| cu drag Sc0rp!0n pt vers | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: cu drag Sc0rp!0n pt vers Mier Dec 09, 2009 3:29 pm | |
| sal jucatorilor de cs .... nu va zic mai multe .... deci versus am gasit in folder un fisier pe nume demoheader.dmf si am vrut sa il trimit lu meantzu k el sa dat drept jk nu ca voi si a vrut sa am ajute cu el nu am putut sa il trimit din cauza faptului k cica e mare dar el are doar 48.0KB si nu inteleg .... dak vrei sa ma ajuti sti id si vb mai multe .... SAL |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers Mier Dec 09, 2009 7:19 pm | |
| CE?!
ti-am zis sa nu mai bei dimineata?... | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers Mier Dec 09, 2009 7:23 pm | |
| ba scorpion faci pe prostu? ti-a zis versusu ca fisierul respectiv se numeste : demo $corpion /sau / $corpion. il gasesti in folderul cstrike ce nu intelegi?sau o dai in balarii cu noi? | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers Mier Dec 09, 2009 7:25 pm | |
| ah, gata, am inteles. versule, vezi ca omu' s-ar putea sa aiba dreptate, nu merge comanda amx_demo ... am mai postat pe undeva :D | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers Mier Dec 09, 2009 9:34 pm | |
| excellence am vazut un post de al tau despre asta si am incercat am facut demo pe flantz si flantz a avut demo facut de mine asa ca gata cu comentariile astept demo | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers Joi Dec 10, 2009 1:03 pm | |
| vers ce nu intelegi nici u k nu am asa ceva in calc m-am uitat jum de ora prin tot calc k poate am in alte parti fisiere din cs si nu am asa ceva ... da io dupa mintea mea stiam k dak io fac un demo cuiva nu se salveaza la ala demo ci la mn asa k ar treb sa te uiti si u in calc si sa vezi ce si cum |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: cu drag Sc0rp!0n pt vers Vin Dec 11, 2009 7:21 am | |
| scorpioane te km iei in gura cu astia si nu e bine... nici io nu gaseam pozele facute dar io k baiat destept dekt sa stau sa ma cert k tine cu toti pe aici am dat frumos un search in tot calculatoru si am gasit imediat ar trebui sa iei exemplul meu si dak nici asa nu gasesti inseamna k ai u ceva si nu vrei sa dai demo si ne iei cu abureli |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers Vin Dec 11, 2009 10:20 am | |
| scorpion demo-ul il gasesti in folderul cstrike sub demumirea numeletau.de_nuke_pub.dem | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers Sam Dec 12, 2009 10:06 am | |
| ghizmo dak aveam ceva treb de prima data knd mi-a facut poze sa fac asa da dupa ce imi face aproape 100 de poze si i le dau pe toate asta inseaman k tot am ? si am dat si search stai lin si nu gasesc nimik |
|
| |
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers Sam Dec 12, 2009 10:25 am | |
| lasa-ma we cu pozele tale ca la poze sunt mii de coduri care le ignora | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cu drag Sc0rp!0n pt vers | |
| |
|
| |
| cu drag Sc0rp!0n pt vers | |
|