Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie Skizzo Skillz

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
andreiu007
Newbie

Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 03/09/2010
Varsta : 28
Localizare : DEVA

Reclamatie Skizzo Skillz Empty
MesajSubiect: Reclamatie Skizzo Skillz   Reclamatie Skizzo Skillz EmptyVin Dec 03, 2010 5:11 pm

Numele dvs. :KeNt
Numele adminului reclamat :am precizat
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : iam zis la unu ca are aim si mi-o dat gag dupa care eu am dat retry dupa gag si cand am intrat m-am trezit cu ban 1 ora!!!
Sanctiunea : nu cred ca se da ban dupa retry mai ales ca nu am injurat!!! nush de ce dai admin la toti smecherii vers??
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Reclamatie Skizzo Skillz   Reclamatie Skizzo Skillz EmptyVin Dec 03, 2010 5:25 pm

andreiu007 a scris:

nush de ce dai admin la toti smecherii vers??
buna asta Reclamatie Skizzo Skillz 639805 cam smecher adminu respectiv ...apropo eu eram shinra tensei cu aimu...si se da ban in momentul in care ai luat gag si tu dai retry!
Sus In jos
andreiu007
Newbie

Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 03/09/2010
Varsta : 28
Localizare : DEVA

MesajSubiect: Re: Reclamatie Skizzo Skillz   Reclamatie Skizzo Skillz EmptyVin Dec 03, 2010 5:31 pm

pai de cand ca era vb ca se da ban daca inujri dai retry si apoi iar injuri??? si nici nu am injurat, am mai multi martori!! zi tu shinra, am injurat i-am zis ca ai aim?? atata tot!
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Reclamatie Skizzo Skillz   Reclamatie Skizzo Skillz EmptyVin Dec 03, 2010 5:47 pm

Nici nu-mi bat capul cu tine. cred ca in ultimele zile DE FIECARE data cand am intrat pe server ti-am dat gag pentru gura aia sloboda. Si de fiecare data dai retry.
Hai bafta!

P.S. Durata banurilor va creste cu de fiecare data cand se repeta scenariul de astazi Reclamatie Skizzo Skillz 656595

Reclamatie Skizzo Skillz 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Skizzo Skillz   Reclamatie Skizzo Skillz Empty

Sus In jos

Reclamatie Skizzo Skillz
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie - rbY.
» reclamatie
» Reclamatie
» RECLAMATIE!!!
» reclamatie.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente