Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Ghizmo
Newbie

Numarul mesajelor : 17
Data de inscriere : 19/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo Empty
MesajSubiect: Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo   Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo EmptySam Oct 16, 2010 11:11 am

Error 5899: Metadata file missing or dammaged [-1]!!!
Ce tre sa ii fac k nu gasesc nici o rezolvare....Am reinstalat cs'u degeaba...am luat altu degeaba....
Mi'a mai aparut akm vreo 3 sapt si a disparut singura...akm a aparut iar...Vine pleaca cum vrea ? Pey ce facem aici ? Ori suntem bagabonti ori nu mai suntem :))
Poate vi se face mila de mn si ma ajutati si pe mn Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo 522368)) lol!
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo   Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo EmptySam Oct 16, 2010 12:18 pm

sincer nu stiu
ce cs ai?
baga id meu,sa ai teamwiever 5 si te rezolv
Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo 522368
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo   Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo EmptySam Oct 16, 2010 3:41 pm

http://www.counterstriketutes.com/counter-strike-fatal-error-5899-error-5899-metadata-file-missing-or-damaged-1-solved/230/

Pe scurt: sterge config.cfg (cand nu esti in joc) si cand intri in joc aranjeaza modurile video in openGL.
daca nu merge... pune aeiasi intrebare pe google si vezi ce raspunsuri au altii. noi de unde crezi ca aflam? Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo 656595
Sus In jos
Ghizmo
Newbie

Numarul mesajelor : 17
Data de inscriere : 19/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo   Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo EmptyDum Oct 17, 2010 8:01 am

Ms k m'ati ajutat :D akm merge.....m'am gandit si io sa dau pe google asta...gasisem dar nu am avut rabdare sa citesc tot :))
Sus In jos
zmeuRA
Moderator Divertisment
zmeuRA

Numarul mesajelor : 524
Data de inscriere : 04/10/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucharest

MesajSubiect: Re: Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo   Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo EmptyJoi Oct 21, 2010 9:24 pm

Ghizmo a scris:
Ms k m'ati ajutat :D akm merge.....m'am gandit si io sa dau pe google asta...gasisem dar nu am avut rabdare sa citesc tot :))

But Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo 522368
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo   Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo Empty

Sus In jos

Cine ma poate ajuta cu eroarea :D Ghizmo
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cine ma ajuta ?
» ma poate ajuta cineva?
» Cu cine votezi sau cu cine ai vota?
» ma ajuta careva????
» as putea ajuta...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente