Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce FaCeM Cu -Maru- ???

In jos 
+2
aWp|ZeuL
-Maru-
6 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? Empty
MesajSubiect: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptySam Ian 30, 2010 3:32 pm

Subiect de discutie pt vocabularul acestui copil " tartan " !!!

Poza : 1 http://www.postimage.org/image.php?v=gxL4spi

Poza : 2 http://www.postimage.org/image.php?v=aVaWJFJ

in partea a doua marule invata sa vb !!!

cL , tino , miki , pMc Va Rog Sa Faceti Ceva Cu acest Copil Infect poate o juca bn dar Nu Pentru un gag ca a injurat tre sa imi ia mie toti mortii in **** si sa faca ce vrea el pe server deci va rog sa nu il mai lasati pe server !!!

Va multumesc Mult De Intelegere !!!
Sus In jos
-Maru-
Newbie

Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/11/2009
Varsta : 33
Localizare : bucuresti, militari

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptySam Ian 30, 2010 3:45 pm

cL asta e sigur sv tau??

e imposibil sa joci pe el frate
daca il luai pe mysterio iti dadea slay mia dat slayuri dupa slayuri mia dat slay ca nu pun bmb si bmb era pusa mai erau 7 sec si bubuia...ce admini sunt astia ma frate?
la nici 2 min intra zeu si direct ban...e normal? de unde a venit el asa sigur si chiti sa imi dea ban? Eu zic ca tot zeu a fosT si Jandarmu asta de 24 de ani nu stie cum sa scape de mn ,dar il las cale libera sa faca ce vrea din sv!
atat am avut de spus si sper sa fie ultimul post
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptySam Ian 30, 2010 4:03 pm

COPILE INVATA SA VB SI SA TE COMPORTI PE SERVER SI JUCA MYSTERIO CA ARE ADMIN ACUM K TINE SI POSTEAZA REDIRECTE

PRINT DE LA CONSOLA ITI DAU EU DAK DORESTI COPILASHE !!!

POZA : FRUMOS VOCABULAR PE SERVER =http://www.postimage.org/image.php?v=Pqpkw80

Poza : 2 http://www.postimage.org/image.php?v=aVb1APS

Poza : 3 http://www.postimage.org/image.php?v=PqpkSAi
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 32
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptySam Ian 30, 2010 4:10 pm

eram pe server... are dreptate maru... de fapt se vede si in poza a 2a pusa de mysterio , "adminul suprem"(el si zeul de altfel) k am spus k bomba era pusa, mai era putin si bubuia si el ia dat slay lu maru dupa ce la omorat k cik dc nu pune bomba =))))... si zeul... eram p srv, eram in x1 cu bmb , ma duceam sa o pun, la care iese el cu awp-ul, il omor si imi da slay k dc nu pun bmb :| =))). poi cum sa pun bomba, dak u esti acolo, nu trebuie sa t omor intai pt a pune bomba zeule ? :| si multe multe altele.... numai motive dastea :|... si intr-adevar... cL, nu pare a fi srv tau... imi amintesc de berceni sau GoDLike... nu era asa :|.

ps: mysterio ii spune lu maru sa invete sa vb... :)) si uite cum vb el aici... :|

bFT !!!
Sus In jos
-Maru-
Newbie

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyDum Ian 31, 2010 10:01 am

Zeule oricum nu ma intereseaza ce zici tu ma. esti un nimeni ma, tu joci cs din placerea de a da ban..la concluzia asta am ajuns...am bagat 3 4 juktori pe sv nu teai lasat pana nu leai dat ban fara poze fara nik...decat atat ziceai "avea aim".inteleg ca vrei sa inveti sa joci si tu acest joc dar iti ia ani de zile sa inveti sa joci pe cand tu nu ai nici un an adunat de cs ;) ...
cL cand intri pe mess dami un buzz sau ceva sa vb mai multe.
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyDum Ian 31, 2010 4:20 pm

adune si tu dovezi asa cum am facut si eu si mysterio asa ca esti egal cu zero sa ma pui in situatii grele pe mn sau pe ceilalti dak nu aduci dovezi nu vb asa ca pa !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyDum Ian 31, 2010 6:01 pm

Eram si eu pe server si am luat ban pe acelasi motiv de la domnul awp zeul. Mysterio, care dupa ce ca nu stie ce e aia cs(sa nu l mai intreb de amx ca nu-si are rostul in discutie), dadea slay-uri intr-o veselie pt ca facea rush ca R*T*TUL si si-o lua, iar dupa zicea BOMBA. Era chiar haios omul. A facut o data, a facut de 2 ori, dar nesimtirea si prostia omului a persistat. In momentele alea nu te putea abtine sa nu ii zici una sau mai multe de parintii lui (pai de... cu asa progenituri). Oricum... acum mai am de terminat sesiunea la drept, iar dupa o sa l caut sa schimb cateva vorbe cu el. Saptamana ailalta ne vedem si credema ca nu voi veni singur pustache. Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? 78263
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyDum Ian 31, 2010 7:08 pm

sa nu ma sperii pushtiule nu intra tu aici pe forum cu amenintari sper sa intelegi chestia asta dute si ameninta copii tai de la bloc sau de unde stai tu si incearca sa faci cv folositor ca dai la " drept " se vede k esti praf omule !!!

Invata sa ameninti si dak esti tare ne vom vedea dak doresti sa te bati cu cnv dar cu cnv de seama ta !
nu te lua de fratemiu k are 18 ani ca tu esti cel care face reclama la becuri arse la aceasta ora !!!
asa ca nu mai ameninta ca nu ne sperii pe nici unu si de injurat ai injurat si tu pe mysterio de morti dar in fine nu mai dau explicatii unui T*NT*L*aU ca tn Hai Pa ca deja imi faci Greata !!!

SaU Poate Ne Faci ( Faceti ) !!!
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyLun Feb 01, 2010 2:07 pm

fratioru meu vezi k zeul e jandarm, e greu cu el... :)) are bmw, e smeker... nai trb cu el ;)). Aq serios zeule... si u si fractu... ori naveti trb cu adminatul(k cu cs oricum...) ori va place voua sa suferiti asa... :| faceti voi reguli, faceti nus ce... facetiva ma voi un server cu regulile si conceptiile voastre si... si nimic defapt k o sa jukti doar voi 2 p el :))... saL
Sus In jos
-Maru-
Newbie

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyLun Feb 01, 2010 4:42 pm

le mai zice si luci de nare treaba:))=))
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyLun Feb 01, 2010 5:48 pm

Pai cred ca incep sa imi bag si eu membru in el de server curand ca vad ca degeaba imi consum energia cu el degeaba:

- misterio ai admin de 3 zile si deja ai reclamatii asta denota altceva
- awp daca apare vreo reclamatie de ban si tu nu ai dovada am scos adminu
- marule tu daca injuri nu stiu ce vrei tu sa fac? ce incerci tu sa spui pe aci? pt ca pt mine cel care a injurat oricare ar fi fost motivul pt mine este un fel de pielea .... intelegi? mai ales cei care se dau prieteni, cunoscuti , cei cu care am vb de ceva ani.

Cei care tineti redirecte ajunge cu ideea de a va lua lumea in cap ca daca tineti redirecte faceti ce vreti, nu aveti niciun drept mai mare, mai presus decat un simplu jucator, aveti numai responsabilitatea de a va face treaba de admin pt ca spuneti voi si ati fost crezuti ca stiti sa il folositi pt server nu in scop propriu.

Ajunge cu atat cearta de la un joc, ajunge ca mor de nervi cand vin seara de la munca si nu vad decat certuri.

Sa fie clar pt awp, misterio si ceilalti admini, nu mai tolerez absolut nimik, nu mai raspund la niciun telefon vreau doar sa vad ca sunteti oameni atat.

POZE , DEMO.

ATAT

Cine nu a priceput inseamna ca isi bate joc de mine personal si nu mai accept.
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyLun Feb 01, 2010 8:44 pm

asa cL... dak bagi ID meu d mess si imi spui c problema am cu redirectele d nu merg si le facem sa mearga eu iti promit k o sa le tin cat pot de mult si cat de multe pot, asta fara sa nici o obligatie, dak ii pot spune asa(adica nu am pretentii la slot/admin sau alte foloase) Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? 656595 . Pt k ai dreptate... cei kre tin redirecte aq cred k voi (cei mari) sunteti indispensabili de ei si deasta fac pe OWNER-ii Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? 424692 ... pe knd de fapt ei sunt doar "pielea ..." Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? 51481 . Si lasa, nuti baga nik in el d server Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? 157822 k dupa parerea mea, ai destui kre trag cu srv Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? 44142

ps: id meu e yo_luci_me, sau dak vrei imi dai u un pm cu id tau...

bFT aLL
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 28/01/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyLun Feb 01, 2010 11:09 pm

eu 1 nam nimic cu misteryo nust cine e da awp|zeul cL prea aiurea o incearca si mi`e la fel imi dadea slay ca , campez dar el imi dadea slay pt ca il omoram pe inferno dupa aceea pt ca iam cerut sa`mi explice mi`a dat kick am insistat si am primit doar ban ! noroc ca am ip rotabil si sa`l fereasca Dumnezeu sa`mi dea pe steamid omu imi facea poze de 15x/zi nu ma lasa sa ma joc si eu ca tot omu ca poc cum il luam slay poze ACUMA! parca el ar fi vreo printesa si eu vreun prost sufera de el da nu`l ajuta deloc creierul te rog frumos sa iei masuri
PS: NU SUNT SINGURUL DUPA SERVER CARE PATESTE ASA CEVA DE LA EL (EXCEPTANDU`I PE MARU SI LUCI) mai sunt foarte multi dar nau cum sa posteze CA PRIMESC BAN AIUREA SI NUSTIU NICI FORUMUL LA SERVER SI PROBABIL NICI NU SUNT INTERESATI
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyMar Feb 02, 2010 9:20 am

Zeule.... e clar ca PR*STIA ta depaseste orice limite. Te oftici ca ti o iei ca ratatu, fratitu ala la fel, dati slayuri in prostie si aia e. Las amenintarile pt ca nu mai am demult apucaturi din astea, mai ales fata de animale. Ar trebui sa ramai si tu si fratitu fara admin, pentru ca e clar ca nu stii sa il folosesti, si faci abuz. Mi se cam rupe de natia ta... Bafta in continuare, eu nu voi mai intra pe serverul asta. Si eu am IP rutabil si poate sa imi dea ban de cate ori vrea el, dar nu mai intru din principiu pt ca atata timp cat exista prosti ca el si mysterio, serverul va decadea. CIAO Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? 471947
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? EmptyMar Feb 02, 2010 11:00 am

Love nush cine esti dar iti zic ceva la cum ai vb nush cine e mai dus u sau zeu ? puteai sa iti exprimi punctul de vedere nu se ne arati vocabularul tau ....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce FaCeM Cu -Maru- ???   Ce FaCeM Cu -Maru-    ??? Empty

Sus In jos

Ce FaCeM Cu -Maru- ???
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce facem cu rb?
» Facem cupa,da sau nu?
» Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!
» -Maru-
» maru....:)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente