Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pt toti labarii de pe server(care se simt)

In jos 
+3
ChIrItZa ;x
The Yellow Flash
geutzzu
7 participanți
AutorMesaj
geutzzu
Newbie

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 20/08/2010
Varsta : 79
Localizare : la pizda masi lu zaper:X

pt toti labarii de pe server(care se simt) Empty
MesajSubiect: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 12:01 pm

dedicatie de la cris pentru:just us,glamo,vecinuzor,rico,ZAUPER,skull,chiritza,blackys

MANCAMI-ATI TOATA **** DE PROSTI CE SUNTETI......IL LINGETI IN CUR PE ZAUPER..PROSTUL PROSTILOR,IATE BA DE ADMINISTRAT MARIO NU SERVER DE CS

FMM BLACKYS DE RAHITIC CE ESTI(K3NT DACA II DAI UNA A 2A NU MAI ARE CINE)

4 ADMINI PE SERVER SI TOTI O APA SI UN PAMANT.......AM JUCAT CU WALL 2 ZILE MA....UNU NU MI-A FC POZE..VAI DE MAMA VOASTRA DE AVORTATI

IN INCHEIERE TOATA STIMA:VERS,COSTELINO,DARIUS,ICEGIRL

ZAUPEREEEEEEE......DUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
GLAMO.....SA TE PUPE MATA...RECE
Sus In jos
The Yellow Flash
Newbie
The Yellow Flash

Numarul mesajelor : 134
Data de inscriere : 19/08/2010
Varsta : 74
Localizare : hell

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 12:05 pm

Mancatz-as stelutele pt toti labarii de pe server(care se simt) 244176
Sus In jos
geutzzu
Newbie

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 12:05 pm

sh geutzzu sa se pise pe toti labagii de pe svr in premiera pe zauper:D
pishaneam pe el
nu e cum sa zis s.w.a.t ca e wers de vine zauper e capu
Sus In jos
ChIrItZa ;x
Newbie

Numarul mesajelor : 115
Data de inscriere : 24/04/2010
Varsta : 27
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 12:09 pm

Cris suferi ? pt toti labarii de pe server(care se simt) 584723 Tu esti prost si cu wall :)) sincer...
Sus In jos
geutzzu
Newbie

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 12:45 pm

MARS IN MORTII MATII CHIRITZA

PISAM-AS PE TINE SI PE SKULL DE LINGAI OBOSITI SI AVORTATI
ARUNCATI-VA IN FATA TRENULUI...2 PAINI MAI PUTIN
Sus In jos
ChIrItZa ;x
Newbie

Numarul mesajelor : 115
Data de inscriere : 24/04/2010
Varsta : 27
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 12:46 pm

Cris tu nu ai luat ... de mult ? sau nu ai facut ... de mult ? dute ma la o centu^^^ si sa te rezolve aia.. pt toti labarii de pe server(care se simt) 78263 pt toti labarii de pe server(care se simt) 451129
Sus In jos
geutzzu
Newbie

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 12:50 pm

BA DACA O IAU PE MATA SA MOR DACA NU IESE UNU ZDRAVAN.....
NU ASA CACAT CA TINE
Sus In jos
daNet
Member
daNet

Numarul mesajelor : 438
Data de inscriere : 14/03/2010
Varsta : 30
Localizare : Bm

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 1:22 pm

Vorbiti voi de zauper care a fost bun cu voi il injurati pe forum dar fata in fata va cad coaiele dativa o laba obositilor
Sus In jos
geutzzu
Newbie

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 1:27 pm

daNet a scris:
Vorbiti voi de zauper care a fost bun cu voi il injurati pe forum dar fata in fata va cad coaiele dativa o laba obositilor
pt toti labarii de pe server(care se simt) 493466 pt toti labarii de pe server(care se simt) 493466 pt toti labarii de pe server(care se simt) 493466 pt toti labarii de pe server(care se simt) 493466 pt toti labarii de pe server(care se simt) 493466 pt toti labarii de pe server(care se simt) 493466
woken pe respect nu mai calci;):
Sus In jos
daNet
Member
daNet

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 1:28 pm

vezi ca te ploua in cur
Sus In jos
geutzzu
Newbie

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 1:29 pm

daNet a scris:
vezi ca te ploua in cur
zi sa imi bag pu.la in mata
Sus In jos
daNet
Member
daNet

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 1:31 pm

retard tu te multumesti cu o laba trista de la mata
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 1:35 pm

cris, iti aduci aminte de baiatul ala de 14 ani pe care l'ai batut din cauza cs'ului?
Daca era ca tine, te inteleg foarte bine!
Mai zi de mama sau mai calcama putin pe nervi sa vezi ce intru peste tine in casa.
Atat am avut de spus !
Sus In jos
geutzzu
Newbie

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 1:52 pm

rIcO a scris:
cris, iti aduci aminte de baiatul ala de 14 ani pe care l'ai batut din cauza cs'ului?
Daca era ca tine, te inteleg foarte bine!
Mai zi de mama sau mai calcama putin pe nervi sa vezi ce intru peste tine in casa.
Atat am avut de spus !

pisam-as pe tine ca te agat de primu copac
ai dreq toti prostii se baga in seama
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 1:55 pm

bine... ne vorbim fata in fata.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 2:19 pm

Ma cris, ma dobitocule, ma.

Tu iti dai seama cat de penibil esti? Si acum nu mai vorbesc cu tine in calitate de "Zauper", owner sau mai stiu eu ce, ci de om cu o varsta. Pai cum ma cretinule sa ajungi sa dai in copii de 14 ani? Nu-l bate taica-su si-l bati tu, ma idiotule? Tu iti dai seama ca ai probabil mai multi ani decat taica-su... si atat te duce capul? Pai mah handicapatule, daca eu as avea un copil si s-ar trezi un neterminat ca tine sa-l ia la bataie ti-as taia mana cu care ai dat si te-as ingropa de viu mah. Cum iti permiti tu, un distrus de om sa dai in copilul altuia? De ce mah, ca te-a injurat? Pai nu ti-e rusine mah dobitocule ca au ajuns sa te injure copii de 14 ani? Nu ti-e rusine ca la varsta ta nu esti in stare sa vorbesti cu un copil din blocul tau si sa-i explici ca un om mare si matur ce e ok si ce nu e ok? Ai ajuns sa te bati cu copii mah?

Imi dai exemple ca il bate skull pe chirita? pai aia sunt COPII amandoi ma terminatule. Toti am fost copii, toti am facut coaie mari unu' la altu, toti am dat un pumn si am luat un pumn, toti am injurat de mama si de tata... dar unii ne-am maturizat ma imbecilule! Tu te compari, la varsta ta cu skull si chirita? Pai aia nu au impreuna anii tai ratatule. O tii p-a ta ca te-a injurat? Pai ma dobitocule, daca ma apuc eu sa te injur cinci minute stai doua zile pe ganduri doar sa intelegi tot ce-am vrut sa spun. Si intri pe forum, LA VARSTA ta, intre oameni considerabil mai mici decat tine, copii majoritatea, ca sa-ti bagi ****? asta aii inteles tu ca e ok sa faci? Atat te duce pe tine capul ala neted?

Esti o jignire la adresa umanitatii cris! Oamenii ca tine sunt definitia a tot ce e mai scarbos pe lumea asta!
Nu meriti altceva decat sa fii tinut inchis si sedat. Dar pana atunci dispari de pe la noi, imi provoci greata.

In incheiere sper ca nu se supara daca trec acest topic in cosul de gunoi. Nu il sterg, pentru ca vreau sa vada lumea cat de prost esti.

ADIO!

Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

Numarul mesajelor : 271
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 32
Localizare : Harsova

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) EmptyVin Aug 20, 2010 10:48 pm

Nu prea mai am treaba cu addicted`ul insa mai intru pe forum , si as dori sa le multumesc baietilor care s`au ocupat de entertaiment,gen cris,geutzu,zeu manole chirita si cine s`au mai injurat, cafelele cu tigarile au mers de senzatie in timp ce citeam ce mai postau acesti grei ai cs-ului :)) , sincer cred ca ati putea sa le furati painea de la gura celor de la cancan deoarece am renuntat sa ma mai uit pe site ul lor si cred ca am pierdut 30 de minute sa citesc toate post`urile :)) unele de-a dreptul amuzante.

Cel mai tare mi s`a parut aia cu demisia zauper, parca ar fi fost un angajat si voi ati fi facut cine stie ce revolutie ori v-ati inspirat din fotbal unde un grup de "bizoni" care nu au mai mult de 4 clase striga in cor demisia unui antrenor:)).Tot in acest post am remarcat inca o chestie frumoasa, daca stau sa mi aduc bine aminte anumiti jucatori si admini si au pus la semnatura "zauper nu pleca" si tot serveru era intr`o agonie fara margini si nu stiati cum sa l opriti iar acum il injurati ca la usa cortului :)) asta chiar a fost maxima.Parerea mea este ca ati sarit de mult calul ,ceea ce ati facut voi a intrecut de mult barierele cs ului ,desi repet chiar mi s a parut amuzant si asteptam cu nerabdare un nou post:)) ( plictiseala la locul de munca:( ).

In incheiere vreau sa va prezint un status de pe mess al unei persoane de 30 si ceva de ani nu am retinut cu exactitate,cris este numele lui si a confirmat post ul lui zauper de mai sus prin acel status care mie mi s`a parut amuzant insa daca lasi gluma la o parte nu prea mai e asa amuzant.

As dori sa specific ca nu vreau nimic de la zauper nici versusu , nu i am pupat in funduletz, nu vreau admin nici nu voi dori asta pentru eventualii fani cris care vor posta.aaa si inca o data vreau sa precizez si sa multumesc tot odata celor care au postat , pt daruirea,lipsa de timp , minte si bun simt de care au dat dovada.

http://www.postimage.org/image.php?v=Tsivhr
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pt toti labarii de pe server(care se simt)   pt toti labarii de pe server(care se simt) Empty

Sus In jos

pt toti labarii de pe server(care se simt)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» unu care nu mai are ce cauta pe server
» pt toti adminii!!!
» Cu Respect PT TOTI.
» Pentru Toti
» Pentru toti adminii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente