Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

sunt plecat mai tot timpul

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Assassin
Newbie
Assassin

Numarul mesajelor : 112
Data de inscriere : 12/06/2010
Varsta : 36
Localizare : Drobeta Turnu Severin

sunt plecat mai tot timpul Empty
MesajSubiect: sunt plecat mai tot timpul   sunt plecat mai tot timpul EmptyMar Aug 10, 2010 4:15 am

vreau sa imi cer scuze fatza de owneri ca in perioada de vara nu imi pot tine cuvantul in legatura cu redirectele si fatza de comunitate ca nu sunt alaturi de voi.imi cer scuze dar nu pot face tot ceea ce vreau.Ma bucur ca am fost inteles si inca am adminul si sincer cand voi putea ramane mai mult de o sapt o sa reintru iar in topuri.Va garanteaza al vostru Assassin sunt plecat mai tot timpul 522368
sper sa fiu inteles in continuare toate cele bune si o vacantza cat mai placuta pt toata lumea.Salutari din partea mea tuturor
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: sunt plecat mai tot timpul   sunt plecat mai tot timpul EmptyMar Aug 10, 2010 5:42 am

este vara si fiecare are treaba lui sunt plecat mai tot timpul 656595
Sus In jos
dLS^
Junior Member

Numarul mesajelor : 343
Data de inscriere : 08/04/2010
Varsta : 31
Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)

MesajSubiect: Re: sunt plecat mai tot timpul   sunt plecat mai tot timpul EmptyMar Aug 10, 2010 12:00 pm

Asa este,trebuie sa ii intelegei pe unii oameni.E vara,incep sa plece prin excursii.Mult noroc prietene. sunt plecat mai tot timpul 719521
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: sunt plecat mai tot timpul   sunt plecat mai tot timpul Empty

Sus In jos

sunt plecat mai tot timpul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Plecat
» Bou mai sunt
» Unde sunt adminii .....
» Ban degeaba...Adminii sunt praf..
» AM luat ban p degeaba......

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente