Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie fyfy*mzQ

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

reclamatie fyfy*mzQ Empty
MesajSubiect: reclamatie fyfy*mzQ   reclamatie fyfy*mzQ EmptyDum Oct 25, 2009 5:55 pm

admin fyfy*mzQ : nu se mai poate cu tn te rog din suflet scoate codul ala recoil din calc pt k nu mai suporta ink ktiva admini chestia asta pe care o faci si eu nu sunt in prea mare masura sa iti pot face cv pe server dar sunt multi care au ID-ul meu si imi spun kestia asta te rog sa scoti recoil si sa joci normal cum jucam toti ok ! dak eu mW , miki te-am rugat sa scoti recoil tu ai inceput sa comentezi la toti deci pt ultima data scoate si tu recoil si joaca normal k nu esti mai bun ca noi cu un asemenea (cod , comanda )

AST si eu Un rasp de la TN AiCi CaT MaI CONCRET OK !!!!!!!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie fyfy*mzQ   reclamatie fyfy*mzQ EmptyDum Oct 25, 2009 5:57 pm

fyfy ma jur pe ce vrei tu ca mergem o data la o sala si te fac sa rada si calculatoarele de tn
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie fyfy*mzQ   reclamatie fyfy*mzQ EmptyDum Oct 25, 2009 9:34 pm

reclamatie fyfy*mzQ 639805 reclamatie fyfy*mzQ 639805 reclamatie fyfy*mzQ 639805 reclamatie fyfy*mzQ 639805 reclamatie fyfy*mzQ 639805 reclamatie fyfy*mzQ 639805 Ms De ReClaMaTIe Nam Nici Un RecOiL si numai imi da kick intr-una pe serv ;) HaI saL reclamatie fyfy*mzQ 471947 reclamatie fyfy*mzQ 471947 reclamatie fyfy*mzQ 471947 reclamatie fyfy*mzQ 471947 reclamatie fyfy*mzQ 471947 :) ;) mW ti-am mai spus sa nu te mai bagi in seama cu mine daka nici cu jump nai voie nici cu recoil nici cu nimic atunci numai jok delok pe serv si bft oamenii buni cika cod :) mda :) VaM saLutat ;) Numai Intru Pe Serv Si Gata Ok sterg ReDirecTe Tot ;) Sal reclamatie fyfy*mzQ 471947 reclamatie fyfy*mzQ 692265
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie fyfy*mzQ   reclamatie fyfy*mzQ EmptyDum Oct 25, 2009 10:11 pm

Dak ai dovada atunci ma acuzi demo..!!! iNtelegi reclamatie fyfy*mzQ 838518 reclamatie fyfy*mzQ 838518 reclamatie fyfy*mzQ 838518 reclamatie fyfy*mzQ 838518 reclamatie fyfy*mzQ 471947 reclamatie fyfy*mzQ 471947
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: reclamatie fyfy*mzQ   reclamatie fyfy*mzQ EmptyLun Oct 26, 2009 12:36 pm

bai copile tu nu mai vb asa cu mn k nu are nici un rost crezi k faci pe cnv sa te creada ca nu ai dak nimo a zis kestia asta si cL ti-a spus knd erai la mn iai zis pe skipe k ti-ai luat NO_RECOIL si el ti-a zis foarte clar k este cod deci !!! GURA K VB DEGEABA !!! oricum nu prea te-a int dekt sa ai damin si atat eu tin redirecte si incerc sa imi recapat increderea lui cL in mn pt k si din cauza ta avea nervi pe mn dar in fine nu cont ca eu am facut prostia de a face nijte gainarii aiurea de copil cu un player ( dar pana nu te dai cu capul de pereti nu vei invata ( sti ) nimik ) asa ca pe server nu se joaca cu RECOIL Jump ( silent run )ok !!! baffta si ai grija de tn !!!
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: reclamatie fyfy*mzQ   reclamatie fyfy*mzQ EmptyLun Oct 26, 2009 12:42 pm

Am stat si am citit pe acest forum si am zis k nu ma implic si sa nu zic nimik...eu zic k nu trebuie sa facem atata tam-tam pe forum...ce o sa zica un plaier cand intra pe forum ce parerea o sa isi face reclamatie fyfy*mzQ 134176 sper sa se rezolve aceasta problema cat de curand.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie fyfy*mzQ   reclamatie fyfy*mzQ Empty

Sus In jos

reclamatie fyfy*mzQ
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» redirecte Fyfy*
» Fyfy mzq nu vrea deloc sa lase wallul
» Reclamatie
» reClamaTie mW
» Reclamatie Ck

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente