Numarul mesajelor : 16 Data de inscriere : 03/09/2010 Varsta : 28 Localizare : DEVA
Subiect: Reclamatie Skizzo Skillz Vin Dec 03, 2010 5:11 pm
Numele dvs. :KeNt Numele adminului reclamat :am precizat Motiv reclamatie (o mica explicatie) : iam zis la unu ca are aim si mi-o dat gag dupa care eu am dat retry dupa gag si cand am intrat m-am trezit cu ban 1 ora!!! Sanctiunea : nu cred ca se da ban dupa retry mai ales ca nu am injurat!!! nush de ce dai admin la toti smecherii vers??
zEu|S.W.A.T Junior Member
Numarul mesajelor : 379 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Iasi
pai de cand ca era vb ca se da ban daca inujri dai retry si apoi iar injuri??? si nici nu am injurat, am mai multi martori!! zi tu shinra, am injurat i-am zis ca ai aim?? atata tot!
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
Nici nu-mi bat capul cu tine. cred ca in ultimele zile DE FIECARE data cand am intrat pe server ti-am dat gag pentru gura aia sloboda. Si de fiecare data dai retry. Hai bafta!
P.S. Durata banurilor va creste cu de fiecare data cand se repeta scenariul de astazi