Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Admine on

In jos 
+18
NIMO
Freel 01
Itachi.
Miruna
O_zy
pMc
GoL@N
mrs
ahmenty
asdf_____
amly
jun1or
Godric
baNn
LuCyAnO
VaD_SuNeTe
AdYtza
tino
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
SASUKE <3
Junior Member
SASUKE <3

Numarul mesajelor : 248
Data de inscriere : 26/05/2010
Varsta : 27
Localizare : Ploiesti

Admine on - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Admine on   Admine on - Pagina 2 EmptyMar Ian 25, 2011 7:01 am

Raman , dak am vro importanta , dak suntem uniti impreuna trecem sh prin bune sh prin rele ;)... Golan , baNN nu va inteleg motivu ;
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 31
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: Re: Admine on   Admine on - Pagina 2 EmptyMar Ian 25, 2011 8:50 am

Nu am avut nimic cu nimeni . si nici nu o sa am vreodata ceva cu cineva ... Pentru mine ati fost si sunteti niste prieteni extraordinari . Au fost unele probleme , dar impreuna am trecut peste ... Si treaba cu adminul . eu nu mai am PC si nu mai pot sa tin redirecte + ca daca aveam adminul pe urma nu vroiam sa se auda vorbe ca am admin fara redirecte !
Sus In jos
SASUKE <3
Junior Member
SASUKE <3

Numarul mesajelor : 248
Data de inscriere : 26/05/2010
Varsta : 27
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Admine on   Admine on - Pagina 2 EmptyMar Ian 25, 2011 4:49 pm

Deci baNn ramane , sh Golan am vb cu el pe mess si ramane ! Admine on - Pagina 2 87133
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Admine on   Admine on - Pagina 2 EmptyMar Ian 25, 2011 5:04 pm

golan poate sa ramana ca player , ca admin are niste conditi pe care i le-am spus pe mess !!! salut
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Admine on   Admine on - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Admine on
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Admine !!!
» Admine
» Admine
» www.diavolar.ro se dau admine
» Redirecte si Admine

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente