Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pentru vers

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

pentru vers Empty
MesajSubiect: pentru vers   pentru vers EmptyMier Dec 09, 2009 5:16 pm

se pare k nici acu nu te-ai uitat pe forum ... e bn ... si mai am si io o nelamurire k oricum nu ma intereseaza ce faci dak vrei sa il scoti il scoti dak nu ata ete crezi k asta e singur sv unde pot sa jk si asa nu am loc k prea sunt injurat si prea sunt facut codat si pt ce pt ... si cu faza cu demo pt mn este o alta tampenie pt k nu poti sa iti dai seama din demo dak este curat sau nu ... parerea mea de noob care nusj sa faca demo .... si nu inteleg dc dupa atata vreme dupa ce mi sau facut aproape 100 de poze si dupa ce ai vazut k nu am nimik u si restu adminilor tot continuati sa ma faceti codat .... normal k ma faceti codat pt k sunteti o gramada de noobi nu stiti cu ce se manank joculetzu asta .... atat am avut de zis dak am jicnit pe cineva imi cer scuze si acesti cineva sunt putin max 3 ... sal fara respect k nu este asa ceva se vede
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

pentru vers Empty
MesajSubiect: Re: pentru vers   pentru vers EmptyMier Dec 09, 2009 7:18 pm

ba noob esti tu ,nu stiu de ce mai comentezi?:ti-a facut demo ownerul il dai si gura mica
nu mai bate campii ca ai 100 de poze si nu mai stiu ce
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

pentru vers Empty
MesajSubiect: Re: pentru vers   pentru vers EmptyJoi Dec 10, 2009 1:01 pm

cris mancate-as cuculetzu u de noob ce esti u ar treb sa vb k esti cel mai prff ce nu intelegi k nu am niciun demo la mn in calc cu numele acela ? si nu ma mai face u pe mn noob k nu esti in stare sa vb asa chiar dak ai nush cati ani ma doare undeva ... nu compari u 10 ani de cs cu cat ai u ... knd a aparut jk asta u jki inca solitaire si cred k si acu ar treb sa jk ala ... asa k u ar treb sa taci knd vine vb de counter-strike
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

pentru vers Empty
MesajSubiect: Re: pentru vers   pentru vers EmptyJoi Dec 10, 2009 1:06 pm

off topic
pentru vers 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

pentru vers Empty
MesajSubiect: Re: pentru vers   pentru vers Empty

Sus In jos

pentru vers
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PENTRU VERS
» Pentru uni o lectie de viata,pentru altii un cacat de video.
» tot pt vers :> si pt l0rr3
» Pt tine Vers
» cu drag Sc0rp!0n pt vers

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente