| serverul lui hex | |
|
+7excellence mTz^jr. IceGirl DariuS Razvanelinho nebunieeeEEEeee cris 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 4:31 pm | |
| din partea mea e ok n-am nimic cu nimeni am fc o observatie ..atat | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 4:32 pm | |
| deci echo? ori aici ori acolo? | |
|
| |
E:>cHo Newbie
Numarul mesajelor : 164 Data de inscriere : 30/01/2010 Varsta : 34 Localizare : I@sI
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 6:43 pm | |
| - versusu a scris:
- deci echo?
ori aici ori acolo? ce draq se intampla cu voi v`ati prostit de tot? cris... am 3 lucruri sa`ti zic pt a arata cat de zdreamtza esti 1 - ai zis ca nu m`ai mai vazut pe srv si ai crezut ca am plecat... ( nu e zi sa nu intru pe addicted o stii prea bine) 2 - din poza ta se observa 4 srv trecute la favorite ,printre care si cel al lui hex ..."intrebare cu subanteles" pt care nu am nevoie de rasp este "tu joci numai pe addicted?" 3 - nu cauta sa faci gara cu mine prietene ca ...esti departe rau frate ...si sincer sa`ti spun imi pare rau ca m`am coborat la caracterul tau ice stai linistita draga ca nu am uitat de inghetzata :) vers ...esti destul de mare ca sa intelegi anumite lucruri nu trebuie sa`ti explic eu ...de fapt hai sa`ti zic in mare "mi`a zis hex daca vreau sa joc in clanul lui ,eu stiindul ca e un om cu capul pe umeri si joaca bine am zis sa accept ,printre discutia noastra a zis ca si`a deschis srv si daca vreau sa intru sa vad cum e ...asa ca am intrat ,mi`a placut si am mai intrat sa ma joc si pe acolo" ...deci intr`un cuvant am sa mai intru si acolo ...faci cum crezi | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 6:49 pm | |
| ba boule zdreanta esti tu cu neamu tau clar? yo am vorbit frumos cu tine....puteai sa explici frumos de la inceput da tu esti e-cho doar | |
|
| |
E:>cHo Newbie
Numarul mesajelor : 164 Data de inscriere : 30/01/2010 Varsta : 34 Localizare : I@sI
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 7:23 pm | |
| - cris a scris:
- ba boule zdreanta esti tu cu neamu tau
clar? scurt si la obiect ca sa nu`mi bag / scot / neamuri etc ca sa facem tiganeala - daca ma faceai pe mn zdreamtza mai mergea desi... in fine - daca ai ajuns la tot neamul meu sunt 2 variante 1 - ori iei remove / suspend admin 2 - ori mi se scoate mie adminul astept decizia... | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 7:35 pm | |
| yo zic sa te duci la culcare e mai bine..cred ca stai prost cu nervii
pt ce sa ni se scoata adminele?ca nu am inteles..ca ne-am balacarit? fii ma serios.....cine a jignit primul ma?
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 7:36 pm | |
| eu zic sa va certati prin pm sau pe mess sincer chiar nu ma intereseaza dc echo a plecat sau ce parere ai tu cris de ce face echo. |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 7:38 pm | |
| - Kira a scris:
- eu zic sa va certati prin pm sau pe mess sincer chiar nu ma intereseaza dc echo a plecat sau ce parere ai tu cris de ce face echo.
yo am facut o simpla observatie..atata tot nu m-am luat de el,nu ma intereseaza ce face acolo,etc | |
|
| |
rbY. Newbie
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 23/01/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: serverul lui hex Mar Sept 14, 2010 8:30 pm | |
| Vedeti voi:( asta e marea problema la noi moare capra mea ... sa moara si capra vecinului. - Cris : era o perioada cand jucai pe pro .... din cate stiu nu sa legat nimeni de tine .(nu interpreta gresit nu vreau sa ma cert cu nimeni) - Echo: avand in vedere k e un jucator care nu se baga in toate certurile probabil a avut o iesire nervoasa cand sa luat "mai tare"de cris. A si in opinia mea poate sa joace pe ce server doreste cu cine doreste atata tp cat respecta comunitatea noastra. -Vers : E serverul tau , regulile tale, comunitatea ta, adminii tai dar daca el isi face treaba cum trebuie (redirect ,nu creeaza probleme,ajuta serverul in felul lui) nu vad care ar problema . Vrei un server high tine-ti aproape playerii high asta e parerea mea.
| |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: serverul lui hex Mier Sept 15, 2010 5:44 am | |
| - rbY. a scris:
- Vedeti voi:( asta e marea problema la noi moare capra mea ... sa moara si capra vecinului.
- Cris : era o perioada cand jucai pe pro .... din cate stiu nu sa legat nimeni de tine .(nu interpreta gresit nu vreau sa ma cert cu nimeni) - Echo: avand in vedere k e un jucator care nu se baga in toate certurile probabil a avut o iesire nervoasa cand sa luat "mai tare"de cris. A si in opinia mea poate sa joace pe ce server doreste cu cine doreste atata tp cat respecta comunitatea noastra. -Vers : E serverul tau , regulile tale, comunitatea ta, adminii tai dar daca el isi face treaba cum trebuie (redirect ,nu creeaza probleme,ajuta serverul in felul lui) nu vad care ar problema . Vrei un server high tine-ti aproape playerii high asta e parerea mea.
!!! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: serverul lui hex Mier Sept 15, 2010 5:54 am | |
| - versusu a scris:
fiecare poate sa joace unde vrea atat timp cat isi face treaba pe acest server repet | |
|
| |
| Subiect: Re: serverul lui hex Mier Sept 15, 2010 5:58 am | |
| - E:>cHo a scris:
- cris a scris:
- ba boule zdreanta esti tu cu neamu tau
clar? scurt si la obiect ca sa nu`mi bag / scot / neamuri etc ca sa facem tiganeala - daca ma faceai pe mn zdreamtza mai mergea desi... in fine - daca ai ajuns la tot neamul meu sunt 2 variante
1 - ori iei remove / suspend admin 2 - ori mi se scoate mie adminul
astept decizia... aici nu ne jucam cu balanta | |
|
| |
Caine Senior Member
Numarul mesajelor : 636 Data de inscriere : 07/09/2010 Varsta : 37 Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: serverul lui hex Mier Sept 15, 2010 8:34 am | |
| ma bag si eu ca musca!!! parerea mea ca oricare e liber sa faca ce vrea sa joace unde ii ami bn lui....daca eu joc dim pe un sv si seara pe addicted,ins ca sunt vinovat? ca nu imi mai place addicted??nu cred!! este libera alegere!!! ..lasa-ti certurile astea...:) | |
|
| |
rbY. Newbie
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 23/01/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: serverul lui hex Mier Sept 15, 2010 8:44 am | |
| Hei dar nu se cearta nimeni Doar discutam unele chestii pe care unii le interpreteaza gresit. Daca am gresit ceva in postul meu atrageti-mi atentia (zauper,versus ) desi asta era o opinie nu o critica sau orice altceva . Sper k m-am fc inteles va pwpa rbY. dolce de tooottt >:D< ca ... vine 2012 si nu mai avem prea mult tp de cearta | |
|
| |
Caine Senior Member
Numarul mesajelor : 636 Data de inscriere : 07/09/2010 Varsta : 37 Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: serverul lui hex Mier Sept 15, 2010 8:49 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: serverul lui hex Mier Sept 15, 2010 9:01 am | |
| - versusu a scris:
- versusu a scris:
fiecare poate sa joace unde vrea atat timp cat isi face treaba pe acest server repet dau closed ca vad ca ati plecat in deplasare | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: serverul lui hex | |
| |
|
| |
| serverul lui hex | |
|