Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

re:reclamatia mascota

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

re:reclamatia mascota Empty
MesajSubiect: re:reclamatia mascota   re:reclamatia mascota EmptyJoi Dec 10, 2009 10:23 am

miai mai facut poze odata cand aveam numele ceausescu re:reclamatia mascota 882945 tiam zis asta re:reclamatia mascota 882945
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: re:reclamatia mascota   re:reclamatia mascota EmptyDum Dec 13, 2009 11:58 pm

Nu inteleg, tu reclami ca ti-a facut poze?[i]
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: re:reclamatia mascota   re:reclamatia mascota EmptyLun Dec 14, 2009 8:15 am

eugen daca ti se fac poze le dai si gata
daca vrei ca totul sa fie bn
daca iti face poze pe fiecare harta atunci ai dreptul sa faci reclamatie
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: re re re re   re:reclamatia mascota EmptyMier Dec 16, 2009 9:04 am

Nu maaaa.... nu ati inteles re:reclamatia mascota 424692
da in fine nu mai conteaza re:reclamatia mascota 44142 nu mai am ban re:reclamatia mascota 451129
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: re:reclamatia mascota   re:reclamatia mascota EmptyMier Dec 16, 2009 10:51 am

Vii pe forum,faci o reclamatie din care nimeni nu intelege ce ai spus tu acolo,dupa care te retragi ca si cum nimic nu s'ar fi intamplat.Daca tot nu am inteles noi,nu crezi ca era bn sa ne explici....si nu sa zici "nu mai conteaza"?Daca tot faci ceva fa'o cum trebuie!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: explicATIE ;)   re:reclamatia mascota EmptyJoi Dec 17, 2009 3:04 pm

Deci kiddo... mascota mia facut poze si mia dat id k sa i le dau...dar eu aveam id-ul lui si iam zis k il am dar el tot imi zicea sa il bag in lista... am incercat sa vorbesc cu el pe mess si a iesit ... am intrat iar in cs si atunci mia zis k imi da ban pt k nu ii dau pozele ...dar cum sa i le dau re:reclamatia mascota 86461 sper k acum ai inteles ceva re:reclamatia mascota 424692 trebuia sa fac print la consola era mai bn re:reclamatia mascota 656595 poate atunci intelegeati mai bine re:reclamatia mascota 44142
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: re:reclamatia mascota   re:reclamatia mascota EmptyJoi Dec 17, 2009 3:34 pm

Asa vezi:).
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: re:reclamatia mascota   re:reclamatia mascota EmptyJoi Dec 17, 2009 5:31 pm

doamne fereste ,celor care le fac poze le dau remove la id dupa ce iau pozele
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: re:reclamatia mascota   re:reclamatia mascota EmptyJoi Dec 17, 2009 10:48 pm

rezolvat
re:reclamatia mascota 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: re:reclamatia mascota   re:reclamatia mascota Empty

Sus In jos

re:reclamatia mascota
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatia Skull si Chiritza
» mascota
» Mascota
» Mascota..cel mai GG
» mascota but da?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente