Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

am mai auzit una..dar asta e tare frate

In jos 
+8
Hasles
E:>cHo
excellence
DiLi
nimereala
versusu
rEnU
cris
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
zmeuRA
Moderator Divertisment
zmeuRA

Numarul mesajelor : 524
Data de inscriere : 04/10/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucharest

am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptyVin Oct 29, 2010 7:36 pm

rEnU a scris:
Cris tu tot nu ai inteles am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 44142 Eram eu de ACASA DE LA MINE,el de ACASA DE LA EL am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 44142 VORBEAM pe TS,sper ca acu ai inteles si tu odata si odata.Si azi mi-a zis domnul cris ca ori iesim noi ori ne scoate el,el e "seful" pe srv am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 44142

Capcaun am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 195690
Sus In jos
DiLi
Newbie
DiLi

Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 34
Localizare : Campina

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptyVin Oct 29, 2010 8:08 pm

E:>cHo a scris:
incredibil cat de perversi sunt unii...
- dili urmatoare data evita sa pronunti numele "echo" in orice context l`ai folosi ,motivul...nu ma cunosti
...

scuza-mi impertinenta , dar si eu intru des cu ei pe TS , asa ca asta e . Nu avem bun simt si nu jucam in spiritul fair-playului sau ziceti voi cum vreti . Dar atat timp cat avem un comportament decent si limbaj adecvat pentru un server de cs respectati-ne la fel cum va respectam si noi pe voi , nu ii luati cu vrajeala ca daca nu iesiti va scot eu pe amandoi ca nu esti tu Doamne Doamne sa faci regluile . Cand o sa incalcam o regula sanctionati-ne , pana atunci ..... pace .
Si inca o dolenta din partea mea nu mai faceti voi regulile dupa cum va taie capu pentru ca exista un regulament . Mai la inceput cand am intrat pe serverul asta am mai auzit una tare : " era mapa de_assult_decembre . Eu fiind tero aruncam cu grenazi pe burnal , la urmatoarea runda am primit avertisment cum ca daca mai fac abuz de he iau slay , dar pe motiv de ce? ca imi consum eu banii sau cum?" Sincer nu prea mai stiu cine mi-a zis , dar daca nu ma insel flappy . Daca gresesc imi cer scuze
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptyVin Oct 29, 2010 8:31 pm

Eu ti-am zis de abuz de he :). Si cu totii abuzeaza de lucrul asta pt ca au 90 secunde pt cumparat... In mod normal, ai dreptul la un he, un he folosesti. Nu inteleg tu de ce sa fii mai deosebit decat restul sau sa ai un avantaj in fata ct?

@Cris: Nu le mai zice sa iasa... Daca nu au wall, sunt liberi sa joace. Si chiar daca pot vedea doar in echipa proprie... Se baga fiecare intr-o echipa si tot monitor se cheama :). Deci nu ai ce sa le faci :P.
Sus In jos
zmeuRA
Moderator Divertisment
zmeuRA

Numarul mesajelor : 524
Data de inscriere : 04/10/2010
Localizare : Bucharest

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptyVin Oct 29, 2010 9:06 pm

DiLi a scris:
- dili urmatoare data evita sa pronunti numele "echo" in orice context l`ai folosi ,motivul...nu ma cunosti
...

scuza-mi impertinenta , dar si eu intru des cu ei pe TS , asa ca asta e . Nu avem bun simt si nu jucam in spiritul fair-playului sau ziceti voi cum vreti . Dar atat timp cat avem un comportament decent si limbaj adecvat pentru un server de cs respectati-ne la fel cum va respectam si noi pe voi , nu ii luati cu vrajeala ca daca nu iesiti va scot eu pe amandoi ca nu esti tu Doamne Doamne sa faci regluile . Cand o sa incalcam o regula sanctionati-ne , pana atunci ..... pace .
Si inca o dolenta din partea mea nu mai faceti voi regulile dupa cum va taie capu pentru ca exista un regulament . Mai la inceput cand am intrat pe serverul asta am mai auzit una tare : " era mapa de_assult_decembre . Eu fiind tero aruncam cu grenazi pe burnal , la urmatoarea runda am primit avertisment cum ca daca mai fac abuz de he iau slay , dar pe motiv de ce? ca imi consum eu banii sau cum?" Sincer nu prea mai stiu cine mi-a zis , dar daca nu ma insel flappy . Daca gresesc imi cer scuze

da eu ti-am zis si i-am mai zis cuiva dar nu stiu cui
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptyVin Oct 29, 2010 10:19 pm

DiLi a scris:
...

Ba cocosh, tu comanzi pe banii nostri ? (ma rog,ai ownarilor)
Regulile impuse pe servar, sunt stiute, aprobate, publicate, exclusiv de OWNARI.
Eu stiam o regula: ADMINU` MEREU ARE DREPTATE. ( pana la o limita ). Doar ca unii dinte admini au inteles-o gresit, alti playeri, au luat-o in batjocura.
Si ca sa citez pe un mare politician: Ciocu` mic !! Acum noi suntem la putere !!! Atata timp cat esti pe un servar public, dansezi cum ti se canta, nu ti pasu` , intri la duel, tot nu te conformezi, te duci acasa, baietel.

Momentan cum am mai spus-o, folosirea unui chat voice, sau a monitoarelor NU ESTE ILAGALA. Poti s-o faci ?? Ai cu cine s-o faci ?? FA-O NENE, ESTI LIBER !
Dar altfel vei fi privit sj respectat atunci cand te vei lauda ca dai bine, sau esti top15.

Capisi ??!!
Sus In jos
Caine
Senior Member
Caine

Numarul mesajelor : 636
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 37
Localizare : piatra neamt

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptySam Oct 30, 2010 7:44 am

ma bag si eu aiurea in seama...asa eram si eu cu f multi prieteni mergeam la 'net fantoms' vreo 20 si cand incepeam era jale in sala aia....eu nu vad nimic cum ziceti voi 'wall' cod etc...pur si simplu vorbesc.!!! da,se poate numi nesimtire si lipsa de bun simt fata de ceilalti playeri! dar nu ca vezi ca iei ban sau nu mai joci aici... etc...!!1 asta e o mare prostie!! atat am avut de zis!!
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptySam Oct 30, 2010 9:30 am

DariuS a scris:
Eu ti-am zis de abuz de he :). Si cu totii abuzeaza de lucrul asta pt ca au 90 secunde pt cumparat... In mod normal, ai dreptul la un he, un he folosesti. Nu inteleg tu de ce sa fii mai deosebit decat restul sau sa ai un avantaj in fata ct?

@Cris: Nu le mai zice sa iasa... Daca nu au wall, sunt liberi sa joace. Si chiar daca pot vedea doar in echipa proprie... Se baga fiecare intr-o echipa si tot monitor se cheama :). Deci nu ai ce sa le faci :P.
am modificat timpul de cumparare(15 secunde)
am mai discutat noi cu regulile astea
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Localizare : brasov

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptySam Oct 30, 2010 9:46 am

in sfarsit ..... e mult mult mai bine asa am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 522368
Sus In jos
nimereala
Elite Member
nimereala

Numarul mesajelor : 962
Data de inscriere : 24/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Ilfov

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 EmptySam Oct 30, 2010 4:03 pm

IceGirl a scris:
in sfarsit ..... e mult mult mai bine asa am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 522368

sa speram am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 629387
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: am mai auzit una..dar asta e tare frate   am mai auzit una..dar asta e tare frate - Pagina 2 Empty

Sus In jos

am mai auzit una..dar asta e tare frate
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Asta-i gluma frate?
» frate asta cand ramane fara admin.....e retardata?
» [JOC] Cel mai auzit cuvant din Counter-Strike
» DA Frate
» cerere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente