| serverul lui hex | |
|
+7excellence mTz^jr. IceGirl DariuS Razvanelinho nebunieeeEEEeee cris 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 5:03 pm | |
| dupa ce ca ne-a luat din playeri..profitand de faptul ca au fost problemele care au fost ce vad in seara asta pe serverul lui poza: stiu ca fiecare e liber sa joace unde vrea:dar uitati ce nick are pe serverul ala numa ownerii si co-ownerii au ftg | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
Numarul mesajelor : 463 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| |
| |
Razvanelinho Junior Member
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 5:53 pm | |
| este interzis sa joci pe alte servere? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 5:55 pm | |
| o fi..sau o fi fost dar nu e corect atata timp cat e admin pe addicted nu stiu ....da asta este doar parerea mea
| |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 5:59 pm | |
| - Razvanelinho a scris:
- este interzis sa joci pe alte servere?
nu e dar... tii minte ce a zis hex cand a venit la noi?..ca inchide serverul..bla,bla,bla si-a luat admin iar cand nu era inca unul on a racolat jucatori pt serverul lui de ce crezi ca a plecat asa fara sa zica nimic?nici macar..ba prostilor am plecat la mine pe server,mi-a parut bine sau rau de cunostinta ,etc | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 6:05 pm | |
| Probabil ca s-a dus acolo pentru ca in acele timpuri o fi gasit linistea de care avea nevoie :). Ce pot sa zic, e alegerea lui :) | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 6:12 pm | |
| nu prea ai ce sa spui pe tema unor oameni. a fost admin pe un server si owner pe alt serv, deci viata lui se petrece pe valurile netului. probabil acolo va si traii si in viitor, tot pe net. o viata virtuala nimeni nu impune cuiva sa joace doar pe un singur server. eu de exemplu in afara de addicted mai joc pe un server de kz (just 4 fun). imi place sa ma chinui cu pietrele. macar acolo nu gasesti codati ca sa-ti faci nervi, iti faci nervi pe neputinta ta | |
|
| |
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 7:03 pm | |
| Pnm cris..nu`l cunosc pe hex..n`am auzit de el ..in fine. AM jucat si eu pe alte servere .. asta inseamna ca tre` sa ies din comunitatea addicted? Nu cred. | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 8:09 pm | |
| Omul are dreptul de a alege unde sa joace..... Eu cel putin cand vad harti care nu imi plac la noi pe srv ..aleg un srv unde e o harta care imi place .... Dak el nu va mai dori sa joace la noi ...ne va anunta | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 8:13 pm | |
| cris a vrut sa spuna ca are admin la noi si joaca la ala mereu si cand se plic vine pe la noi |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: serverul lui hex Lun Sept 13, 2010 9:58 pm | |
| pai probabil acolo nu-s atatia cacanari... parerea mea | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 5:56 am | |
| fiecare poate sa joace unde vrea atat timp cat isi face treaba pe acest server
| |
|
| |
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 10:40 am | |
| Atunci imi cer scuze , am pus eu problema gresit | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 2:39 pm | |
| bai... sa ne intelegem... playeri de aici acolo nu a luat. nush care e treaba cu echo ... dar in rest ziceti-mi un jucator de-al nostru care acum joaca acolo. cat despre admin/redirectat ... treaba a fost foarte simplaam avut o intelegere cu el, a zis ca inchide serverul si redirectioneaza aici, i-am promis cateva admine in schimb, a zis ca n-are pe moment oameni in care sa aiba 100% incredere ... deci a ramas doar el cu admin. Timp de doua saptamani, in care: - i-ati facut demo-uri, poze/etc - ati luat-o la **** pe prietena lui in cel mai urat mod (anka) - l-ati terorizat pe 8th wonder cu poze, demo, banuri, etc. - ce jucatori mai veneau de la el si-o furau de la "zeii" nostri.
deci... omu' s-a intors la el pentru ca evident nu eram locul unde sa vrea sa-si aduca jucatorii. alti jucatori de la noi nu a luat. daca pentru asta nu mai are voie sa joace la noi pe server... cum stiti voi mai bine.
Atat. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 2:41 pm | |
| si am putea pune cazul in care el ar intra pe sv la noi ca sa mai agate 2-3 la el pe sv? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 2:46 pm | |
| - excellence a scris:
- ati luat-o la **** pe prietena lui in cel mai urat mod (anka)
ancka nu e prietena lui..ancka=zake sunt vecini cu mine..hex nu e din ploiesti/zake e sotul anckai si iti spun sigur trei playeri de la noi de pe server asta e ..asa a fost sa fie | |
|
| |
E:>cHo Newbie
Numarul mesajelor : 164 Data de inscriere : 30/01/2010 Varsta : 34 Localizare : I@sI
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 3:50 pm | |
| - cris a scris:
- stiu ca fiecare e liber sa joace unde vrea:dar uitati ce nick are
pe serverul ala numa ownerii si co-ownerii au ftg - auzi prietene acum chiar ai inteleg pe toti pustii astia care ziceau ce ziceau de tine... dao in plm de treaba daca tu esti sanatos frate - care e problema ta ce nick am eu? - ftg e tagul clanului ...nu tagul ownerilor ,nu am auzit asa ceva sa aiba toti ownerii tag - ma cris mai iesi tata din casa sa mai vezi lumea ,mai stai cu baietii la o vb la un foc la un pahar..plm poate te maturizezi si tu frate ca... esti exact ca babele alea cand se intalnesc barfesc tot cartierul auzi vb la el "asa a fost sa fie" mai nebunaticule ma faci sa cred ca esti gelos... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| |
| |
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 3:59 pm | |
| hei hei nu va aprindeti echo daca vrei sa pleci zi-mi si ne vedem fiecare de viata noastra | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 4:00 pm | |
| are dreptate vers nu faceti aici tam tam... asta e ce sa intamplat sa intamplat |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 4:05 pm | |
| yo ce am zis asta a fost ..gata ma nu te aprinde ca iei foc.....fara sa vreau te-am vazut la ala pe server ce vroiai sa zic daca nu te-am mai vz la noi pe server..am crezut ai plecat si la ce ai zis mai sus..controleaza-te..da? ca si yo pot sa zic despre tine..... si daaaaaaa..sunt gelos......iesi cu mine? | |
|
| |
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 4:07 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 4:11 pm | |
| - versusu a scris:
- potoliti-va
un pupic de impacare ???? | |
|
| |
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 4:12 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 4:13 pm | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: serverul lui hex | |
| |