Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

la unii admini nici macar fantomele lor nu ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA Empty
MesajSubiect: la unii admini nici macar fantomele lor nu ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA   la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA EmptyDum Sept 13, 2009 10:05 pm

ewe , pmc . sacalu . claus . luv me . gny? who are THEY ?!
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA Empty
MesajSubiect: Re: la unii admini nici macar fantomele lor nu ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA   la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA EmptyLun Sept 14, 2009 12:11 pm

- da observ am inceput sa fac curatenie la admini, multi nu sunt seriosi cand sv este la inceput nu pui baza pe nimeni se pare, cand o sa creasca sv vor veni multi sa ceara admin.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: wow   la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA EmptyLun Sept 14, 2009 4:03 pm

sa ramana cu cerutul la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA 157822 sac !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: la unii admini nici macar fantomele lor nu ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA   la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA EmptyMar Sept 22, 2009 5:14 am

Cel mai bine e cum a zis mW sa taram cate un player dupa noi si el la randul lui inca unu si inca unu, ca admini daca ai nevoie gasesti la "toate colturile''.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: adevarat   la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA EmptyMar Sept 22, 2009 8:39 pm

nu stiu bai agil cum, da aici mergem in aceiasi caruta
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: la unii admini nici macar fantomele lor nu ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA   la unii admini nici macar fantomele lor nu  ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA Empty

Sus In jos

la unii admini nici macar fantomele lor nu ne bantuie serverul REVIZIE TOTALA
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» admini care dau bani=admini ratati
» nici mie nu cred...ca imi merg.. un ss
» DIn nou ban ! motiv nush nici poze nimic !
» serverul lui hex
» Serverul...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente