bunul simt ma impiedica sa fac ceea ce am spus, oricum n-as fi facut-o.
1. gresit . lui glamo nu i-am dat a doua oara ban
2. iar gresit. prin PM s-a referit la server si la cs, deci afecteaza ceea ce este pe server. el a zis ca nu a facut-o publica , normal nu vrea sa stie lumea cat de idiot poate fi cu asemenea limbaj.
daca el este admin, si isi permite sa jigneasca alt admin in halul in care a facut-o .... scuza-ma, dar n-ai decat sa stai cu el de gat. ti-am zis si iti voi repeta, a jucat cu cod, il voi vana pana voi avea ban pe aces server/forum deoarece stiu clar ce am vazut. n-aveti decat sa ma faceti tampita, proasta, cum vreti voi, dar stiu ce am vazut.
nu ai cum sa dai in 2 directii diferite 2 headuri la 180 grade, sa te intorci atat de repede ... oricat ai trage de mouse. si nu-mi zi de bulan ptr ca au mai urmat cel putin 3 faze foarte ciudate in care sare tinta. ma oftic de mor ca nu mai am acel demo sa-ti demonstrez .... dar hotzul neprins , negustor cinstit
ok .... nu-i nimik. joc foarte linistita si cu slot. puteti pastra toti taranii in gen dzy ca admini. e frumos sa te injure si sa te faca troaca de porci.
si apropo .... ma doare fix in partea dorsala de aceia care ma musca de cur .... si ii vor spune lui dzy ceea ce e scris aici