima oara, asa ai procedat si cu glamo cand i-ams cos banul si am zis ca-i curat si la doua zile i-ai dat iar ban. Nu mai vorbesc de altele.

Deci... CORECT si CINSTIT e sa ai slot ... pana te bisnuiesti cu ideea ca unii te omoara mai des decat ii omori tu pe ei.

Cat despre ce ai tu de impartit in privat cu dzy... ti-am spus si public, si pe yahoo, esti agresiva si irascibila, te oparesti ca ti-a zis "pisi" si cat timp va impartiti unul altuia stima falica fara numar... e problema voastra, eu nu ma bag.

Cat despre PM-ul cu tot ce stii... feel free to do it. Poate mai invat si eu ceva nou ca de bagat puli m-am saturat. Nu te zbor de pe server/forum pentru asta ca as fi inconsistent cu limita de toleranta pe care mi-am stabilit-o la un nivel relativ inalt.

Atat zauper 656595
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMier Aug 04, 2010 3:49 pm

bunul simt ma impiedica sa fac ceea ce am spus, oricum n-as fi facut-o.
1. gresit . lui glamo nu i-am dat a doua oara ban
2. iar gresit. prin PM s-a referit la server si la cs, deci afecteaza ceea ce este pe server. el a zis ca nu a facut-o publica , normal nu vrea sa stie lumea cat de idiot poate fi cu asemenea limbaj.
daca el este admin, si isi permite sa jigneasca alt admin in halul in care a facut-o .... scuza-ma, dar n-ai decat sa stai cu el de gat. ti-am zis si iti voi repeta, a jucat cu cod, il voi vana pana voi avea ban pe aces server/forum deoarece stiu clar ce am vazut. n-aveti decat sa ma faceti tampita, proasta, cum vreti voi, dar stiu ce am vazut.
nu ai cum sa dai in 2 directii diferite 2 headuri la 180 grade, sa te intorci atat de repede ... oricat ai trage de mouse. si nu-mi zi de bulan ptr ca au mai urmat cel putin 3 faze foarte ciudate in care sare tinta. ma oftic de mor ca nu mai am acel demo sa-ti demonstrez .... dar hotzul neprins , negustor cinstit
ok .... nu-i nimik. joc foarte linistita si cu slot. puteti pastra toti taranii in gen dzy ca admini. e frumos sa te injure si sa te faca troaca de porci.
si apropo .... ma doare fix in partea dorsala de aceia care ma musca de cur .... si ii vor spune lui dzy ceea ce e scris aici
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper EmptyMier Aug 04, 2010 3:58 pm

Dar de ce te ataci?? zauper 819622
Ti-am zis si pe servar"lasa-l!!"....

Daca ar fi trebuit sa dau si eu ban la cate injuraturi am primit...as fi golit servaru` ,crede-ma!!

Incearca sa fi mai indifierenta si putin mai calculata,gura lumii,stii tu ce mananca.
Nu te mai grabii si ai sa vezi ca se schimba situatia.

Hai,opriti-va aici.
Sus In jos
Continut sponsorizat

zauper Empty
MesajSubiect: Re: zauper   zauper Empty

Sus In jos

zauper
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» zauper
» remove iTR(cu motiv)
» zauper
» Cadeaux de la Zauper:P
» Poze Zauper

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente