Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ver la cine dai admin?:(

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
De.RaSu.Lumi
Newbie
De.RaSu.Lumi

Numarul mesajelor : 53
Data de inscriere : 16/06/2010
Varsta : 28
Localizare : deva

ver la cine dai admin?:( Empty
MesajSubiect: ver la cine dai admin?:(   ver la cine dai admin?:( EmptyVin Aug 13, 2010 2:22 pm

Eram pe server si k3nt juca cu numele de plm..,se certa cu un player...iar apoi kent a zis
plm : eu , dar asta cu so f p m a,asta tradus ar veni asa eu,dar asta cum so fut pe mama,iar apoi eu iam dat gag pentru ce a zis..si el incepe sami zica dupaia ca am dat gag degeaba...+ ca juca cu alt nume injura si dupaia baga numele de admin si-si scotea gagu..deci imi pare rau dar nu este un comportament adecvat unui admin..
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: ver la cine dai admin?:(   ver la cine dai admin?:( EmptyVin Aug 13, 2010 2:34 pm

Eram pe server... dupa ce ca intra si cu alt nume "plm", vb ce vb, ia gag, apoi isi scoate gagu[cina da gagu, ala il scoate], mai are si gura mare. Si oricum, nu stiu ce ati vazut la el de a luat pro si vrajeli;daca e doar pt redirecte, inteleg, dar asa e destul de enervant. Sper sa nu mai fie specimene de genu :). Tin sa precizez ca nu au fost executate comenzi asupra altui admin[nimeni nu stia ca e el, era un simplu jucator]. Stiu ca este destul de banal, dar vad ca tot mai multi "incepatori" iau admin :)
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: ver la cine dai admin?:(   ver la cine dai admin?:( EmptyVin Aug 13, 2010 4:20 pm

lasa-i sa ia...din 10 1 tot e bun
una peste alta kent=remove
Sus In jos
k3nT
Newbie
k3nT

Numarul mesajelor : 121
Data de inscriere : 24/07/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: :)) haha ..tataeee   ver la cine dai admin?:( EmptySam Aug 14, 2010 11:10 am

tataee ast sa intre hwe din nou pe sv..pacat ca nu am facut screen ..imi spune mie hwe bai "plm" tu injuri la fiecare cuvant (dupa nickname) si intrase unu cu s o f p m t a ..ceva de genu si am zis ..eu , dar asta cu s o f p m t a..adk ..daca eu injuram la fiecare cuvant care il ziceam..asta...+ ca tataee l'a lasat sa joace cu nickname ala ;) asta a fost toata faza..versusu am luat remove degeaba...app darius ..dupa ce am schimbat nickname in k3nT suferea la mn tataee si mi'a dat kick ..pacat ca nu am dovada ...regret mult asta...
Sus In jos
DariuS
Member

MesajSubiect: Re: ver la cine dai admin?:(   ver la cine dai admin?:( EmptySam Aug 14, 2010 11:56 am

Ce a lasat sa joace ma ca ala se deconecta de la lag? Intra si iesea? Stiu ca acuma cauti sa te aperi... Cam tarziu, dar e totusi o tentativa... Cred ca trebuia sa fac poze la toate fazele ca tu nu iti aduci aminte cum trebuie. Si hai sa iti zic, lasand la o parte fazele precedente; ai intrat cu numele "plm"?? Stiai ca e interzis? Daca da, ai primit pedeapsa, daca nu stiai, aveai admin degeaba ca habar nu aveai regulile... Deci oricare ar fi fost motivul tau, tot pierzi. Si inca ceva... Sa zicem ca na, eu mint, nu am dreptate, asa sunt eu, un nenorocit care minte... Dupa ce ai luat gag, de ce ai schimbat numele si ti l-ai scos? Sti ca nici asta nu ai voie?? Deci bai... Fi fericit asa cum esti si nu mai cauta motive ca iti gasesc si cea mai mica neregula pe care o faci pe server, clar?
Sus In jos
k3nT
Newbie
k3nT

MesajSubiect: asd   ver la cine dai admin?:( EmptySam Aug 14, 2010 12:02 pm

din cate tin minte. .nu se aplica o comanda asupra altui admin ..am intrat cu adminu si l'am scos pentru ca nu injurasem..adk am sp eu cu numele "plm" dar ala cu s o f p m t ai inteles am luat gag degeaba si , acu 5 min unu cu numele xXx era pe sv si l'ai lasat sa joace daca era interzis ii dadeai kick pt change name sau il schimbai ca tu esti helper ;)..eu nu ma pun la mintea unui pusti , tataee are 13 ani si decide vers ..eu am spus ce am avut de spus ...si sincer e adevarul ..app ieri cand a sp tataee ca'mi face reclamatie ..a sp ca nu ..si nu am mai facut screen ..ca pe cuv meu de nu faceam ..sa vada lumea..ce minte de 13 ani are ;) tataee ...vers decide daca mi'l baga inapoi ..orcum mai tin pana maine seara redirectele..pt ca am jucat pe sv..si nu vreau sa se ajunga iar la 3 vs 3 ..pan maine seara daca vers crede ca nu mai merit admin ..opresc redirectele si raman un player ;)
Sus In jos
DariuS
Member

MesajSubiect: Re: ver la cine dai admin?:(   ver la cine dai admin?:( EmptySam Aug 14, 2010 12:50 pm

Da, am incercat, dar daca vedeai, erau 2 cu xxx.. si nu mergea... Dar detaliile la tine nu conteaza :). Intr-un final, i-am dat kick din kickmenu[daca stii ce inseamna].
Sus In jos
k3nT
Newbie
k3nT

MesajSubiect: asd   ver la cine dai admin?:( EmptySam Aug 14, 2010 1:06 pm

haha :)) kick i'ai dat pt ca a injurat ;)
Sus In jos
k3nT
Newbie
k3nT

MesajSubiect: asd   ver la cine dai admin?:( EmptySam Aug 14, 2010 4:16 pm

versusu , astept un raspun la ce am postat si eu ... si ..daca raman cu adminu sau cu remove
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ver la cine dai admin?:(   ver la cine dai admin?:( Empty

Sus In jos

ver la cine dai admin?:(
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cu cine votezi sau cu cine ai vota?
» cine ma ajuta ?
» spuneti-mi si mie cine e?
» [JOC] Pe cine ai alege?
» Cine fumeaza?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente