Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Unban Aimed :D

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Aimed
Newbie

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 22/12/2010
Varsta : 94
Localizare : Romania

Unban Aimed :D Empty
MesajSubiect: Unban Aimed :D   Unban Aimed :D EmptyMier Dec 22, 2010 7:35 pm

Nick: Aimed ( in momentul in care am luat ban Alex )

Ip-ul tau: 89.34.63.92

Motivul pentru care ai luat ban: Motiv ?! Ok.. mi-am luat kick de 7 ori fara nici un motiv, dupa care am intrat si am stat spec si am primit ban. Motivul specificat de admin este " impertinent ". Singurul lucru care l`am spus la adresa a fost " admin ai cazut in cap ? dc tot imi dai kick. " cn nu facea lafel daca nu mai rau in locul meu :)

Ora si data la care ai luat ban: In jurul orei 21:00, 22.12.2010

Dovada: http://www.picz.ro/pictures/4fa833cbdef628797d5368e64944e967.jpg

Uitasem.. ce am spus mai sus poate confirma si QQ-K ( player de pe cs.cs-addicted.ro )
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Unban Aimed :D   Unban Aimed :D EmptyMier Dec 22, 2010 8:42 pm

unbanned
ai luat ban pt ca ai suparat pe cnv cu limbajul tau
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Unban Aimed :D   Unban Aimed :D EmptyMier Dec 22, 2010 8:51 pm

versusu a scris:
unbanned
ai luat ban pt ca ai suparat pe cnv cu limbajul tau

app de limbaj:S.W.A.T injura pe fiecare mapa aproape(cutu si flantz sunt martori)
basca ca acu a gasit o modalitate sa joace fara sa stim ca e el chiar daca ia timeout(amenintare)
deci..e nesimtit..i s-a acordat o sansa dar ia dat cu piciorul
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Unban Aimed :D   Unban Aimed :D EmptyMier Dec 22, 2010 9:14 pm

Da cris, bravo, maine voi juca pe server si o pl ai sa ma prinzi! Tot te caci atata pe tine! Esti asa cum a prezis kira, avea dreptate!
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Unban Aimed :D   Unban Aimed :D EmptyMier Dec 22, 2010 9:18 pm

swat nu ma fa de rusine Unban Aimed :D 424692
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Unban Aimed :D   Unban Aimed :D EmptyMier Dec 22, 2010 9:21 pm

Cum sa te fac de rusine zeule? Chiar vreau sa vad daca e asa de bun incat sa ma indentifice! Maine pe la 4-5 cris!
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

Numarul mesajelor : 247
Data de inscriere : 09/05/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Unban Aimed :D   Unban Aimed :D EmptyJoi Dec 23, 2010 4:25 pm

aimed daca tu crezi ca poti sa dai retry dupa gag sa intri pe server si sa faci misto de admin , te inseli , daca el e indulgent si-ti da kick sa te duci sa fumezi o tigara sa-ti revii.... tu intri cu alt nick nick si dupa fiecare kick care ti-l da intri innapoi si faci misto de el imi pare rau dar stiu toata conversatia tu ai impresia ca admini chiar nu verifica nimic ti-a verificat ip-ul care il aveai cand ai primit gag ai intrat inapoi cu alt nume si ai inceput sa faci misto la fiecare kick care il primeai... daca erai baiat destept stateai in banca ta iti faceai pedeapsa de 10 minute si totul era Ok fara sa dai retry si sa intri cu altnick si sa incepi sa faci caterinka.
Mai rau daca te prind eu pe server sa vezi ce katerinca fac eu cu tine.
Multora dintre voi vi sa urcat smecheria la cap.. dar la varsta voastra nu m-am asteptat la altceva. Unban Aimed :D 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Unban Aimed :D   Unban Aimed :D Empty

Sus In jos

Unban Aimed :D
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum )
» unban dzy
» Unban please
» unban
» Unban

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente