Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie

In jos 
+3
versusu
cris
excellence
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

Reclamatie - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Dec 14, 2009 4:52 pm

imi zici cand pot sa ii dau closed
ramane banu
te-am Reclamatie - Pagina 2 584723
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Dec 14, 2009 4:56 pm

Deci.... nu folosesc AIM !! Sa "auzim" za VERDICT !!
1. Aim
2. Script
3. Wall
4. 89.122.178.15.....

Reclamatie - Pagina 2 471947
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Dec 14, 2009 5:00 pm

putin 1 mult 2
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Dec 14, 2009 5:01 pm

din cate am citit la regulament srv, nu scrie k nu ai voie cu no recoil,scripturi si alte chesti ;)
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Dec 14, 2009 5:05 pm

pff
la cate scripturi sunt interzise
daca ma apucam sa le scriu pe toate
oricum
esti liber
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Dec 14, 2009 5:15 pm

=)) da ce trb sa le enumeri pe toate
Interzisa folosirea scripturilor :-s atat puteai si u sa scri....
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Dec 14, 2009 5:27 pm

aaron nu imi bat capul cu tn
sunt scripturi acceptate si scripturi interzise
vine unu si face bhop...ce sa-i fac?ii dau ban ca face bhop?
dar cand vine 1 din asta de are un script de trage mai rau ca aia din cupa darkstar...las-o naibii
da oricum...s-a pierdut pasiunea aia pt cs...aq toti ratatii cauta un cod cat mai bun si cat mai subtil...un script care sa te ajute sa joci cat mai bine...daca te dai default si te pui fata in fata cu unu care joaca curat...au au...te ascunzi in groapa la d2 pana se termina timpul...
nu are rost aq sa fac povesti aici sa ziceti...asta e prost...dar cs-ul nu mai e ce era...pana o sa vina un update de la valve care o sa scoata non-steamu...o sa scoata scripturi tot...nici cfg nu o sa mai ai voie
abia astept clipa aia
hf Reclamatie - Pagina 2 656595
Reclamatie - Pagina 2 Give_us_back_our_game
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Dec 14, 2009 7:57 pm

Mi-ai luat gura din vorba versule. Sau invers.
da, nu se poate da ban pentru orice script... de exemplu:

Cod:
alias "walk_on" "+speed;alias walk walk_off"
alias "walk_off" "-speed;alias walk walk_on"
alias "walk" "walk_on"

(de altfel singurul script din cfg-ul meu. Dincolo de asta... scripturi poate face oricine. as putea oricand sa pun in config:

Cod:
bind mouse1 "+attack;wait;wait;wait;-attack;wait;wait;+attack;wait;wait;-attack;

(nu sunt sigur ca am scris bine da' intelegeti voi ce am vrt sa scriu)... si iata, in loc de un glont trag doua la o apasare de buton. Pe de alta parte... pot apasa de doua ori. :)
Ideea este simpla: doar pentru ca poti face ceva nu inseamna ca trebuie sa o faci. Cum zicea cineva o data... daca vrei neaparat poti conduce cu picioarele pe volan. Asta nu inseamna ca e o idee buna.

In concluzie... intervine discutia despre discernamant. Fiecare jucator ar trebui sa aiba suficient discernamant incat sa stie ce script e ok sa foloseasca si ce script nu e ok.
Iar cand jucatorii nu au acest discernamant... intervin adminii. Daca voi ca jucatori va asteptati sa fie scris pe forum TOT ce e interzis si ce nu e interzis ... gresiti. D-aia avem capete deasupra gatului, ca sa gandim. Asa cum scriam in alt post scopul nostru nu este sa "muncim nu gandim" ci sa asiguram un climat placut de joc pe server. Si asta inseamna adaptarea regulilor "scrise" ale serverului, de la caz la caz, in asa fel incat sa previna orice fel de abuz sau tentativa de "ocolire" a regulilor.

Ultimul gand: a fi bun nu inseamna a ocoli cu dibacie regulile ci a excela respectandu-le. :)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyMar Dec 15, 2009 12:53 am

ba tu esti ruda cu Emil Cioran? :|
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyMar Dec 15, 2009 8:21 am

"Individul"asta incearca sa iti explice....poate prea mult dupa parerea ema.Nu stiu ce isi bate capul atat cu unul ca tine.Dupa parerea mea banul sa ramana,tu sa iti iei zborul pe alt server!.HF & GL Reclamatie - Pagina 2 326305
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyMar Dec 15, 2009 9:45 am

hai ca ne batem capul degeaba
Reclamatie - Pagina 2 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Reclamatie
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» reclamatie nac
» Reclamatie
» reclamatie..
» reclamati kidoo sau crezyblue
» Reclamatie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente