Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
maKay
Junior Member
maKay

Numarul mesajelor : 329
Data de inscriere : 18/04/2009
Varsta : 32
Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu

Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul Empty
MesajSubiect: Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul   Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul EmptyMar Sept 29, 2009 6:29 pm

Sallz!am intrat si eu wekendul asta pe servarul pro dar nu cu nickul makay ci cu alt nick si am stat de curiozitate pe spectator sa ma uit pe fyfy .Si ce sa vezi?....badia fyfy juca pe snow cu wall :D dar nu juca tot timpul ci o runda da o runda nu.da nici macar nu se facea ca nu are wall ,tragea din baza in baza prin zid :O.nu am mai zis nimic pt k nu aveam chef de cearta dar totusi trebuie facut cv :|
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul   Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul EmptyMar Sept 29, 2009 9:18 pm

Makay Termina cu afirmatii de genu asta pe harta snow iti dau head prin perete din baza in baza asa ca nu mai veni tu cu fitze de la tara ca stii tu cs dai drumu si veziti de alte servere ( jocuri ) !!! Hai ceao dute si fa reclamatie cu-i vrei tu ca din cauza voastra la codati infecti am pierdut o groaza de oameni ( Player-i ) de pe server da !!! Hai Pa Pa !!!
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul   Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul EmptyMar Sept 29, 2009 10:34 pm

makay nu prea te vad in masura sa acuzi pe cineva de cod fara o dovada ...dak tot te-ai uitat pe el de ce nu ai facut un demo era cel mai simplu ...ne demonstrai k ai dreptate cel mai usor dar asa nu o sa ti se acorde tie dreptate niciodata...Sall
Sus In jos
maKay
Junior Member
maKay

Numarul mesajelor : 329
Data de inscriere : 18/04/2009
Varsta : 32
Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu

MesajSubiect: Re: Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul   Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul EmptyMier Sept 30, 2009 4:38 am

Uite chiar nu m-am gandit la demo.cu urmatoarea ocazie ii fac si demo.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul   Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul Empty

Sus In jos

Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» redirecte Fyfy*
» reclamatie fyfy*mzQ
» r3....as vrea si eu:D
» FhN^--VREA ADMIN:X
» as vrea..rezerva:))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente