Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cine ma ajuta ?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

cine ma ajuta ? Empty
MesajSubiect: cine ma ajuta ?   cine ma ajuta ? EmptyDum Dec 13, 2009 1:05 pm

am o problema cand deschid 10 redirecte imi merge foarte greu pc
folosesc windows xp 32bit am 4 giga of ram si procesor amd athlon 64 dual core 5200+
help me ce sa fac?
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

cine ma ajuta ? Empty
MesajSubiect: Re: cine ma ajuta ?   cine ma ajuta ? EmptyLun Dec 14, 2009 12:17 am

ar putea exista 100 de explicatii.

cum ai alocata memoria, ce procese rezidente ai, ce alte procese rulezi, cat de fragmentat e hardul, mai ales daca foloseste memorie virtuala pentru aplicatiile de genul asta, ce versiune (furata... pardon! crackata) de windows ai, ce drone si/sau troieni ai in PC, etc.

cu alte cuvinte... daca tu care folosesti acel PC nu stii ce are si nu-ti poti da seama de la ce este problema, eu nu-ti pot recomanda decat format + clean install... si mai usor cu instalatul de aplicatii ... dubioase :)
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

cine ma ajuta ? Empty
MesajSubiect: Re: cine ma ajuta ?   cine ma ajuta ? EmptyLun Dec 14, 2009 8:22 am

la 4 gb ram....10 redirecte nici nu le simti cine ma ajuta ? 656595
incearca un format...poate ai virusi
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

cine ma ajuta ? Empty
MesajSubiect: Re: cine ma ajuta ?   cine ma ajuta ? EmptyLun Dec 14, 2009 12:18 pm

Incearca sa faci ce a zis excellence...si instaleaza CCleaner sau TuneUp2009(sau TuneUp2010 daca a aparut) ;).
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

cine ma ajuta ? Empty
MesajSubiect: Re: cine ma ajuta ?   cine ma ajuta ? EmptyLun Dec 14, 2009 2:29 pm

excellence calc e curat tot doar ca eu am partitii C D E iar windowsul este in D si redirectele tot in de le-am instalat normal ar fi trebuit in E si am incercat asta dar nu pot sa le deschid daca le instalez in e am! am bad-uri pe hard la inceput de aia C contine 5 gb si il tin degeaba si am impartit restu in D si E
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

cine ma ajuta ? Empty
MesajSubiect: Re: cine ma ajuta ?   cine ma ajuta ? EmptyLun Dec 14, 2009 4:02 pm

A, atunci e de la hard, clar.
Chiar daca ai pus windows-ul pe D, prima parte a hardului oricum este folosita (MBR de exemplu si accesul). Iar daca ai memoria virtuala mare, sau aplicatiile tale sunt configurate sa foloseasca memorie virtuala (adica hard in loc de ram) esti mancat. Din nou, asta sunt presupuneri date de la distanta, fara sa stiu exact despre ce e vorba, dar din descrierea ta e cea mai plauzibila explicatie.

De facut nu prea ai ce sa faci decats a cumperi un hard nou (hai ca sunt ieftineeee... si mari!) :)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

cine ma ajuta ? Empty
MesajSubiect: Re: cine ma ajuta ?   cine ma ajuta ? EmptyMier Dec 16, 2009 2:59 pm

ms mult ma duc cu colindu si imi iau hard:))
Sus In jos
Continut sponsorizat

cine ma ajuta ? Empty
MesajSubiect: Re: cine ma ajuta ?   cine ma ajuta ? Empty

Sus In jos

cine ma ajuta ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo
» Cu cine votezi sau cu cine ai vota?
» ma ajuta careva????
» as putea ajuta...
» ma poate ajuta cineva?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente