Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

VreaU RemoVe adMin

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

VreaU RemoVe adMin Empty
MesajSubiect: VreaU RemoVe adMin   VreaU RemoVe adMin EmptyMier Noi 18, 2009 9:39 pm

Mi-a pLacut acest Server Nu am Ce ComenTa ResPect cL, Tino, NImo , Miki si ZeuL mUlti alTIi.

SaL 2 aLL pLayeRy VreaU RemoVe adMin 471947 VreaU RemoVe adMin 471947 VreaU RemoVe adMin 471947 VreaU RemoVe adMin 471947 VreaU RemoVe adMin 471947 VreaU RemoVe adMin 471947 VreaU RemoVe adMin 471947
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

VreaU RemoVe adMin Empty
MesajSubiect: Re: VreaU RemoVe adMin   VreaU RemoVe adMin EmptyJoi Noi 19, 2009 8:03 am

Eu zic sa ai grija ce iti doresti si sa lasam dramatismele deoparte, pt ca eu sau alt owner nu avem o placere deosebita de a scoate admine, vrem doar sa ne intelegem cu toti sa fim pe aceiasi linie cu totii, sa incetati cu certurile astea fara rost intre noi adminii suntem o mana de admini si nu se poate sa ne intelegem sub nicio forma VreaU RemoVe adMin 819622 .
Sus In jos

VreaU RemoVe adMin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» REMOVE ADMIN
» REMOVE ADMIN
» Remove Admin
» Remove admin iTR
» CeReRe ReMoVe aDMiN

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente