| Propunere | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
XtrZ Newbie
Numarul mesajelor : 23 Data de inscriere : 29/09/2010 Varsta : 31 Localizare : Buc
| Subiect: Propunere Mier Sept 29, 2010 11:31 am | |
| Propun sa se faca un anumit regulament pentru admini si jucatori. Am obs ca adminii dau odata la vot si daca nu iese harta dorita mai da odata cu harta care vrea sa iasa. EU stiu ca se da minim 3 harti la vot nu una. Referitor la cine a facut asta deocamdata nu dau nume.
| |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Propunere Mier Sept 29, 2010 11:37 am | |
| | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Propunere Mier Sept 29, 2010 11:39 am | |
| pai daca nu dai nume ce rost mai are acest topic? aici is propuneri ce privesc toata comunitatea | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Propunere Mier Sept 29, 2010 11:50 am | |
| yo am dat la vot vers....eram cam 10 oameni si ca sa-i raspund lu xtrz
- votul se da de catre cel mai mare admin in grad.....eram cu gradul cel mai mare - adminii sunt obligati sa se consulte intre ei inainte de a schimba harta.....m-am consultat si cu mak si cu snake - daca un admin nu este de acord cu schimbarea hartii, harta ramane....nu a fost niciunul - daca serverul este plin si jocul decurge normal nu exista nici un moriv pentru schimbarea hartii......serv nu era full - faptul ca unui admin anume nu-i place harta curenta nu reprezinta un motiv pentru schimbarea hartii
in afara de asta am dat sa vad ce harti se jucase mai era un minut din mapa de_museum si daca tie nu iti place aztec ...asta nu inseamna ca celorlalti nu le place si am vazut ieri o faza tare....era cs_assault december...apoi s-a votat cs_assault.....UITATI-VA BINE CAND VOTATI...ca apoi sariti cu gura ca iar e mapa asta,etc
| |
|
| |
XtrZ Newbie
Numarul mesajelor : 23 Data de inscriere : 29/09/2010 Varsta : 31 Localizare : Buc
| Subiect: Re: Propunere Mier Sept 29, 2010 1:51 pm | |
| eu am postat din alt motiv. S a dat la vot si a iesit de_legends cred si apoi dupa un minut da MAk iar votemap de_aztec da sau nu deci daca s a dat odata nu mai are rost sa se dea si a doua oara la asta ma refeream | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Propunere Mier Sept 29, 2010 2:36 pm | |
| - XtrZ a scris:
- eu am postat din alt motiv. S a dat la vot si a iesit de_legends cred si apoi dupa un minut da MAk iar votemap de_aztec da sau nu deci daca s a dat odata nu mai are rost sa se dea si a doua oara la asta ma refeream
mak nu are comanda de votemap eu am dat la vot dupa ce m-am consultat cu ceilalti admini | |
|
| |
XtrZ Newbie
| Subiect: Re: Propunere Mier Sept 29, 2010 2:46 pm | |
| tot nu ai inteles iti zic mai pe intelesul tau daca a iesit de_legends la vot dc ai mai dat si a doua oara la vot ??? Eu unul stiu ca se da la vot odata si se da la vot minim 3 harti nu una cum ai dat a doaua oara. Am dreptate? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Propunere Mier Sept 29, 2010 2:57 pm | |
| cred ca tie treb sa iti desenez votul continea 4 mape a iesit de legend si am intrebat ce harta vreti?exact cum face vers au zis aztec cu dust2006 si a iesit aztec..erau 2 mape date dar cred ca nu ai vazut bine(asa cum ai zis ca a dat mak votemap)
| |
|
| |
XtrZ Newbie
| Subiect: Re: Propunere Mier Sept 29, 2010 3:23 pm | |
| poi daca ai dat la vot nu stiu ce rost avea sa mai si intrebi ce harta se vrea dupa ce ai dat la vot .Ca e normal fiecare vrea cate o harta deaia s a inventat votul pt ca asa niciodata nu o sa le faci pe plac la toti.Oke sa lasam asta asa , sa zicem ca nu a fost:P | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Propunere Joi Sept 30, 2010 4:46 am | |
| - cris a scris:
- cred ca tie treb sa iti desenez
votul continea 4 mape a iesit de legend si am intrebat ce harta vreti?exact cum face vers au zis aztec cu dust2006 si a iesit aztec..erau 2 mape date dar cred ca nu ai vazut bine(asa cum ai zis ca a dat mak votemap)
eu fac altfel harta care a iesit la votul din amx o dau la vot impreuna cu ce harta mai vor playerii | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere | |
| |
|
| |
| Propunere | |
|