| Reclamatie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Reclamatie Mar Dec 22, 2009 2:11 am | |
| Nickul cu care ati jucat:kiddo Numele adminului reclamat :sacalu Data si ora :03:50/22-dec-2009 Motiv reclamatie :gag+ban Dovada (Se accepta doar Print la consola) : +DEMO: #1-2sharedMi'a facut poze,pe care le'am dat si ca masura de precautie am zis sa fac si un demo in caz ca totusi are banuieli...am facut o mica glumita cu sacalul ("numai merge pe shift ca ma sperii:))").Apoi mi'a dat gag...dupa care ban (dupa ce i'am zis ca am demo cand imii da gag aiurea) | |
|
| |
tino Newbie
Numarul mesajelor : 199 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 47 Localizare : buc
| Subiect: Re: Reclamatie Mar Dec 22, 2009 7:53 am | |
| sacalu, ce ai de zis ????? | |
|
| |
santi Newbie
Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Mar Dec 22, 2009 9:36 am | |
| POZELE DE CE NU LE-AI PUS AICI ?....INSEAMNA CA AI ASCUNS CEVA | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Reclamatie Mar Dec 22, 2009 10:39 am | |
| | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie Mar Dec 22, 2009 9:05 pm | |
| Daca nu e prea mare deranjul...se poate de aceasta data sa nu fie ignorata reclamatia si sa se ia o decizie? | |
|
| |
tino Newbie
Numarul mesajelor : 199 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 47 Localizare : buc
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Dec 23, 2009 8:42 am | |
| sacalu' daca nu ai nimic de zis inseamna ca recunosti greseala .... in consecinta ma voi consulta si cu ceilalti owneri si vom decide ce se va intampla cu adminul tau.... | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Dec 23, 2009 10:51 am | |
| Thx tino....am dat ultimul reply pt ca l'am vazut pe sakalu pe forum :) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Dec 23, 2009 2:34 pm | |
| Salut! Imi imi cer scz ca nu am rasp pana acum la reclamatie dar am avut pb cu calc ...Gagul lai luat ptr ca ai zis atunci sa nu mai merg pe shift ca te sperii sau asa ceva .... , mi sa parut ca faci cam misto de mn , u dak ai fii admin ce decizie ai lua dak un player sa zicem ar face misto de tine ?? De aici a venit si banu-ul , am crezut ca ma cam iei la misto un pic .....
In fine dak ai spuso in gluma imi cer scz am gresit eu .O sa astept decizia owneri-lor .
Va salut!! |
|
| |
tino Newbie
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Dec 23, 2009 2:55 pm | |
| sacal, o sa mai scazi putin in grad... daca o sa muncesti.... probabil vei creste in rang. apropos de crestere in rang, vreau sa vad incepand de azi redirecte postate pe forum ! mai ales acum ca ti-ai rezolvat problema cu pc-ul in cazul in care nu vad, sau nu anunti unul dintre owneri o sa ajungi la slot si asa mai departe..... | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Dec 23, 2009 5:05 pm | |
| Daca ar face un player misto de mn ii dau gag,daca comenteaza pe admin chat ban(30!in nici un caz permanent).Ala nu era misto era o gluma...ca umblam pe harta cu inima in dinti ca nu stiam de unde o sa apari...trecand peste asta,sper sa fii umpic mai calculat data viitoare . Un mic sfat:numai da banuri permanente din motive aiurea pt ca marea majoritate au ip dinamic...si intra cand vor ei...iar tu blochezi alte ip'uri:).Hf,succes la adminat si sarbatori fericite! | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Dec 23, 2009 5:10 pm | |
| Sa luat o decizie kiddo multumim de ajutor :)..Sacalu va fi retrogradat . | |
|
| |
santi Newbie
Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Dec 23, 2009 9:09 pm | |
| kiddo daca ai face misto de mine aim lua ban permanent nu gag...tu prin reclamatii vrei sa te afirmi??? ..o a ne vedem pe sv....ai gresit ai luat ban | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie Joi Dec 24, 2009 11:54 am | |
| Da care e problema ta santi pana la urma?Nu ti'se da destula atentie si cauti cearta unde nu trebuie? Nu inteleg ce legatura are reclamatia asta cu tn...bun am inteles fac misto de tn am ban permanent...deci alta reclamatie ..ce te crezi mai cu mot?Eu prin reclamatii caut sa mai linistesc asa zisii adminii care se cred in varful serverului.Si am gresit ca am facut o gluma...parerea ta,nu se da ban pt o gluma.Si aia "o sa ne vedem pe srv" ar trebui sa fie o amenintare,daca da sa stii ca mai facut sa intru mai des pe pro special ca sa te intalnesc,sa vad si eu ce motive gasesti ca sa te legi de mn?In orice caz mai citeste odata pana acum...nu am facut misto de sacalu,asta a fost parerea lui.
Topicul asta era deja rezolvat,decizia a fost luata,tu acum de ce mai continui?Vrei sa demonstrezi ca ai ceva cu mn?Din cate am inteles sacalu tie cumnat...sau ceva in genu...nu iti convine ca i'am facut reclamatie?Lasa lucrurile asa cum sunt si numai creea probleme aiurea ;) | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Joi Dec 24, 2009 12:12 pm | |
| Nu credeti ca ar trebui sa incetatzi ...cL cred ca ar cam trebui sa inchizi topicul asta sau cine are acces la asa ceva !!! Parerea mea :) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie | |
| |
|
| |
| Reclamatie | |
|