| Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aimed Newbie
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 22/12/2010 Varsta : 94 Localizare : Romania
| Subiect: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 4:08 pm | |
| | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 4:22 pm | |
| invata sa vorbesti ti-a zis si costel dupa ce injuri si iei gag mai dai si retry....si iar injuri de asta ce zici? cu prima ocazie zbori definitiv copilu........CLAR? | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 4:29 pm | |
| Eu zic sa nu iti faci nici un obicei. Si cine mai esti si tu? Stiu ca ai jucat destul timp pe server, dar nu stiu care esti :). Si oricum, e simplu, respecti regulile, stai, nu, pa. @cris: Lasa-l sa joace. Il arzi doar cand il vezi ca o ia pe aratura. Ca sa nu mai vedem reclamatii de genul, ca e urat, in special acum de sarbatori. Craciun fericit. | |
|
| |
bGDn. Newbie
Numarul mesajelor : 37 Data de inscriere : 23/09/2010 Varsta : 28 Localizare : -
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 4:31 pm | |
| 1.Eu eram a1meR. (In poza lui cris) si am injurat pt. ca unu` incepuse..ma rog..nu conteaza.. 2.Eu nu sunt Aimed.. Sorry. Craciun Fericit ! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 4:37 pm | |
| stiam bgdn ca tu esti ti-am spus si pe server de n ori...NU MAI INJURA PLAYERII.....fiecare joaca cum poate si cum il duce capul
| |
|
| |
bGDn. Newbie
Numarul mesajelor : 37 Data de inscriere : 23/09/2010 Varsta : 28 Localizare : -
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 4:44 pm | |
| Da,stiu,am gresit..si mi-am cerut scuze..dar..aici a facut reclamatie Aimed.. Care nu sunt eu ..deci ..poza pe care ai pus-o tu .. nu are nici un rost..So.. | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 4:54 pm | |
| Poi ba ... stai asa, daca a injurat omu` odata, acum nu-l prersecutezi mereu ... nu facem nimic.Cand il prinzi ca, calca stramb,BUF!! Nu stam acum sa-l regulam pentru o greseala de anu` trecut .
C-F ! | |
|
| |
Aimed Newbie
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 22/12/2010 Varsta : 94 Localizare : Romania
| Subiect: :) Vin Dec 24, 2010 5:02 pm | |
| cris macar scuze as merita de la adresa ta :) tot te plangi ca altii nu stiu sa vorbeasca, dar tu nu stii sa actionezi dupa ce calci stramb! | |
|
| |
Aimed Newbie
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 5:05 pm | |
| - DariuS a scris:
- Eu zic sa nu iti faci nici un obicei. Si cine mai esti si tu? Stiu ca ai jucat destul timp pe server, dar nu stiu care esti :). Si oricum, e simplu, respecti regulile, stai, nu, pa.
@cris: Lasa-l sa joace. Il arzi doar cand il vezi ca o ia pe aratura. Ca sa nu mai vedem reclamatii de genul, ca e urat, in special acum de sarbatori. Craciun fericit. Daca tot e sa iau la puricat... 1. Asta nu e limbaj de moderator, nici la tine nici la Cris. Puteti sa ma contraziceti, dar faptele vorbesc. 2. Reclamatii de genu ? vrei sa explici ce este gresit in reclamatia mea daca nu am facut nimic rau ? | |
|
| |
Aimed Newbie
| Subiect: CRACIUN FERICIT! Vin Dec 24, 2010 5:10 pm | |
| Sincer, imi pare rau ca sa ajuns la discutia asta, nu port pica niciunui admin, dar nu asa se vorbeste + daca omu e nevinovat.
Cu ocazia acestui post, urez tuturor celor din STAFF-UL CS.ADDICTED cel mai SPLENDID si FERICIT CRACIUN !
| |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 5:11 pm | |
| da ce vrei ma sa iti zic saru mana sau ce? cum vrei sa vorbim?cu dumneavoastra?sau domniile voastre? voi nu stiti sa respectati jucatorii pe server si mai aveti pretentii sa va vorbim cu dumneavoastra yo zic sa lasati ciocu mai mic si sa va vedeti de joc pe server..nu de altceva | |
|
| |
Aimed Newbie
| Subiect: dupa cum ziceam Vin Dec 24, 2010 5:13 pm | |
| dupa cum ziceam Cris, faci doar sa`mi confirmi spusele de mai sus. NU! nu am cerut sa mi se vorbeasca asa ! Nu am cerut nici macar sa`mi zici scze :) dar nu pot sa iti explic tie asta ca oricum nu asculti.. :) dar na asa se intampla cand se ajunge moderatoru sau adminu la cap.. :P | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 5:36 pm | |
| Si poti sa exemplifici ce limbaj am eu? Si cu ce te-am jignit pe tine sau pe alti playeri? | |
|
| |
Aimed Newbie
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 5:42 pm | |
| - DariuS a scris:
- Si poti sa exemplifici ce limbaj am eu? Si cu ce te-am jignit pe tine sau pe alti playeri?
" il arzi " => mai bine era " il prinzi " Defapt Darius, ai intrat in aceeasi oala cu Cris, imi cer scze ca te-am bagat la un loc cu DOMUL ZEU CRIS! Cred ca e bine spus asa, din vorbele lui asta se crede pe acest sv.. :) Pacat, chiar e un sv foarte foarte tare, numai ca unii il strica! | |
|
| |
Aimed Newbie
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 5:43 pm | |
| V`am lasat!
Sarbatori fericite va urez! Sper ca data viitoare cand ne vedem sa fie in conditii mai prielnice atat pt plaieri cat si pt admini. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 6:50 pm | |
| cumetre yo zic sa te duci sa iti bei lapticu ca s-a cam racit....si iati si pastilele de seara ca doar ai 80 ani....ce naiba ai venit tu lupul moralist.......ca sa vezi.... de unde oi fi aparut si tu....ca numai de astia ca tine avem parte ...
| |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 7:01 pm | |
| MesajSubiect: Re: Unban Aimed :D Ieri la 7:25 pm Raspunde cu citat aimed daca tu crezi ca poti sa dai retry dupa gag sa intri pe server si sa faci misto de admin , te inseli , daca el e indulgent si-ti da kick sa te duci sa fumezi o tigara sa-ti revii.... tu intri cu alt nick nick si dupa fiecare kick care ti-l da intri innapoi si faci misto de el imi pare rau dar stiu toata conversatia tu ai impresia ca admini chiar nu verifica nimic ti-a verificat ip-ul care il aveai cand ai primit gag ai intrat inapoi cu alt nume si ai inceput sa faci misto la fiecare kick care il primeai... daca erai baiat destept stateai in banca ta iti faceai pedeapsa de 10 minute si totul era Ok fara sa dai retry si sa intri cu altnick si sa incepi sa faci caterinka. Mai rau daca te prind eu pe server sa vezi ce katerinca fac eu cu tine. Multora dintre voi vi sa urcat smecheria la cap.. dar la varsta voastra nu m-am asteptat la altceva.
daca tu crezi ca asa merge treaba pe server te inseli amice tu faci misto de owneri ...d-apai de un admin asa ca fi mai cumpatat la vorba....si ar trebui sa te preocupe jocul,nu altceva | |
|
| |
costelino Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) Vin Dec 24, 2010 7:54 pm | |
| Hai sa inchidem ca nu are rost pana la urma e Craciunul. Sarbatori fericite tuturor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) | |
| |
|
| |
| Aimed.. ( imi fac un obicei sa vin pe la voi de acum ) | |
|